Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 357 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.05.2021 00:01
Olayla alakam yok ancak, kişi biz geldiğimizde sistemsel yaralı değildi. Mention attığı için yorum atıyorum, yanlış anlaşılmasın. İlk yardımınıda yaptık, videonun devamında var, isteyen yetkililere izletebilirim.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 29.05.2021 00:13 ErenOzsoy7 »

#11 - 29.05.2021 02:44
Bölgede bulunduğum için yazma gereksinimi duyuyorum, Jamyron karakterine bölgede bende ateş ettim. Bir alakası olmadığını belirtiyor fakat dün akşam saatlerinde kendisi bana ateş açtı, çatışma esnasında da kendisini gördüm ve ona ve diğerlerine ateş açtım. Diğer arkadaşlardan bağımsız olduğunu düşünmüyorum, iyi günler.
bkz.
Spoiler: GösterGizle

Hasarların SS'ni atarmısınız lütfen size sıktığıma dair.
Hasarlara erişemiyorum çünkü sistemsel düşüremedin fakat polis arkadaşlar bunu doğrulayacaktır, çünkü onlara değil bana sıktın. -Ki görüldüğü gibi canım azalmış, motorumdan duman çıkıyor.
Şahit polis arkadaşlar: Dwayne Cowailer - @ErenOzsoy7 | Namiq Bakikhanov - @Moruk

Olayla benim de alakam yok ama şahıs etiket attığı için yanıtlıyorum. Biz geldiğimizde sistemsel olarak Melchor isimli karakter yaralı değildi. Araçtan inip ellerini kaldırmasını söyledim ve onu frisk'ledim, yaralı olduğunu belirten emoteden sonra ilk yardım rolü yapıldı, ifadesi için departmana alındı.

#12 - 29.05.2021 09:22
Şikayet geri çekildi. Kilit, Arşiv.

#13 - 29.05.2021 16:52
K&A