DM
Savunmamı yapıyorumArkadaş OOC olarak öyle sandım diyor, OOC bir şekilde rol yapmıyoruz IC yapıyoruz bu ortada. Başta kişi karakterimle erkeksin diye dalga geçip şu cümleyi kullandı * Ne yapıyorsunuz iki erkek bizi mi dikizliyorsunuz * bu kullandığı cümle ile tartışmayı kendisi başlattı, sonrasında olay iyice yükselmeye başladı karakterler küfürleşti ve iyice karakterimin üstüne geldiği için defalarca kişiyi uyardım ( TAMAMEN IC ) uyarılarıma rağmen devam ettiler yanımda bulunan kişi beni araca götürdü ve oradan uzaklaştık, uzaklaşmadan önce kişiyi en az iki-üç defa uyardım. Aracı ile bizi takip etmeye başlayan arkadaş yolda bizi buldu " Hey dostum " diye seslendi ve bende konuyu açtım. Sonra yanımda ki kişiye tekrar uyarmama rağmen, şu köpeğine saygı öğret gibisinden devam etti, kişi o kadar uyarmama rağmen kışkırtıcı ve aşşağılayıcı küfürlere devam etti, olay bitmişti ve biz gidiyorduk kendisi gelip olayı tekrardan açtı ve tekrardan devam ettirdi. Araçtan inip kişinin aracının farına vurdum, o da araçtan inip üstüme doğru yürüdü, yürümeye devam edince bende normal olarak silahıma davrandım. Burada DM döndüğünü pek düşünmüyorum, DM arayan birisi değilim eğer arasaydım o arkadaşı ikinci uyarışım dan sonra vururdum çünkü uyarılarım biraz tehdit içerikliydi yani bunları hiç dikkate almayan bizzat kişinin kendisidir. Birazdan ekran görüntülerim de uyarıları göreceksiniz. Ve kişi dolaylı yoldan bizzat ırkçılık yapıyor. Attığım ekran görüntülerinde kişiyle konuştuğumuz noktaya ve kişinin vurulduğu noktaya bakılmasını istiyorum ayrıca sol üst tarafta kişinin bizi takip ettiğinin kanıtı olan * Hey dostum * demesi de görülüyor. Olay bitmişken kişinin vurulmayı göze alarak takip etmesi de kolayca anlaşılabilir.