Merhaba,
Olduğumuz mekan şahsıma yani; Vanessa Mercia isimli karakterime aittir. Mekanda bulunan bu ismi geçen üç arkadaş, benim yakından tanıdığım ve bir kaç yıldır yanımda olan kişilerdir. Mekan'da biz hariç kimse barınmıyordu, kafa dağıtma amacıyla mekanım'a girdik ve şarkı açıp biraz eğlenmeye başladık. /b konuşmamız aktifti ve kaldı ki /do Rol pause izni? istenip rolümüzü duraklatmıştık. Discord sunucumuzda hem ooc, hem oyun içi eğleniyorduk. Ekran görüntüleri asılsızdır, ordaki ortam ooc'dir ve kendi birliğimizden olmayan kimse yok idi. Şikayet'i açan arkadaşta dahil olmak üzere bizim birliğimizdeydi. Vel hasıl kelam, şikayet asılsızdır. Şahısıma ait mekan'da eğlenmek, bizden başka kimsenin görmeyeceği bir şekilde ooc ortam çevirmenin suç olduğunu düşünmüyorum. Kimseyi rahatsız edecek bir şey yapmadık. Katya Miro adlı şikayeti açan arkadaş bu şikayeti bilerek açmıştır, kendisi ooc ortama ic girmeye yeltenip, Müslüm Gürses şarkılarını ic de söylemektedir. Ekran görüntülerinde'de görebileceğiniz üzere zaten bunun kanıtını kendi elleriyle vermiş bulunmaktadır. Şikayetin geri talebini, arkadaşlarıma ceza verilmemesini talep ediyorum.
Saygılar, vesselam.