Merhaba,
öncelikle hayatımda en kinli ve en açık aranmaya çalışan şikayet olduğunu söyleyebilirim. Her neyse hızlıca anlatayım.
Purcell karakteri ile rol yaparken yanıma gelip birden emote atıp vurmaya başladı ne olduğunu bile anlamadım kişi ile daha önce hiç bir rolümüz yok
Burada seninle hiçbir rolümüz olmaya bilir, sonuça ghetto sokağındasın ve bende Idlewood Komplekslerinde yaşam mucadelesi veren biriyim. Bundan istifaden seni soymaya kalktım, üstelik b hopping yapmanız dikkatimi çekti;
daha sonra role uydum bisiklete binip kaçtım
Ciddi misin?

Evet gayet kaçıyordun, kendin brawl'dan bunny yaparak kaçıyordun ve seni dövemediğimde kahkaha atıyordun. Kahkaha atarak mı kaçıyorsun, inandık;
şikayet açmak için alt tab attım tekrar oyuna döndüğümde aracı üzerime park etmiş, bayıltımştı
Ezme olayında gözüm dönmüş şekilde size saldırdım, Purcell karakteri kahkaha atıyordu ve raconun nasıl bozulduğunu fark etmişsindir. Aslında sana bisiklet ile çarpmak istemiştim ama orada "t" kanalından verdim o an araç ileri gidiyordu seni ezmiştim ss alamadım çünkü geri /me emotesinden veriyordum, sen bisikletten düşerek sürükleniyordun. Aracın altında kaldın. Ben senin aracın altında kalmış gibi bir rol gerçekleştirmedim aynı şekilde devam ettim. Zaten bu SAMP platformunda bunlar gayet normal;
daha sonra pm den ss görüldüğü şeyleri yazdı.
PM atmayı ilk siz başlattınız, direk olarak rolümü sorgulama triplerine girdiniz. Burada bir brawl için kinlendiğiniz ayan beyan ortada. Sizi ezme olayını tekrar anlatayayım o an sizin bisikletinize çarpmak istemiştim ve /me kanalından vereceğime "T" kanalından verdim, o an hatamı düzeltirken araba sizin üzerinize gitti. Tamamen istemsiz.
Her neyse daha fazla tarafımca yanıt gelmeyecek, bir brawl için insanlara kin tutup forumda, PM'de darlamayın. Eğer darlayacaksanız bana clash#0933 Discord aadresine ulaşarak Discord PM atabilir, konuşabiliriz. Güzel şekilde forum kurallarını anlatırım. İyi roller