Konu: [24.05.2021 - Leonarda-Lamar-Oliver-Vanessa]- Ailevi küfür - Trolling - Noob DM  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 24.05.2021 18:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lamar James @tequilans  Oliver_Pac @Oliver_Danger  Leonarda_Gaviria @VeyselKaan Vanessa Mercia @Aura

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.05.2021  18.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Trolling - Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol ortamında /b den ailevi küfürler ve Noob dm yaparak trolling yaptılar. Her şeyi ss'ler açıklıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek Vanessa'nın küfürleri:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 24.05.2021 20:23 Jewellery »

#1 - 24.05.2021 20:13
Merhaba,
Olduğumuz mekan şahsıma yani; Vanessa Mercia isimli karakterime aittir. Mekanda bulunan bu ismi geçen üç arkadaş, benim yakından tanıdığım ve bir kaç yıldır yanımda olan kişilerdir. Mekan'da biz hariç kimse barınmıyordu, kafa dağıtma amacıyla mekanım'a girdik ve şarkı açıp biraz eğlenmeye başladık. /b konuşmamız aktifti ve kaldı ki /do Rol pause izni? istenip rolümüzü duraklatmıştık. Discord sunucumuzda hem ooc, hem oyun içi eğleniyorduk. Ekran görüntüleri asılsızdır, ordaki ortam ooc'dir ve kendi birliğimizden olmayan kimse yok idi. Şikayet'i açan arkadaşta dahil olmak üzere bizim birliğimizdeydi. Vel hasıl kelam, şikayet asılsızdır. Şahısıma ait mekan'da eğlenmek, bizden başka kimsenin görmeyeceği bir şekilde ooc ortam çevirmenin suç olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi rahatsız edecek bir şey yapmadık. Katya Miro adlı şikayeti açan arkadaş bu şikayeti bilerek açmıştır, kendisi ooc ortama ic girmeye yeltenip, Müslüm Gürses şarkılarını ic de söylemektedir. Ekran görüntülerinde'de görebileceğiniz üzere zaten bunun kanıtını kendi elleriyle vermiş bulunmaktadır. Şikayetin geri talebini, arkadaşlarıma ceza verilmemesini talep ediyorum.
Saygılar, vesselam.

#2 - 24.05.2021 20:17
Ortamda kimse yok diyorsun Brennan Ragazzo karakteri geldi ve rol sergiliyor.Ayrıca Vanessa karakteri içinde şikayeti güncelleyeceğim. İhlalleri yaptınız diye kendi birliğindeki kişileri savunmuş. Bu ss'ten belli oluyor ve hemen beni birlikten atmış.

Şimdi şikayete bir ss ekleyerek güncelleme yapıyorum ve Vanessa karakterini de şikayete ekliyorum.

#3 - 24.05.2021 21:48
Arkadaşımızın IQ seviyesinin üst düzeyde olduğu aşikar'ki, PM konuşmalarımızı SS alıp ticket altına şikayet üstüne şikayet açıyor. Kaldı ki bu trajikomik davranış beni gülme krizine sokmuştur. Ticket sahibinin attığı baştaki görüntülerde görüldüğü üzere, /f chat'ten dövüşen gruba "Dövüşmeye devam ederseniz kovulacaksınız." gibisinden bir sözlü uyarı vermekteyim. Son attığı PM konuşmalarında ise, kendini haklı çıkartacağını düşündüğü sahneler barınmakta. Arkadaş, küçük yaşlarda olacak ki kullandığım cümleleri kendisine yüksek bir ihtimalle "Tehtid" olarak algıladı ki gelmiş şikayet altına şikayet açıyor. Gördüğümde gerçekten hem çok üzüldüm, hem de çok güldüm açıkçası. Görüşlerimde inatçıyım, sonuna kadar'da gideceğim, Katya Miro adlı şahısın bir kuyruk acısı vardır ve bu ticket'ı açmasının sebebi'de bu kuyruk acısından doğmaktadır. Karşıma çıkıp iki kelam laf etse, oturup güzelce konuşurum onunla :) . Son attığı ekran görüntüsünün aşağısını yani devamını atmasını talep ediyorum, atamayacağını'da biliyorum. Neyse, olayın saçmalığı ticket'ı açan kişinin lügatına dayanmaktadır, gereksiz bir ticket ve gereksiz bir şikayet olduğu kanaatindeyim, vesselam.

#4 - 25.05.2021 02:10
Merhabalar,
şikayet edilen ve şikayet sahibi olan oyuncuların hepsi ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.

#5 - 29.05.2021 20:03
Ek olarak Vanessa karakteri de ceza aldı, düzeltildi.