Konu: Yajeel Griffin / DM  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 23.05.2021 11:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yajeel_Griffin / @Masiva N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:  DEATHMATCH
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla biraz dalga geçiyorum şahıs bana sıkıyor ( Video kaydını oraya geldiğimde açtım üstünden 1 dakika geçiyor şahıs silahını çekip serveri freeroam sanıyor) N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa): Fear-RP'den cezamı aldım bakabilirsiniz , şahısta umarım cezasını alır. N/A

#1 - 23.05.2021 12:02
Bu şikayet daha önce açılıp karar verildiğinden şahsın inatla aynı şikayeti tekrar açmasına anlam veremiyorum. Şikayetle ilgili savunma yapma ihtiyacı duymuyorum. Yetkili tarafından şikayetin kapatılmasını talep ediyorum. İyi forumlar :)

#2 - 23.05.2021 13:01
Savunmanı yapmıyorsan yetkili kararını bekliyebiliriz

#3 - 23.05.2021 18:47
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=109636.0

Şikayet burada sonuçlandı, tekrar açmanıza gerek yok.