Konu: GTA 5 skinleri  (Okunma sayısı 2340 defa)

#50 - 27.05.2021 15:34
mevcutları değiştirmek değil de gelenleri eklememek daha iyi olabilir, destekliyorum!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 27.05.2021 15:56
Destekliyorum skinlerinin silinip paralarının iadeleri veya skinlerinin başka skin ile değiştirilmesi olabilir evet gta 5 oynamıyoruz 
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
eternaI,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 27.05.2021 16:55
desteklendin  :vays: :nays:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 28.05.2021 00:10
Sunucuda gerçekten çok fazla HD skin var, balıkçılıkta gezinirken gördüğüm skin. 2002'de çıkmış bir oyunda bu tarz HD modeller gerçekten çok kötü duruyor, direkt gtaall gibi sitelerden indirilip yükletiliyor.
« Son Düzenleme: 28.05.2021 00:12 Deushtc »
Haha
12
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
airwaves the most hated, Aureus, bertukey, surely one day, grandzero, Lordus, zynaX, kinginthenorth,
Gustavo, only allah can judge me, Laurenn, Arslan_,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 28.05.2021 03:57
Her ne kadar kötüde dursa nede olsa oyuncuların zevkleri öyle, bu duruma karışılmaması taraftarıyım. Eğlence platformunda insanların eğlendiği şeyleri elinden almak ne kadar mantıklı orası zaten ayrı mesele.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 28.05.2021 10:26
Kıyafetler vb. konusunda boyut düşürümüne okeyim ama kafalar gerçekten çok kötü duruyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 28.05.2021 17:33
Öncelikle merhabalar, bu argeye bende bir kaç yorum eklemek istiyorum. Evet haklısınız, oynadığımız oyun SAMP, GTA 5 değil. Ama şöylede bir durum var,  benim gibi sadece GTA 5 convertli body (sadece body) kullanan arkadaşlar bulunuyor. Ve bu skinlerin yapılması için de skincilere belirli bir miktarda para ödeniyor. Skinlerin kaldırılması veya değiştirilmesi durumunda bu kişilerin skine vermiş olduğu paralar boşuna gitmiş oluyor. Aynı zamanda tekrardan başka bir özel skin yaptırdığında artı olarak da para ödemesi yapmak durumunda kalıyor. Uzun lafın kısası bu kişinin skin için harcadığı zaman ve aynı zamanda skincinin de emekleri boşa gitmiş oluyor. Kaldırılması veya değiştirilmesi yerine, bundan sonra kafasından ayakkabısına kadar GTA 5'den alınmış skinlerin gelmesi önlenebilir diye düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler..

mevcutları değiştirmek değil de gelenleri eklememek daha iyi olabilir, destekliyorum!
« Son Düzenleme: 28.05.2021 17:36 thesensei »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 29.05.2021 13:07
Öncelikle merhabalar, bu argeye bende bir kaç yorum eklemek istiyorum. Evet haklısınız, oynadığımız oyun SAMP, GTA 5 değil. Ama şöylede bir durum var,  benim gibi sadece GTA 5 convertli body (sadece body) kullanan arkadaşlar bulunuyor. Ve bu skinlerin yapılması için de skincilere belirli bir miktarda para ödeniyor. Skinlerin kaldırılması veya değiştirilmesi durumunda bu kişilerin skine vermiş olduğu paralar boşuna gitmiş oluyor. Aynı zamanda tekrardan başka bir özel skin yaptırdığında artı olarak da para ödemesi yapmak durumunda kalıyor. Uzun lafın kısası bu kişinin skin için harcadığı zaman ve aynı zamanda skincinin de emekleri boşa gitmiş oluyor. Kaldırılması veya değiştirilmesi yerine, bundan sonra kafasından ayakkabısına kadar GTA 5'den alınmış skinlerin gelmesi önlenebilir diye düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler..

Gta 5 veya Hq skinlere fazla para vermek sizin suçunuz, bence. Çünkü yapılan işlemler sadece boyut düşürme ve kafa değişimi. Bunu herkes yapabilir, sırf bu skinlere 50-100 vp bayılanlar var. Normal kaliteli bir skinciye 50-100 vp ver, sıfırdan model çizer, herşeyi özel olacak şekilde.

Bu skinler hoş durmuyor ve göz yorucu, tabi yükleten kişiyide düşünmek lazım, onun hoşuna gidiyordur ama ben destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 29.05.2021 14:13
Yönetim ekibinin skinleri kontrol ettiklerini sanmıyorum. Sunucu cache'indeki "en az" 450 tane txd dosyasında "bu skini çalanın ...." şeklinde ana bacı düz giden küfürlü resimler gördüm. Yönetim kontrol etseydi bu tür küfürlü txd'lar olmazdı diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 29.05.2021 15:25
Yönetim ekibinin skinleri kontrol ettiklerini sanmıyorum. Sunucu cache'indeki "en az" 450 tane txd dosyasında "bu skini çalanın ...." şeklinde ana bacı düz giden küfürlü resimler gördüm. Yönetim kontrol etseydi bu tür küfürlü txd'lar olmazdı diye düşünüyorum.
Yoksa sende cache miming yapıp txd içinden texture çalıyorsun? lol.

Kontrol edilme şekli oyun içinde kontrol edilmesidir.
Haha
8
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
ephedrine, Orh4n, Bloosy, Laurenn, killowfield, Myrtle, Arslan_, meingott,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok