Konu: Forum profili üzerinden, eski Yasaklı/NC karakterlerin gözükmesi  (Okunma sayısı 280 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2021 10:10
İyi günler Vice oyuncuları. Bence çoğu "Mix" olaylarını önleyecek bir sistem olacak...
Herkesin bildiği üzere, forum üzerinde yetkililerde dahil herkesin bütün eski karakterleri gözükmekte. Fakat bu çoğu zaman kanıtlanamayacak şekilde "Mix"e yol açmakta. Örneğin birisi IC roller ile bir birliğe girmek istiyor, oluşum yetkilileri hemen forumdan eski karakterline bakıyor, eğer eski karakterlerinden birisini OOC olarak sevmiyor veya IC'de yaşadığı bir sorundan dolayı OOC yargı yapıyorsa birnevi kişinin rolünü baltalıyor. Bu dediğim sadece bir örnekti kimseye bir gönderme amacı ile yazmadım. Bence eski karakterlerin gözükmesi kişisel tercih olmalı, forum ayarlar bölümüne bu ayar getirilebilir. Eğer IC'de sorun yaşayan birisi o karaktere şikayet açtığı sırada kişi NC atarsa bile, bunu yetkililer zaten görecektir. Sadece oyuncular için geçmiş karakterlerini gizleme ayarı gelirse, Mix'den uzak bir şekilde ortaya daha verimli roller çıkacağını düşünüyorum. Destekliyorsanız veya desteklemiyorsanız nedenleriyle belirtirseniz sevinirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 31.05.2021 10:58
Yani ooc olarak kişiliğini sevmiyordur, sorun çıkartacak biridir atmıştır. Sonrasında NC atıp adamın gelmek istemesi, birlik yetkilisinin kişinin forum (oyuncu) profilini incelemesi gayet normal. İc olarak bakarsak dediğinizde haklı gibisiniz, ne yazık ki desteklemiyorum.
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Lhansent, ble55phemy, nautical, ephedrine,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.06.2021 19:55
Desteek, aşırı haklı zaten OOC tanışıklığın rolü aşırı etkilediğini herkes biliyor böyle bir şey olsa çok daha iyi olur. Sadece yetkililere falan açık olsa birde kendisi görebilse
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.06.2021 13:37
Şikayet edeceğimiz karakter NC atarsa nasıl bulacağız? Olay tek yönlü düşünülmüş desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.06.2021 13:54
Sanırsam artık görünmüyor, kendi profilime de başkalarının profiline de baktığımda hiçbir kapalı karakter göremiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 02.07.2021 16:01
Eski karakterlerin görünmesinin işe yaradığı durumlar olabiliyor. Bir oyuncunun mix yapıp yapmayacağı kendisine bağlı eski karakteri görmenin bununla doğrudan bir alakası olduğunu düşünmüyorum. İhlal yapmamak isteyen biri ne kadar ihlale müsait durum olsa da bir şekilde kendini tutar, yapmak isteyeni zaten durduramazsın. Argeyi açarken bahsedilenlerin çekirdeğinde sistem değil de insan faktörü yatıyor. Destekliyorum veya desteklemiyorum diyemiyorum. Bazı nadir durumlarda işe yarayan bir özellikti ama kalksa çok aramam. Kalsa da eh kaldı derim. Rollere etkisinin olacağını düşünmüyorum, belki kalkarsa eksisi daha ağır basar idk, bence garip bir arge olmuş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok