| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A @ElwenKleins Ruslan Kadirov Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2021 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC TİCARET
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC Ticaret, Mal Varlığı Aktarımı, Haksız Kazanç
Oyun içerisindeki sahip olduğunuz mal varlığını gerçek para ile satılması kesinlikle yasaktır. Bu ticarete dahil olan tüm kişilerin ana hesapları banlanır. Mal varlıkları silinir. Yapılan ticaretin gerekçeleri (OOC borç ilişkisi vb.) hiç bir şekilde dikkate alınmaz.
Birlik üyelerinden sistemsel imkan (araçların birliğe dahil edilmesi, işyerinin kiraya/ortaklığa açılması, evin kiraya açılması vb. özellikler ) tanıyan paylaşımları, mal varlığı aktarımı şeklinde diğer üyeler isteyemez. Bu tip durumlarda mal varlığı aktarımı yerine sistemsel paylaşım yapılması gerekir.
Ayrıca Hesap Kapatma/Değiştirme kuralınca yöneticiler haksız kazanç elde edilmesi veya mal varlığı aktarımına bağlı olarak karakter banlama, mal varlığı silme hakkına sahiptir. Yönetim ihlalde bulunan üyelerin gerekçelerini geçersiz görerek veya kabul ederek ceza yöntemini yükseltip azaltabilir.
Oyun sistemi tarafında limiti olan ve bu limiti tüketerek oyun ekonomisinde ürün değeri yükseltilemez. Oyun sisteminin limitlerinden kaynaklı yapılan suistimallerin cezaları, mal varlığı silinmesi dışında karakter veya hesap banlarıyla yönetici tarafından ağırlaştırılabilir.
Yönetim tüm bu aktarımları takip edip, başka kullanıcılara da aktarılan mal varlıklarını silme hakkına sahiptir. Bu ihlaller sonucu elde edilen mal varlıkları geri iade edilmez.
* Yönetici kararına göre OOC ceza verilir veya ilgili kişilere ait karakterler/hesap banlanır.
* Yönetici kararına göre cezai yaptırımlar tüm mal varlıklarının silinmesi şeklinde genişletilebilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Ek açıklamalar(varsa): Öncellikle merhaba bu arkadaş benim birliğimden ve kendisi yakın arkadaşım olduğundan bana kendisi gate ve obje paketini ekletireceğim mekanı bana vermen gerekiyor dedi bende yakın arkadaşım olduğundan verdim ama böyle birşey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi benim banlanmamı fırsat bilip mekanımın üzerine yattı mekanı kendisinin üzerine 26.05.2021 Tarihinde geçirdim sahış ben banlandıktan sonra discord üzerinden mekanın üzerine çöktüğünü söyledi kendi mekanımı sstede gördüğünüz üzere 1 dolara sattım gate ve objeleri yaptırsın diye bu mekana o kadar para saydım oyun içi kendisi benim emeklerimi hiç etti ve mekanımın üzerine çöktü gerekli cezayı almasını istiyorum saygılarımı sunarım iyi günler dilerim keyifli roller.