0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: muhammedugur - 28.05.2021 19:59Alıntı yapılan: Lhansent - 28.05.2021 19:00Bölgede bulunduğum için yazma gereksinimi duyuyorum, Jamyron karakterine bölgede bende ateş ettim. Bir alakası olmadığını belirtiyor fakat dün akşam saatlerinde kendisi bana ateş açtı, çatışma esnasında da kendisini gördüm ve ona ve diğerlerine ateş açtım. Diğer arkadaşlardan bağımsız olduğunu düşünmüyorum, iyi günler.bkz.Spoiler: GösterGizle Hasarların SS'ni atarmısınız lütfen size sıktığıma dair. Hasarlara erişemiyorum çünkü sistemsel düşüremedin fakat polis arkadaşlar bunu doğrulayacaktır, çünkü onlara değil bana sıktın. -Ki görüldüğü gibi canım azalmış, motorumdan duman çıkıyor.Şahit polis arkadaşlar: Dwayne Cowailer - @ErenOzsoy7 | Namiq Bakikhanov - @Moruk
Alıntı yapılan: Lhansent - 28.05.2021 19:00Bölgede bulunduğum için yazma gereksinimi duyuyorum, Jamyron karakterine bölgede bende ateş ettim. Bir alakası olmadığını belirtiyor fakat dün akşam saatlerinde kendisi bana ateş açtı, çatışma esnasında da kendisini gördüm ve ona ve diğerlerine ateş açtım. Diğer arkadaşlardan bağımsız olduğunu düşünmüyorum, iyi günler.bkz.Spoiler: GösterGizle Hasarların SS'ni atarmısınız lütfen size sıktığıma dair.
Bölgede bulunduğum için yazma gereksinimi duyuyorum, Jamyron karakterine bölgede bende ateş ettim. Bir alakası olmadığını belirtiyor fakat dün akşam saatlerinde kendisi bana ateş açtı, çatışma esnasında da kendisini gördüm ve ona ve diğerlerine ateş açtım. Diğer arkadaşlardan bağımsız olduğunu düşünmüyorum, iyi günler.bkz.Spoiler: GösterGizle