Konu: [27.05.2021 Ruslan Kadirov] İC/OOC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 538 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.05.2021 14:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A
@ElwenKleins Ruslan Kadirov
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
OOC TİCARET
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: OOC Ticaret, Mal Varlığı Aktarımı, Haksız Kazanç
Oyun içerisindeki sahip olduğunuz mal varlığını gerçek para ile satılması kesinlikle yasaktır. Bu ticarete dahil olan tüm kişilerin ana hesapları banlanır. Mal varlıkları silinir. Yapılan ticaretin gerekçeleri (OOC borç ilişkisi vb.) hiç bir şekilde dikkate alınmaz.

Birlik üyelerinden sistemsel imkan (araçların birliğe dahil edilmesi, işyerinin kiraya/ortaklığa açılması, evin kiraya açılması vb. özellikler ) tanıyan paylaşımları, mal varlığı aktarımı şeklinde diğer üyeler isteyemez. Bu tip durumlarda mal varlığı aktarımı yerine sistemsel paylaşım yapılması gerekir.

Ayrıca Hesap Kapatma/Değiştirme kuralınca yöneticiler haksız kazanç elde edilmesi veya mal varlığı aktarımına bağlı olarak karakter banlama, mal varlığı silme hakkına sahiptir. Yönetim ihlalde bulunan üyelerin gerekçelerini geçersiz görerek veya kabul ederek ceza yöntemini yükseltip azaltabilir.

Oyun sistemi tarafında limiti olan ve bu limiti tüketerek oyun ekonomisinde ürün değeri yükseltilemez. Oyun sisteminin limitlerinden kaynaklı yapılan suistimallerin cezaları, mal varlığı silinmesi dışında karakter veya hesap banlarıyla yönetici tarafından ağırlaştırılabilir.

Yönetim tüm bu aktarımları takip edip, başka kullanıcılara da aktarılan mal varlıklarını silme hakkına sahiptir. Bu ihlaller sonucu elde edilen mal varlıkları geri iade edilmez.
* Yönetici kararına göre OOC ceza verilir veya ilgili kişilere ait karakterler/hesap banlanır.
* Yönetici kararına göre cezai yaptırımlar tüm mal varlıklarının silinmesi şeklinde genişletilebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Öncellikle merhaba bu arkadaş benim birliğimden ve kendisi yakın arkadaşım olduğundan bana kendisi gate ve obje paketini ekletireceğim mekanı bana vermen gerekiyor dedi bende yakın arkadaşım olduğundan verdim ama böyle birşey yapacağı aklımın ucundan dahi geçmezdi benim banlanmamı fırsat bilip mekanımın üzerine yattı mekanı kendisinin üzerine 26.05.2021 Tarihinde geçirdim sahış ben banlandıktan sonra discord üzerinden mekanın üzerine çöktüğünü söyledi kendi mekanımı sstede gördüğünüz üzere 1 dolara sattım gate ve objeleri yaptırsın diye bu mekana o kadar para saydım oyun içi kendisi benim emeklerimi hiç etti ve mekanımın üzerine çöktü gerekli cezayı almasını istiyorum saygılarımı sunarım iyi günler dilerim keyifli roller.
« Son Düzenleme: 27.05.2021 14:21 serkanucar08 »

#1 - 27.05.2021 14:17
kral bence ss yetersiz çünkü takas yapmış olabilirsiniz

#2 - 27.05.2021 14:18
@PJason 3 şahısın yabancı birisinin karışması ne kadar doğru dostum?
« Son Düzenleme: 27.05.2021 14:37 serkanucar08 »

#3 - 27.05.2021 14:41
Öncelikle selamlar kaliteli forumlar.

Savunma 1: Ben şahısa gate ve obje ekleyeceğim demedim sadece eklemeyi düşünüyorum dedim birlik ile ortak para ile alındı eğer atıcam mekanı ver dediğim kanıt varsa bekliyorum.

Savunma 2: OOC TİCARET kapsamımında açmışsın loglarım kontrol edilebilir 25 seviye olmana göre 1.5m mal varlığın vardı garip. Benim ise 200k mal varlığım var 28 seviyeyim.

#4 - 27.05.2021 14:51
1 : Emirde Şahidim kaç kere seste dedin mekanı istedin Paul Kozlov da şahidim sonra dün ben banlandiktan sonra bugün sabah seste mekanımin üzerine yattığını falan söyledin hepsini geçtim 1 dolara mal aktarmak sunucuda yasak ben banlandiysam sende banlanirsin bu normal sen gate ve objeler dediğin için verdim ben admini bekliyorum umarım cezanı alırsın.

#5 - 27.05.2021 15:05
1 : Emirde Şahidim kaç kere seste dedin mekanı istedin Paul Kozlov da şahidim sonra dün ben banlandiktan sonra bugün sabah seste mekanımin üzerine yattığını falan söyledin hepsini geçtim 1 dolara mal aktarmak sunucuda yasak ben banlandiysam sende banlanirsin bu normal sen gate ve objeler dediğin için verdim ben admini bekliyorum umarım cezanı alırsın.

Şahidin önemli değil benimde şahitim var önemli olan kanıt 1 dolara mekanı sen aktardın para hilesi yapacağın için mekan umrumda değil 150k önemli değil. Banlandıktan sonra kin yapıp yalan sözlerle beni banlatmaya çalışman komik admin kararı ve kanıtlarını bekliyorum.

#6 - 27.05.2021 15:15
Para hilesi derken ne para hilesi den bahsediyorsun mekanımin üzerine yatırıyorsun sonra yalan dolanla iş yapıyorsun para hilesini sen kullandın Özgür diye birisinden aldın yalanmı elimde kanıtlarım da var admin kararını bekliyorum.

#7 - 27.05.2021 15:34
Para hilesi derken ne para hilesi den bahsediyorsun mekanımin üzerine yatırıyorsun sonra yalan dolanla iş yapıyorsun para hilesini sen kullandın Özgür diye birisinden aldın yalanmı elimde kanıtlarım da var admin kararını bekliyorum.

Dün para hilesi yapmaya çalışırken banladın. Lütfen loglarım kontrol edilsin. Kanıtlarını bekliyorum
İyi ve kaliteli forumlar.  :o

#8 - 27.05.2021 20:35
Son savunmamı ekliyorum: Bu şahıs 500k OOC TİCARET ile kendisine para attı sonra dediki huntley alcam 250k sı kaldı sonra dediki mekan 650k para çıkartın bende birlikteki herkesden para topladım ve 400k para verdim zaten 300k'sını Paul Kozlov karakteri OOC ticaret ile attı 100k'da birlik içi toplandı ve birlikteki çoğu kişi NC atıp kendi hakkını bana saldı mekan bana kaldı alt karakterinle nc at Maxim Kadirov'u geri döndür rol ile halledilir ama sen buraya gelmişsin parası OOC ticaret ile topladığınız mekan için şikayet açıyorsun 100k harici paranın hepsi OOC TİCARET ile toplandı loglar kontrol edilebilir.

#9 - 27.05.2021 20:47
Şikayeti kapatmak istiyorum.