Öncelikle, ben kişiden 300 dolar karşılığında motoru kiralıyorum. Ve SS'lerdede motoru çaldığıma dair bir kanıt görünmemektedir.
İkinci olarakda sicilimde Polisi öldürme tarzında suçlar yok. Sadece polisten kaçma suçum var.
Üçüncü olarakda Jessejames'in şahitliğini onaylarken dediği şey; Bu Rauf denen şahıs bana cj atıyor üstüne kane ve james'e de cj atıyor, cj attığı yerde gym( yani güvenli bölge) sonrasında kaçıyor bir saat boyunca kovalıyoruz bu esnada olay yakkında "adam cj attı kaçtı" diye rapor da atıyoruz." Sonrasında adam pd önünde kaza yapıyor ve havada uçuyor, (normal hayatta olsa yaşama imkanı yok) devamında adam pd'ye Usain Bolt gibi koşarak kaçıyor(PD sığınma) Lobide bize saldırıyor bunun üzerine bizimkiler adamı düşürüyor.Sonrasında YUTOALPHA( @yutoalpha ) adlı admin ne olduğunu soruyor, daha cevap vermeden bize jail atıyor, sorgulamadan. Diyeceklerim bu kadar...
Agam birinci olarak CJ attığımın kanıtı yok, ikinci olarakda Havada uçuyor demişsin bununda kanıtı yok.
Birincisi, rolde bana bir kız için motorunu kiralayabilirmiyim tarzı soru sordun, okey 300 dolara kiraladım aldın motoru, yarım saat sonra bizim Rauf kankamız kız ayağına polisten kaçıyor sanırım, tamam onda sorun yok rolsel olarak kaçabilir, sonra bizde kovaladık zaten motoru geri almak için, adamı motordan atıyoruz fakar geri car jack yapıp tekrar kaçmaya devam ettin konuyu 300 dolara kiraladım'a getirme. Daha sonra, sicilinde polis öldürmesende bir suç var ve polise hiç bir türlü sığınamazsın bunu bilmen lazım başkasının şikayetinede böyle yazma sonra. Son olarak car jack attığının kanıtı yok ama /rapor atıp adminden seni izlemesini istedim, car jack yaptığı gördümü bilmiyorum ama bindiğin motor James Portman'ın motoruydu ne motorunu kiraladın ne de kaçırdın, acaba motoru nasıl aldın? Cidden ilginç, her neyse iyi forumlar.