Konu: [23.05.2021]Tykeim_Matthews Giovanny_Vittori Jamyron_Brooks Rajan_Azasi  (Okunma sayısı 567 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 23.05.2021 16:24
Ayrıca bu refuse rp işini dünde yaptınız size karşı şikayet oluşturacağız bunu sürekli yapıyorsunuz az önceki rolde /q attınız.

Adam aracın tepesine çıkıp bozarsa, benden rol yapmamı falan bekleme evlat.

EVLAT Mı?

#21 - 23.05.2021 16:25

Dün adamları kaçırmaya çalıştık 3 Kişide REFUSE RP yaptılar.

ANLAMA KITLIĞIN MI VAR GÜZEL ARKADAŞIM BENİM, CANIM ARKADAŞIM BENİM 4 SİVİLSİNİZ SİVVİİİİLLL 10 GÜNÜ DOLMAMIŞ İLLEGAL YASAĞI OLAN BİRLİĞE SEN SIKAMAZSIN. BİRLİĞİNİZ DAHİ YOK, ROL BALTALAMAYA GELMİŞSİNİZ BİRDE UTANMADAN BİZE REFUSE RP YAPTILAR DİYORSUNUZ. SİZİN YAPTIĞINIZ ROL OLSAYDI İLK BÖYLE OLMAZDI.

#22 - 23.05.2021 16:25
Merhaba, Arkadaşlarımın adına ben gerekli savunmayı yapacağım..

EMOTESİZ ATEŞ SAVUNMA:

DM İÇİN SAVUNMA:

SS'de gördüğünüz üzere şahıs bize pompalı ile ateş ediyor dün gece aramızda çatışma çıktı, Hatta bizde tekrardan onlara sıktık şimdi sabah kalkınca böyle vurulup şikayet açmanız ne kadar doğru sizce?

İllegal kural ihlalini ihlal eden ilk siz oldunuz bize sıkmanıza karşılık verdik sadece.

Dün gece aramızda çatışma çıktı.Şahıslarla karşılıklı olarak çatışdık ve onları gördüğümüz yerde düşürebiliriz.

Arkadaş kendisine bakmadan bize şikayet açıyor.

Adam rolün ortasında /q atıyor ayrıca /b kanalınıda durduk yere bölüyor aşırı t0xic haraketler yapıyorsun dostum.
Varan 1, oyuna gireli daha altmış saniye bile olmamışken beni görüp bisikletle inip uziyle sıkıp düşürdünüz, yaptığınız rol değildir direkt DM'dir yoksa bende bilirim sizin girdiğiniz an basıp vurmayı.
Varan 2: İlk olarak yapılan kural ihlallerinden bahsedeceğim, arkadaş sıktığım zaman bunny yaparak kaçıyor bunu bir varsayalım daha sonrasında mekana direkt bunny yaparak girdiniz, kitleyip beş dakika sonra bunny yaparak yine araca binip kaçtınız, dediğim gibi bugün sıkmanızın herhangi amacı yok varan birde dediğim gibi bende bilirim girdiğiniz an basıp vurmayı, attığın sste kitlemişsin kesin arkadaşına pm atıp kilidi aç diye spam atıyorsundur, emin olabilirsin.
Varan 3, Son olarak bugünki olaydan bashedeceğim, oyuna girdim mekanın önündeyim arkada bisikletle falan koşuyordunuz daha sonrasında Giovanny karakteri gelip yumruk atmaya başladı, yaptığın saçmalıklardan dolayı /q attığım doğrudur cezasını alabilirim. Emin ol sende benim yerimde olsan aynı şekilde derdin biraz empati kurmasını öğren.

#23 - 23.05.2021 16:27

ANLAMA KITLIĞIN MI VAR GÜZEL ARKADAŞIM BENİM, CANIM ARKADAŞIM BENİM 4 SİVİLSİNİZ SİVVİİİİLLL 10 GÜNÜ DOLMAMIŞ İLLEGAL YASAĞI OLAN BİRLİĞE SEN SIKAMAZSIN. BİRLİĞİNİZ DAHİ YOK, ROL BALTALAMAYA GELMİŞSİNİZ BİRDE UTANMADAN BİZE REFUSE RP YAPTILAR DİYORSUNUZ. SİZİN YAPTIĞINIZ ROL OLSAYDI İLK BÖYLE OLMAZDI.

Üslübünü bozma dostum burada güzelce konuşuyoruz neden bu kadar delirdin?

#24 - 23.05.2021 16:27

1-İlk siz sıktınız pompalı tüfekle
2-Sayın vice adminleri 3. üslubü arkadaşın artık allah için ilgilenin lütfen

#25 - 23.05.2021 16:30

Saat farkına bakacak olursak, o dakikalarda sizin arkadaşınızı düşürmüşüm ve mekana girip kitlemişsiniz kendinizi rezil etmekten hoşnut duyuyorsanız devam edebilirim. Denildiği gibi bir dakikalık süreç içerisinde arkadaşın düşüyor ve kendini de mekanı kitleyip afk atmışsındır discorddan yardım istemeye Dediğim gibi zaten arada beş veya dört dakika süre zarfı var o zamana kadar saklandın mekanın içine.  :nays: 

Spoiler: GösterGizle

#26 - 23.05.2021 16:38

1-İlk siz sıktınız pompalı tüfekle
2-Sayın vice adminleri 3. üslubü arkadaşın artık allah için ilgilenin lütfen

Kardeşim birliğin bile yok, agresif role nasıl katılıyorsun? Sunucu kurallarını düzgünce okuyun lütfen.

#27 - 23.05.2021 16:39
Merhabalar, ben Marco Escribano karakterini yöneten kişiyim ve olaya açıklık getirmek gerekirse olayın ilk filiz verdiği yer burası. Arkadaşlar selam vermedik diye küfürlü konuşmaya başlıyorlar ve bizim orada rolümüzü baltalıyorlar. Her gün bisikletle BMX Bunny yaparak geliyorlar neden geldiklerinide bilmiyorum ve kendileriyle braw yapıyorlar çok garip durumlar vardı her neyse dediğim gibi kavga burada başladı.
Sanırım onlar OOC arkadaşta olabilir pek bir bilgim yok.
Arkadaşlar heycan mı arıyor? Yoksa kanları mı kaynıyor hiç bilmiyorum ama tek bildiğim rol baltalıyorlar.

Burda da arkadaşlar vurulduktan sonra tekrar geliyorlar ve "UZI" adlı silah ile sıkmaya geliyorlar.

Bu aşağıda ki ss'de gördüğümüz gibi Rajan Ajazi karakteri pompalı tüfek ile vurulup Rk'ya düşüyor.
Fakat dostumuz RK'lı olduğu halde ilegal role dahi oluyor, çok komik bir durum açıkçası.

Burada da birşey olmamış gibi ayağa kalkıp araca biniyor.

Burada maske takıp kendini belli etmemeye çalışmış ama kıyafetlerden kendisi çok belli oluyor.

Burada da dostumuz Car surfing yapıyor ve aracı bozmaya çalışıyor, çok komik durum.

Eklemek istediğim tek şey ise : Adalet mülkün temelidir.

#28 - 23.05.2021 16:44
Merhabalar, ben Marco Escribano karakterini yöneten kişiyim ve olaya açıklık getirmek gerekirse olayın ilk filiz verdiği yer burası. Arkadaşlar selam vermedik diye küfürlü konuşmaya başlıyorlar ve bizim orada rolümüzü baltalıyorlar. Her gün bisikletle BMX Bunny yaparak geliyorlar neden geldiklerinide bilmiyorum ve kendileriyle braw yapıyorlar çok garip durumlar vardı her neyse dediğim gibi kavga burada başladı.
Arkadaşlar heycan mı arıyor? Yoksa kanları mı kaynıyor hiç bilmiyorum ama tek bildiğim rol baltalıyorlar.

Burda da arkadaşlar vurulduktan sonra tekrar geliyorlar ve "UZI" adlı silah ile sıkmaya geliyorlar.

Bu aşağıda ki ss'de gördüğümüz gibi Rajan Ajazi karakteri pompalı tüfek ile vurulup Rk'ya düşüyor.
Fakat dostumuz RK'lı olduğu halde ilegal role dahi oluyor, çok komik bir durum açıkçası.

Burada maske takıp kendini belli etmemeye çalışmış ama kıyafetlerden kendisi çok belli oluyor.

Burada da dostumuz Car surfing yapıyor ve aracı bozmaya çalışıyor, çok komik durum.

Burada admin kandırma var  ben bayılmadan önce sıktım arkadaşlara lütfen bu büyük bir suçtur ssi tarihli şekilde atmalarını talep ediyorum.Kaskı takmamın sebebi tamamen zevk işi bunuda söyleyeyim.
« Son Düzenleme: 23.05.2021 16:46 canwe44r »

#29 - 23.05.2021 16:46

Dostum lütfen attığın SS'lerin tam halini atar mısın böyle olunca hiç inanasım gelmiyor bu SS'lere ayrıca Rajan_Ajazi RK olmadan önce size UZİ ile sıktı.RK kural ihlalini ihlal ettiğinde dair bir ssin yok.  :vice: