Konu: LaClayeSilevie/ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 216 defa)

#0 - 28.05.2021 18:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    LaClaye_Silevie @Azovski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/05/2021 - 18:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, Şahıs takıldığımız mahalleye gelip arkadaşlarımla dövüşüyordu. Ben benimle dövüş yapmasını teklif ettim ve kendisi 'Başla' yazarak onayladı. Arkasından kendisini çok hızlı bir şekilde yatırdığım için trigerlandı ve özelden böyle bir mesaj attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, iyi forumlar.

#1 - 28.05.2021 18:50
Merhabalar iyi günler, orada sanırım antreman yapıyolardı katıldım bende, üstümden motor geçti arkadaş hala daldı o yüzden öyle dedim, bi yanlışım varsa özür dilerim, orada ağlatıcı aşşağlamadım,küfür etmedim,alay etmedim,incitmedim ağlamasaydın dedim bunda ne küfür, ne aşşağılama, nede incitici, birşey kullandım tekrardan hatam varsa özür dilerim iyi günler, iyi forumlar.

#2 - 28.05.2021 19:06
Ağlamasaydın ne demek? Ceza almamak için böyle konuşuyorsun.  Ne olursa olsun IC olayı pmden OOC ye dökemezsin, ekstra yazdığın şey açık bir şekilde aşağılayıcı bir sözdür birine ağlama yazmak kışkırtıcı bir sözdür. Her şey açık bir şekilde ortada, karar için adminleri bekleyeceğim.
 İyi forumlar.

#3 - 28.05.2021 19:10
İlkten ceza yememek için böyle konuluşuyorsun demişsin, alakası yo sadece orada özürümüde diledim bir hatam varsa şuan bana “ceza almamak için böyle diyorsun” 

#4 - 28.05.2021 19:16
Ağlamasaydın ne demek? Ceza almamak için böyle konuşuyorsun.  Ne olursa olsun IC olayı pmden OOC ye dökemezsin, ekstra yazdığın şey açık bir şekilde aşağılayıcı bir sözdür birine ağlama yazmak kışkırtıcı bir sözdür. Her şey açık bir şekilde ortada, karar için adminleri bekleyeceğim.
 İyi forumlar.

Olay ile alakam yok ama bir şeyler söylemek istedim. Dostum sanırım kendine yedirememişsin lafı ve olayı büyütmüşsün. Orada sana küfür edilmiyor. Kasmayın bu kadar ya.  :vice: :nays:

#5 - 28.05.2021 20:20
Lafı yedirememek derken? Konuyla alakan yoksa yorum yapma. Yediremeyen kişi konumunda ben değilim öyle olsaydı onun yazdığı şeye yanıt verirdim. Arkadaşsın diye gelip burada her yanlışı savunamazsın.
Böyle ufak şeylerden hate yaratan kişi kimmiş iyi bak konuyu oku önce.
Brawlda kaybettikten sonra OOC'ye taşıyan ben değilim. Kasmayın falanmış ben bu oyuncuları çekmek zorunda mıyım? Küfür edildiğini iddia etmedim ama bunu yapması da suç ve yaptığı şey 'kışkırtmak' oluyor. Devam etmeyin, admin kararını bekliyorum. İyi roller.
« Son Düzenleme: 28.05.2021 20:27 LyonCros »

#6 - 31.05.2021 15:09
Konu ile alakası olmayan yorum atan herkesin ceza almasını talep ediyorum.

#7 - 02.06.2021 05:48
Selam,

kişi ortak nezaket kapsamından, en düşük seviyede ceza alacak. Şikayet kapatıldı.