Ek olarakda ben orada Departmana girip yardım diyerekten bağırdım fakat bu kişilerdeSSlerde göründüğü gibi gelip GBIDA PD DEPARTMANINDA BENİ DÖVÜYORLAR, BURADA KİŞİLERDE KENDİNİ AÇIK ETTİ VE KİŞİLERDE GBI YAPIYORLAR.
İllegal rol iznimiz vardı kanka ne yaşıyon? Ona rağmen jail yedik süper olay 
İllegal rol izninizi kim verdi? Ek olarakda sürekli rp diye birşey var. Polis Departmanında 4-5 kişi elinizi sallayarak giriyorsunuz ve beni dövüp düşürüyorsunuz. Orada o an gerçek insan PD yoksa bile güvenlik, nöbetci PD var.
Dostum biz hatasızız demedik LÜTFEN KONUYU SAPITMA SENİN BURADA PDYE SIĞINMAN YASAK AYRICA DİYELİM Kİ MOTORU ÇALMADIN ÖYLE BİR ŞEY YOK AMA BİZ SENİN İLE KOVALAMACADAYIZ KAÇAMAZSIN PDYE
Agam ben sizden kaçtım ve PD önünde MP3 JUİCEDEN şarkı dönüştürüyordum. Hatta afkdım sonra oyuna bi döndüm 10sn sonra huntley ile gelip CJ attınız. Savunammı yaptım
Kişisel olarak birşey söylemek istemiyorum cidden, seni neredeyse bir saat boyunca aralıksız kovaladık afk falan değildin, ayrıca huntleyle motora cj nasıl atıyoruz anlamış değilim, huntleyle motorun içine girip sürmeyemi başladık? fizik kurallarına aykırı değil mi bu?
Not: lütfen loglara bakılsın.
Ya adamda kafa mı bıraktınız, CR attınız Huntleyile PD önünde beni uçurdunuz.
Sana Huntley ile çarpmamızın sebebi bir saattir motorumuzu çalıp kaçman bizimde senin peşinde olmamız olabilir mi? yakalama amaçlı önüne kırdık bize çarptın ve uçtun...
Bak yine OOC yalan, BEN PD ÖNÜNDEYDİM SABİT BEKLİYORDUM HUNTLEY İLE GELİP SİZ CR ATTINIZ VE BENDE UÇTUM, ŞİKAYETE ŞAHİT OLARAK EKLEDİĞİM ADMİN HERŞEYİ GÖRDÜ. BURADA HALA YALAN YANLIŞ KONUŞUYORSUNUZ. EK OLARAKDA MOTORUNU ÇALMADIM ÖNCEKİ SAYFADA ARKADAŞINDA ONAYLADI BEN O MOTORU KİRALADIM
OLAY ŞU Motoru kiraladıktan sonra polisler tarafından kovalanıyordun bende motorumu geri almak için 2 3 arkadaşım ile motoru geri almaya geldim, motoru aldım (o sıra bizden kaçıyordun) aldıktan sonra James Portman
@macro0001 nun motoruna CJ atarak motorunu çaldın 15 dakika kovaladık, kovalamaca bitti James'in motorunu geri aldıktan sonra Kenneth'in
@librainn in motoruna CJ attın, daha sonra PD önünde durdun huntley ile sana çarpıp durdurdum sende PD'ye sığındın olay bu daha fazla yazmayın admini bekleyelim lütfen yazmayın