Konu: [23.05.2021]Tykeim_Matthews Giovanny_Vittori Jamyron_Brooks Rajan_Azasi  (Okunma sayısı 562 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 23.05.2021 16:48

Dün adamları kaçırmaya çalıştık 3 Kişide REFUSE RP yaptılar.

ANLAMA KITLIĞIN MI VAR GÜZEL ARKADAŞIM BENİM, CANIM ARKADAŞIM BENİM 4 SİVİLSİNİZ SİVVİİİİLLL 10 GÜNÜ DOLMAMIŞ İLLEGAL YASAĞI OLAN BİRLİĞE SEN SIKAMAZSIN. BİRLİĞİNİZ DAHİ YOK, ROL BALTALAMAYA GELMİŞSİNİZ BİRDE UTANMADAN BİZE REFUSE RP YAPTILAR DİYORSUNUZ. SİZİN YAPTIĞINIZ ROL OLSAYDI İLK BÖYLE OLMAZDI.
1-İlk siz sıktınız pompalı tüfekle
2-Sayın vice adminleri 3. üslubü arkadaşın artık allah için ilgilenin lütfen

Kardeşim birliğin bile yok, agresif role nasıl katılıyorsun? Sunucu kurallarını düzgünce okuyun lütfen.

Güzel KİKYA Senle alakalı olmayan bir konuya burnunu sokmamalısın dostum...

#31 - 23.05.2021 16:50
Merhaba, Arkadaşlarımın adına ben gerekli savunmayı yapacağım..

EMOTESİZ ATEŞ SAVUNMA:

DM İÇİN SAVUNMA:

SS'de gördüğünüz üzere şahıs bize pompalı ile ateş ediyor dün gece aramızda çatışma çıktı, Hatta bizde tekrardan onlara sıktık şimdi sabah kalkınca böyle vurulup şikayet açmanız ne kadar doğru sizce?

İllegal kural ihlalini ihlal eden ilk siz oldunuz bize sıkmanıza karşılık verdik sadece.

Dün gece aramızda çatışma çıktı.Şahıslarla karşılıklı olarak çatışdık ve onları gördüğümüz yerde düşürebiliriz.

Arkadaş kendisine bakmadan bize şikayet açıyor.

Adam rolün ortasında /q atıyor ayrıca /b kanalınıda durduk yere bölüyor aşırı t0xic haraketler yapıyorsun dostum.
Varan 1, oyuna gireli daha altmış saniye bile olmamışken beni görüp bisikletle inip uziyle sıkıp düşürdünüz, yaptığınız rol değildir direkt DM'dir yoksa bende bilirim sizin girdiğiniz an basıp vurmayı.
Varan 2: İlk olarak yapılan kural ihlallerinden bahsedeceğim, arkadaş sıktığım zaman bunny yaparak kaçıyor bunu bir varsayalım daha sonrasında mekana direkt bunny yaparak girdiniz, kitleyip beş dakika sonra bunny yaparak yine araca binip kaçtınız, dediğim gibi bugün sıkmanızın herhangi amacı yok varan birde dediğim gibi bende bilirim girdiğiniz an basıp vurmayı, attığın sste kitlemişsin kesin arkadaşına pm atıp kilidi aç diye spam atıyorsundur, emin olabilirsin.
Varan 3, Son olarak bugünki olaydan bashedeceğim, oyuna girdim mekanın önündeyim arkada bisikletle falan koşuyordunuz daha sonrasında Giovanny karakteri gelip yumruk atmaya başladı, yaptığın saçmalıklardan dolayı /q attığım doğrudur cezasını alabilirim. Emin ol sende benim yerimde olsan aynı şekilde derdin biraz empati kurmasını öğren.
Hala bir açıklama bekliyorum @sCiEnLy_

#32 - 23.05.2021 16:52

EMOTESİZ ATEŞ SAVUNMA:

DM İÇİN SAVUNMA:

SS'de gördüğünüz üzere şahıs bize pompalı ile ateş ediyor dün gece aramızda çatışma çıktı, Hatta bizde tekrardan onlara sıktık şimdi sabah kalkınca böyle vurulup şikayet açmanız ne kadar doğru sizce?

İllegal kural ihlalini ihlal eden ilk siz oldunuz bize sıkmanıza karşılık verdik sadece.

Dün gece aramızda çatışma çıktı.Şahıslarla karşılıklı olarak çatışdık ve onları gördüğümüz yerde düşürebiliriz.

Adam rolün ortasında /q atıyor ayrıca /b kanalınıda durduk yere bölüyor aşırı t0xic haraketler yapıyorsun dostum.
Varan 1, oyuna gireli daha altmış saniye bile olmamışken beni görüp bisikletle inip uziyle sıkıp düşürdünüz, yaptığınız rol değildir direkt DM'dir yoksa bende bilirim sizin girdiğiniz an basıp vurmayı.
Varan 2: İlk olarak yapılan kural ihlallerinden bahsedeceğim, arkadaş sıktığım zaman bunny yaparak kaçıyor bunu bir varsayalım daha sonrasında mekana direkt bunny yaparak girdiniz, kitleyip beş dakika sonra bunny yaparak yine araca binip kaçtınız, dediğim gibi bugün sıkmanızın herhangi amacı yok varan birde dediğim gibi bende bilirim girdiğiniz an basıp vurmayı, attığın sste kitlemişsin kesin arkadaşına pm atıp kilidi aç diye spam atıyorsundur, emin olabilirsin.
Varan 3, Son olarak bugünki olaydan bashedeceğim, oyuna girdim mekanın önündeyim arkada bisikletle falan koşuyordunuz daha sonrasında Giovanny karakteri gelip yumruk atmaya başladı, yaptığın saçmalıklardan dolayı /q attığım doğrudur cezasını alabilirim. Emin ol sende benim yerimde olsan aynı şekilde derdin biraz empati kurmasını öğren.

Açıklamayı yaptık dost anlamamak sana kalmış iyi forumlar.

#33 - 23.05.2021 16:53

EMOTESİZ ATEŞ SAVUNMA:

DM İÇİN SAVUNMA:

Açıklamayı yaptık dost anlamamak sana kalmış iyi forumlar.
Pekala, senin gibi insanlara gözümü devirip konuyu yetkililere devrediyorum, yetkili kararı.  :sampanya:

#34 - 23.05.2021 16:54
Birşey eklemeyi unutmuşum, şaşkınlığım yüzünden özür dilerim.
Burada ki arkadaş Bunny hop yaparak mı kaçıyor? Yoksa bana mı öyle geliyor?

#35 - 23.05.2021 16:56

Dün adamları kaçırmaya çalıştık 3 Kişide REFUSE RP yaptılar.

ANLAMA KITLIĞIN MI VAR GÜZEL ARKADAŞIM BENİM, CANIM ARKADAŞIM BENİM 4 SİVİLSİNİZ SİVVİİİİLLL 10 GÜNÜ DOLMAMIŞ İLLEGAL YASAĞI OLAN BİRLİĞE SEN SIKAMAZSIN. BİRLİĞİNİZ DAHİ YOK, ROL BALTALAMAYA GELMİŞSİNİZ BİRDE UTANMADAN BİZE REFUSE RP YAPTILAR DİYORSUNUZ. SİZİN YAPTIĞINIZ ROL OLSAYDI İLK BÖYLE OLMAZDI.
1-İlk siz sıktınız pompalı tüfekle
2-Sayın vice adminleri 3. üslubü arkadaşın artık allah için ilgilenin lütfen

Kardeşim birliğin bile yok, agresif role nasıl katılıyorsun? Sunucu kurallarını düzgünce okuyun lütfen.

Güzel KİKYA Senle alakalı olmayan bir konuya burnunu sokmamalısın dostum...

Birliğin R18'iyim, burnumu sokarım. Benim aktiflik gösterdiğim hoodumda gelmiş troll ve kural ihlali yapıyorsun, sorduğum soruya da doğru düzgün cevap vermiyorsun. Tekrar dediğim gibi sunucu kurallarını okuyup bilen birisinden rol dersi alın.

#36 - 23.05.2021 17:04
Açtığınız şikayet ile bu sslerin ne alakası var lütfen açtığınız şikayetle ilgili ssler atın forumu meşgul etmeyin burası önemli bir platform.

#37 - 25.05.2021 13:49
Merhaba,

Atılan kanıtlar detaylı bir şekilde incelendi. Şikayet önceliği olarak ortak nezaketini korumayan oyuncu şikayeti üzerinde tartışma yaratan kişilere tek tek cezaları misliyle verildi. Hiç kimse forum&oyun üzerinden ortak nezaketini bozup da bir başkasına karşı bu tarz hareketler sergileyemez. @Downtown sizi direkt olarak uyarıyorum, toxic hareketlerinizden vazgeçin. Aynı şekilde konuştuğunuz, üslubunuzu bozduğunuz fark edilirse uyarısız bir şekilde kalıcı olarak yasaklanacaksınız. Bu tip hareketlere girmeyin, hoşgörülü ve saygılı olun. Kimseden üstün değilsiniz, tekrarında yasaklanacaksınız.

Şikayete gelecek olursak Mayıs 23 tarihinde şikayet açılıyor fakat Calderon Karteli isimli birlik de Mayıs 14 tarihinde açılmış gözüküyor. Tarihlere baktığımız zaman daha birliğin illegal kuralının devam ettiği görülüyor. Buna bağlı olarak saldırı yapan veya saldırıya karşılık saldırıyla cevap veren karakterler öncelik olarak İllegal kural ihlali kapsamında ceza alacaklar. Pedro, Tykeim ve Rajan karakteri 10 gün dolmamasına rağmen - hangi tarafta olursa olsun - saldırıya geçtikleri için ceza alacaklar. "Oyuna girer girmez bana sıktılar" gibi bir cümle kurmuşsunuz fakat sürekli roleplay kuralının olduğunu unutmayın, isterseniz on gün sonra girin. O bölgede yaşanan role tepki vermek zorundasınız, kaçışınız yok. İsterseniz üç saat AFK atın, oyuna döndüğünüzde karakterinizin etrafını polis çevrelemiş olsun yine role uymak zorundasınız, kaçamazsınız. Buna bağlı olarak rol esnasında /b bölerek rolü baltaladığı için Pedro Ruesada karakteri /b kullanımından dolayı ceza alacak. Rol esnasında /q atıp "empati kurun" tarzında bir söylemde bulunmanız da hoş değil. Bir rol gerçekleşiyor her ne kadar doğru/yanlış olsa dahi diğer kişilerin rol zevkini bölemezsiniz, rol sırasında oyundan çıkış yapamazsınız. Buradan da ceza alacaksınız. Giovanny karakteri de Car Surfing yaptığı için ceza alacak. Ek olarak bir kişiyi kaçırmak istiyorsanız yaralı süresinin bitmesini beklemelisiniz. Bu süreç içerisinde yapılan rollerin hepsi geçerli(polis gelmesi, o kişinin arkadaşlarının gelmesi vs.).

Nezaketinizi koruyun, diğer karakterlerin de incelemesi yapıldı fakat yukarıda bahsedilenler dışında ceza alan olmayacak. Üzerinde oynanan, kırpılan fotoğraflar/görüntüler/kanıtlar şikayette değerlendirilmedi, değerlendirilemez. Şikayet kapatıldı.