Karakterimin rol planını değiştirdim, bunda bir sorun görmüyorum. Irk değiştirmemin size karşı ne gibi bir olumsuz etkisi oldu?
Ayrıca, rolümü eleştirmişsiniz, buna hakkınız yok. Benimle alakalı konuşurken lütfen ortak nezaketi aşmayın. Size karşı yaptığım role mi sinirlendiniz, anlamadım, fakat bu tutumunuz çok yanlış. Eğer bunu yapmam yasaksa, tekrardan beyaz karaktere dönebilirim. Kusura bakmayın ama, şikayet açmak için açılmış bir konu sadece.
Yaptığın role neden sinirleneyim ki? Sadece bir oyun oynuyoruz ve ben sabah seni beyaz, akşam siyah görünce ister istemez takılıyorum. Düşünsene bu yaptığının yasak olmadığını. Sabah beyaz rolü, akşam zenci rolü yapılır. Yani bana saçma geliyor. Bunu değiştirmek için 5VP gibi bir ücret var. Eğer sen ırk değiştirirsen, ben ırk değiştirirsem bu sunucunun hâli ne olur?
Bu şikayetin başka bir sebebi olamaz çünkü, gerçekten çok özür dilerim ama, hayatımda gördüğüm en anlamsız şikayet olabilir. Çünkü, ırkımı değiştirmemin sana herhangi bir olumsuz etkisi yok, en azından şikayet açtıracak kadar bir etkisi yok yani. Ticket atarsın bunun için veya oyun içerisinden /rapor ile bir yöneticiye ulaşabilirsin.
Sabah zenci, akşam beyaz gibi bir rol planım olsaydı eğer, sana hak verirdim. Fakat, beyaz karakterle rol yapmaktansa, siyahi bir karakterle rol yapmayı tercih ediyorum. Binco'da da skini görünce, rol planımı değiştirme kararı aldım kendimce. Dakika başı ırk değiştirmiyorum yani, kalıcı bir durum bu. Eğer, karakterimi beyaz olarak görürsen, sana kesinlikle hak vereceğim.
Eğer, bu yaptığım yasaksa da, beyaz karakterime dönmeyi kabul ediyorum. Senin dediğin gibi, 5vP ile karakter değişimi paketi satın alabilirim. Yalnız, dediğim gibi, bunun şikayet olarak açılması bana çok saçma geldi. İyi geceler.
Sana karşı bir hakarette bulunmadım. Sadece yaptığın saçma ve şikâyet oluşturdum. Laf sokmana gerek yok. Ben orada yukarıya çıkarken bir anda gaz veriyorsun. Benim ekranımda öyle gözükmüyor, biliyorsun "Lag Pit" diye bir şey var. Sonrasında kendi ekranımda da siz bana çarpıyorsunuz ve birkaç santim yerimden oynuyorum. Amacım orada seni durdurmak olsa ben ram atardım. Motosiklet ile bir araca saldıracak kadar aptal birisi değilim. Ki bunun sen de farkındasın. Sadece yaptığın yanlışın üzerine şikâyet açtım diye karşılık veriyorsun. Eğer rahatsız olduğun bir durum varsa şikâyet açabilirsin. Savunmamı yaparım ve konu kapanır. İyi bir gece geçirmeni dilerim.
Sana laf sokmuyorum, estağfurullah. Böyle de bir hakkım olamaz. Sen, orada bizim önümüze kırdın ve motorunla arabayı durdurmaya çalıştın. Verdant Bluff'a kadar da motorla peşimizden geldin. Hatta, bize yetişebilmek için de üst yön tuşuna art arda basarak bug yaptın. Bunların hepsine eyvallah, burada yalanlamana şaşırdım. Sana bir şikayet açmayacağım, çünkü beni olumsuz etkileyecek bir şey olmadı. Yukarıda da dediğim gibi, iyi geceler.
Senden özel rica ediyorum, bu konu tartışmaya dönmesin ve yönetici kararını bekleyelim.