Konu: Mekanlar, giriş ücretleri  (Okunma sayısı 1387 defa)

#50 - 05.06.2021 03:40
Reklam ücretlerine ve diğer masraflara bakılırsa. Şuanki giriş fiyatları normal, ama biraz fazla. Rolsel olarak yapabileceğiniz meslekler var fakat bazen bunlar yeterli kalmıyor. Bir kaç tur truker yapmak kimseyi asosyal yapmaz. Reklam ücretleri ve vergiler düşürülürse giriş fiyatları azaltılabilir. Ama şuanki reklam ücretleri ve vergilerle bu imkansız. Ayakta durabilen bir işletme bulamazsınız ve değerli bir kaç saatinizi rol yapmaya ayıramazsınız.
Desteklemiyorum.

:P Ocean Bar'da insan yok mu? Belki sabahın köründe gitmek yerine akşama doğru gidersen rol yapıcak insanlar bulabilirsin Ocean Bar'da.  ;) :sampanya: (Genel olarak geceleri rol yapılan bir server olduğunu dile getirmeme gerek olduğunu sanmıyorum.)

20.00 - 24.00 Arası ne zamandan beri sabahın körü sayılmakta?
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tropical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 05.06.2021 11:51
.
« Son Düzenleme: 05.06.2021 11:54 Stroom »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 05.06.2021 12:54
Sunucuda hiçbir birlikte olmayan, yeni başlayan oyuncular (sampa ve Vice'a) böyle aktif rol bölgelerine giderek kendilerine rol ortamı arıyorlar. Yeni başlayan bir oyuncu herhangi bir mekâna girmek için, mekâna girmeden önce iki tur trucker ya da 10-20 dakika balık tutmak zorunda. Gece kulüplerinin fiyatları gerek Türkiye, gerek avrupa ve gerek Birleşmiş Milletler'de bu kadar absürt bir fiyatta değil. Gece kulüplerinden ziyade, herhangi bir bar/pub girişi $351'dan aşağı değil. Bunun hangi akıla mantığa sığdığını çok merak ediyorum açıkcası. Herkes yapabileceği maximum fiyatı yapıyor ve giriş ücretlerinden para kazanmayı yeğliyor fakat sunucuda oturaklı olmayan oyuncular/karakterler bu rol ortamlarından mahrum kalıyor.

Uzun lafın kısası, acilen sistemsel olarak bir sınırlandırma bekliyorum. Hâlâ top giriş ücretleri kullanan kendisini zeki ya da girişimci sanan arkadaşlara da mantıklı olmaya davet ediyorum.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Sydres, Tropical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 06.06.2021 19:38
Yani üstünde yazıyor fiyatı girmezsin olur biter.
Hmmm
1
100
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Metamfetamin,
Tepki yok
Tepki yok
Hudayfa,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 07.06.2021 15:55

batuflex haklı

şöyle düşün, pdsin ve bir mekana girmen gerekiyor suçlu orada fakat yeni başladığın için (5level olsan bile paran olmuyor) mekana giremiyorsun. telsizden dersin iki tur trucker kasıp geliyorum belki suçlu çıkmaz mekandan döndüğünde orda olur.
« Son Düzenleme: 07.06.2021 15:58 Tropical »
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Gaki,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 07.06.2021 21:28

batuflex haklı

şöyle düşün, pdsin ve bir mekana girmen gerekiyor suçlu orada fakat yeni başladığın için (5level olsan bile paran olmuyor) mekana giremiyorsun. telsizden dersin iki tur trucker kasıp geliyorum belki suçlu çıkmaz mekandan döndüğünde orda olur.

Görev başında ki kişiler  mekanlara bir ücret ödemeden girebiliyor.  Mekan sahiplerinin bu durumda fazla kazancı yok, en az 20.000$ masraf  yaparken kazandıkları para 50.000- 60.000 civarı oluyor bazen daha az belki de.  Mekanın vergileri sonuçta bedava ödenmediği için ceplerinde 25.000-35.000 Civarı birşey kalıyor.  Mekanlarda rol yaparak çalışıp parada kazanabilirsiniz, Trucker yapmak size asosyallik geliyorsa. Ar-ge'yi desteklemiyorum. 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 13.08.2021 23:02
Sunucuya yeni başlayan bir oyuncu olarak bu durumdan oldukça rahatsızım. Kendime bir rol ortamı oluşturmak istiyorum ve bunun için genellikle mekanları tercih ediyorum. Bir mekana girebilmek için benim gidip bir tur trucker yapmam gerekiyor, bana kalırsa bu durum tamamen saçmalık. AR-GE destek.
« Son Düzenleme: 13.08.2021 23:06 Mackiew »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 14.08.2021 20:36
Bence giriş ücretleri tamamiyle kaldırılmalı, işletilen mekânlar IC olarak sattığı şeylerden para almalı. Günümüzde hangi mekâna girerken  para ödüyoruz? Yediğini, içtiğini ödeyip çıkıyorsun. Amerikada da bu durum böyledir, herhangi bir restouranta bile girerken 500 dolar ödeyip giriyoruz. Sonrasında 150-200 dolar da içerde ödüyoruz. Hem giriş, hem içeri ücreti bence saçma.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
grower fucking the great, Mackiew,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 15.08.2021 22:30
Aşırı durumları bildirmekte sorun yok. Bunun dışında bir mekana girip sistemsel ürün tüketen vs. pek olmuyor, giriş ücretini içeride rolsel aldığınız şeylere denk sayabilirsiniz. Giriş ücreti konusunda en son sınırlama yapmıştık diye hatırlıyorum. Buna rağmen haksız kazanç niteliğinde bir durum olursa dediğim gibi bildirebilirsiniz.

Örnek: Bir puba giriş 100 dolar ama içeride biraya sadece 4-5 dolar para veriyorsunuz ancak size saatlik payday olarak para geliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok