Konu: Birden Fazla Kural ihlali. Lynden Boyd  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 26.05.2021 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lynden Boyd - @isotcuberkant

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Purcell_Mossley @alperenn5

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss'de gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RETARTED rp - car ramming - noob dm -

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Purcell karakteri ile rol yaparken yanıma gelip birden emote atıp vurmaya başladı ne olduğunu bile anlamadım kişi ile daha önce hiç bir rolümüz yok, daha sonra role uydum bisiklete binip kaçtım şikayet açmak için alt tab attım tekrar oyuna döndüğümde aracı üzerime park etmiş, bayıltımştı. daha sonra pm den ss görüldüğü şeyleri yazdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://www.hizliresim.com/b332mkc      https://www.hizliresim.com/5pkvgal       https://www.hizliresim.com/k0z9xsw            https://www.hizliresim.com/ltygsmr

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yasaklanmasını veya cezalandırılmasını istiyorum böyleler yüzünden normal role bile giremiyoruz.

#1 - 26.05.2021 17:42
Lynden Boyd arkadaşımız rolünü yaprak ilerleyen bir rol gerçekleştirdi onun için suçsuz oldugunu düşünüyorum arkadaşımız rolünü yaptı hatta Lisa bile role girdi teşşekürler.

#2 - 26.05.2021 18:28
Merhaba,

öncelikle hayatımda en kinli ve en açık aranmaya çalışan şikayet olduğunu söyleyebilirim. Her neyse hızlıca anlatayım.

Purcell karakteri ile rol yaparken yanıma gelip birden emote atıp vurmaya başladı ne olduğunu bile anlamadım kişi ile daha önce hiç bir rolümüz yok

Burada seninle hiçbir rolümüz olmaya bilir, sonuça ghetto sokağındasın ve bende Idlewood Komplekslerinde yaşam mucadelesi veren biriyim. Bundan istifaden seni soymaya kalktım, üstelik b hopping yapmanız dikkatimi çekti;
Spoiler: GösterGizle

daha sonra role uydum bisiklete binip kaçtım

Ciddi misin? :D Evet gayet kaçıyordun, kendin brawl'dan bunny yaparak kaçıyordun ve seni dövemediğimde kahkaha atıyordun. Kahkaha atarak mı kaçıyorsun, inandık;

şikayet açmak için alt tab attım tekrar oyuna döndüğümde aracı üzerime park etmiş, bayıltımştı

Ezme olayında gözüm dönmüş şekilde size saldırdım, Purcell karakteri kahkaha atıyordu ve raconun nasıl bozulduğunu fark etmişsindir. Aslında sana bisiklet ile çarpmak istemiştim ama orada "t" kanalından verdim o an araç ileri gidiyordu seni ezmiştim ss alamadım çünkü geri /me emotesinden veriyordum, sen bisikletten düşerek sürükleniyordun. Aracın altında kaldın. Ben senin aracın altında kalmış gibi bir rol gerçekleştirmedim aynı şekilde devam ettim.  Zaten bu SAMP platformunda bunlar gayet normal; 

daha sonra pm den ss görüldüğü şeyleri yazdı.

PM atmayı ilk siz başlattınız, direk olarak rolümü sorgulama triplerine girdiniz. Burada bir brawl için kinlendiğiniz ayan beyan ortada. Sizi ezme olayını tekrar anlatayayım o an sizin bisikletinize çarpmak istemiştim ve /me kanalından vereceğime "T" kanalından verdim, o an hatamı düzeltirken araba sizin üzerinize gitti. Tamamen istemsiz.

Her neyse daha fazla tarafımca yanıt gelmeyecek, bir brawl için insanlara kin tutup forumda, PM'de darlamayın. Eğer darlayacaksanız bana clash#0933 Discord aadresine ulaşarak Discord PM atabilir, konuşabiliriz. Güzel şekilde forum kurallarını anlatırım. İyi roller  :sampanya:

#3 - 26.05.2021 18:44
Öncelikle iyi forumlar. Olay ile alakam yok ama anlatma gereksinimi duydum. Bu arkadaş sabah saatlerinde arkadaşımı bayıltmış ve idlewoodda gasp etmişti arkadaş daha birliğe bile üye değil iken gasp ediyor kendi hoodu gibi davranıyor bilmiyorum alt karakter falanmı ama arkadaş benim arkadaşımı Glen parkta bayıltmış üstüne kaçırıp idlewoodda gasp etmişti cidden bu arkadaşın ceza almasını isterim sadece kendi görüşüm.

#4 - 26.05.2021 18:58
sadece ben değil kişiye görüldüğü üzere farklı şikayetlerde var ve car ramming yaparak üzerime park etmeni gerektirmek karakterinin gözünün dönmüş olması bu bir kural ihlalidir, ve bunny diyorsun ctrlye elim basılı kaldığında bisiklet istemsizce sadece 1 kere zıpladı zaten başka ss inde yok, yetkili kararı...

#5 - 26.05.2021 19:08
Öncelikle iyi forumlar. Olay ile alakam yok ama anlatma gereksinimi duydum. Bu arkadaş sabah saatlerinde arkadaşımı bayıltmış ve idlewoodda gasp etmişti arkadaş daha birliğe bile üye değil iken gasp ediyor kendi hoodu gibi davranıyor bilmiyorum alt karakter falanmı ama arkadaş benim arkadaşımı Glen parkta bayıltmış üstüne kaçırıp idlewoodda gasp etmişti cidden bu arkadaşın ceza almasını isterim sadece kendi görüşüm.

Alakanız yoksa yanıt atmayın, ayrıtten şikayet açın. Sizin ve arkadaşınızın nasıl bir mix yaptığınızı iyi biliyorum, şikayet oluşturduğumda ordan konuşalım. Burada yetkililer karar seçerken kafaları karışmasın.

sadece ben değil kişiye görüldüğü üzere farklı şikayetlerde var ve car ramming yaparak üzerime park etmeni gerektirmek karakterinin gözünün dönmüş olması bu bir kural ihlalidir, ve bunny diyorsun ctrlye elim basılı kaldığında bisiklet istemsizce sadece 1 kere zıpladı zaten başka ss inde yok, yetkili kararı...
Sizin car ramming şikayetiniz ile başkasının aynı değil, lütfen konuyu saptırmayın. Gözümün dönmesi kural ihlali mi? Eğer sokak ergenlerinin yaptığı tavırları bilmiyorsanız yorum yapmayınız. Sizi dövmem için bakışlarınız bile yetebilir, daha 49 kilo bir karakteriniz var ve brawl'a giriyorsunuz. Amacınız gerçekçilik olmadığı belli. Bunny olayında maalesef eliniz ctrl kalmamalı, aynı şekil ben yazı yazarken benimde arabam sizin üzerinize gitti ve bayılttı? O halde benimde istemsizce?

#6 - 26.05.2021 19:12
Yetkili Kararı....

#7 - 27.05.2021 14:55
şikayetim aktiftir

#8 - 28.05.2021 06:06
Car Ramming kapsamında ceza alacak, şikayet açan tarafın ihlalleri için ek bir şikayet oluşturmalısınız. Şikayet kapatıldı.