Konu: [Lynden Boyd] DM  (Okunma sayısı 449 defa)

#10 - 30.05.2021 19:37
Arkadaşın yönetim kandırmaya çalışmasından istifade cezalandırılmasını istiyorum.

#11 - 30.05.2021 20:36
Öncelikle selamlar;

Bana karşı net bir suçlama yapılmamış fakat genel bir savunmada bulunacağım. Birliğinize karşı saldırılarda bulunmamızın sebebi Hot News önünde birlik yönetiminden olan Noumouke_Nox ve yanındaki Keisha_Warren  karakterine karşı saldırıda bulunmanız. Arka tarafta pembe renkteki Sandking model aracın içindeydim ve sizi gördüm. Telefondan birliğimizdeki Tyrone_Deshawn karakterine ulaşıyorum ve ; "Hot News önünde Noku vuruldu, adamları takip ettim ama yakalayamadım." gibi ifadelerde bulunuyorum. Bu olayın ardından şehirde sizi ararken Glen Park'ta aracın içinde görüyoruz ve beraberinde gün içinde saldırılarda bulunuyoruz. Olayın ertesi gününde beraber bölgenize bakındığım Lynden_Boyd karakteri içeri girip uzun süre çıkmadığı için ben de içeri giriyorum, çatışma ortamını gördükten sonra 2- bilemedin 3 kurşun sıkıyorum ve olay yerinden hızlıca ayrılıyoruz. Normal şartlarda size daha çok kurşun sıkabilirdim fakat sadece Lyden'in sıktığı kişilere karşı ateş açtım, bunun sebebi kimin RK'lı olduğunu onun bildiğini düşünüyor olmamdı. İyi forumlar dilerim :sampanya:

@RenaX 'a yazdıkları için teşekkür ediyorum, gerçekten 96BOYS birliği ile olan düşmanlığı açıkladı. Artık cevabınızı almışsınızdır.

lose alınca foruma dökenler kulübü, anladım ben seni arkadaşım

brystal birliği altında bir silahlı rolümüz döndü ve ondan istifaden sivil size sıktım, bunda sorun yok

Lose alınca foruma dökmüyorum dediğim gibi bilip bilmediğim birinin gelip bana sıkmasını hoş bulmuyorum arkadaşım ile rol döndürmek istiyorum gelip sıkıyorsunuz tamam aramızda sıkalım elbet kaybedecek bir taraf ancak senin kim olduğunu bilmiyorum ve 2.kez sıkıyorsun.

Bilmediğim biri mi? :D Şu ss'te "kafana mermiyi vereyim" diyorsun, maskelisin ve sonra maskeni çıkarıp Steel ile onaylı hoodda bana dalıyorsun;
maskeli halde tehdit ettiğin;
Spoiler: GösterGizle

maskesiz geldiğin;
Spoiler: GösterGizle

DOSTUM HER ŞİKAYETTE BU BAHANEYİ YAPIYORSUN BENİM AÇTIĞIM ŞİKAYETEDE BUNU DEDİN SEN BİRLİKTE BİLE YOKSUN! TİCKET AÇTIM VE BAN YİYECEKSİN.

#12 - 30.05.2021 20:45
Bana dalan sensin birliğin üyesi olmadığın halde birisini gasp etme hakkı sana gelmiyor IG olarak seni uyarmaya çalıştım ancak anlamadın sonrasında zaten çekip gittik. Rolsel olarak seni hiçbir şekilde kim olduğunu bilmiyorum adını vesaire benim için sadece DM atma meraklısı birisin.

Savunmana düzgünce cevap ver burada savunma yapması gereken kişi sensin.

#13 - 30.05.2021 20:47
Yasaklandı.