Konu: Mad_Carden @gangal58 / OOC küfür  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2021 12:15
Selamlar, ben normal bir şekilde truckerimi yapmış atm'ye gidiyordum ki bir anda arkadan arkadaş çıktı, istemeyerek ona çarptım ve sürüklendi sonrasında ise bana pm'den yani ooc kanaldan küfür etti.

Gerekli ss mevcut;

O an orada tek olduğum için şahit karakter sadece ben. Olay tarifi de sslerde gözüküyor. Kişinin gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

İyi forumlar :vice:

#2 - 22.05.2021 12:28
Burdada olaydan hemen sonra wglediğimi ve kendisine değilde arkadaşıma yazdığımı kusura bakma dediğimi görebilirsiniz.

#3 - 22.05.2021 16:37
Olay esnasında mı arkadaşınızla konuşuyorsunuz? -Bence hayır. O zaman sen bana çarp, ben sana OOC kanal Pm'den annen küfür edeyim sonra sakinleşince wg yazayım ciddi misin sen ya? Olaydan 0.5saniye içinde yazman dediğini yalanlıyor dostum, buna yönetimin inanmayacağına inanıyorum ve kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. @Thorin the dealer

#4 - 22.05.2021 18:05
O soeu işaretini sana yazdım attığım ss de görünüyor başka biriylede konuşuyordum arkadaşımdı /r yazdığımda onun çıkacağını sandım ama sen çıkınca wgledim olay bu.

#5 - 22.05.2021 18:09
Kişi ceza alacak.

Artı olarak oyuncu şikayetleri için bir şablonumuz bulunuyor, bu şablona göre oluşturmalısınız. Aksi halde şikayet geçersiz sayılıp kapatılır.