Öncelikle merhabalar, bu argeye bende bir kaç yorum eklemek istiyorum. Evet haklısınız, oynadığımız oyun SAMP, GTA 5 değil. Ama şöylede bir durum var, benim gibi sadece GTA 5 convertli body (sadece body) kullanan arkadaşlar bulunuyor. Ve bu skinlerin yapılması için de skincilere belirli bir miktarda para ödeniyor. Skinlerin kaldırılması veya değiştirilmesi durumunda bu kişilerin skine vermiş olduğu paralar boşuna gitmiş oluyor. Aynı zamanda tekrardan başka bir özel skin yaptırdığında artı olarak da para ödemesi yapmak durumunda kalıyor. Uzun lafın kısası bu kişinin skin için harcadığı zaman ve aynı zamanda skincinin de emekleri boşa gitmiş oluyor. Kaldırılması veya değiştirilmesi yerine, bundan sonra kafasından ayakkabısına kadar GTA 5'den alınmış skinlerin gelmesi önlenebilir diye düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler..
mevcutları değiştirmek değil de gelenleri eklememek daha iyi olabilir, destekliyorum!
Gta 5 veya Hq skinlere fazla para vermek sizin suçunuz, bence. Çünkü yapılan işlemler sadece boyut düşürme ve kafa değişimi. Bunu herkes yapabilir, sırf bu skinlere 50-100 vp bayılanlar var. Normal kaliteli bir skinciye 50-100 vp ver, sıfırdan model çizer, herşeyi özel olacak şekilde.
Bu skinler hoş durmuyor ve göz yorucu, tabi yükleten kişiyide düşünmek lazım, onun hoşuna gidiyordur ama ben destekliyorum.