Konu: [21.02.2021 - Rauf_Stanislav]  (Okunma sayısı 427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.05.2021 19:06
Öncelikle, ben kişiden 300 dolar karşılığında motoru kiralıyorum. Ve SS'lerdede motoru çaldığıma dair bir kanıt görünmemektedir.

İkinci olarakda sicilimde Polisi öldürme tarzında suçlar yok. Sadece polisten kaçma suçum var.

Üçüncü olarakda Jessejames'in şahitliğini onaylarken dediği şey; Bu Rauf denen şahıs bana cj atıyor üstüne kane ve james'e de cj atıyor, cj attığı yerde gym( yani güvenli bölge) sonrasında kaçıyor bir saat boyunca kovalıyoruz bu esnada olay yakkında "adam cj attı kaçtı" diye rapor da atıyoruz." Sonrasında adam pd önünde kaza yapıyor ve havada uçuyor, (normal hayatta olsa yaşama imkanı yok) devamında adam pd'ye Usain Bolt gibi koşarak kaçıyor(PD sığınma) Lobide bize saldırıyor bunun üzerine bizimkiler adamı düşürüyor.Sonrasında YUTOALPHA( @yutoalpha ) adlı admin ne olduğunu soruyor, daha cevap vermeden bize jail atıyor, sorgulamadan. Diyeceklerim bu kadar...

Agam birinci olarak CJ attığımın kanıtı yok, ikinci olarakda Havada uçuyor demişsin bununda kanıtı yok.
Birincisi, rolde bana bir kız için motorunu kiralayabilirmiyim tarzı soru sordun, okey 300 dolara kiraladım aldın motoru, yarım saat sonra bizim Rauf kankamız kız ayağına polisten kaçıyor sanırım, tamam onda sorun yok rolsel olarak kaçabilir, sonra bizde kovaladık zaten motoru geri almak için, adamı motordan atıyoruz fakar geri car jack yapıp tekrar kaçmaya devam ettin konuyu 300 dolara kiraladım'a getirme. Daha sonra, sicilinde polis öldürmesende bir suç var ve polise hiç bir türlü sığınamazsın bunu bilmen lazım başkasının şikayetinede böyle yazma sonra. Son olarak car jack attığının kanıtı yok ama /rapor atıp adminden seni izlemesini istedim, car jack yaptığı gördümü bilmiyorum ama bindiğin motor James Portman'ın motoruydu ne motorunu kiraladın ne de kaçırdın, acaba motoru nasıl aldın? Cidden ilginç, her neyse iyi forumlar.

#11 - 21.05.2021 19:07
Düzgünce savunma yap bu arada, bizim yaptığımız ihlalleri buraya söylemene gerek yok kanka :garip:

#12 - 21.05.2021 19:08
OOC yalan falan söylediğimiz yok Tony karakteri ile gym'de diyologa giriyorsunuz Kane'nin veya bizden başka birinin motoruna atlayıp kaçıyorsun biz de seni yakalıyoruz ondan sonra tony motoru alıyor sen bana cj atıyorsun sonra benim motorumla kaçıyorsun sonra tekrardan düşürüyoruz seni aynı şeyi James'e yapıyoruz sonra seni kaybettikten sonra pd sığınıyorsun benim 300 dolar muhabbetinden haberim yok ayrıca

#13 - 21.05.2021 19:11
Ek olarakda ben orada Departmana girip yardım diyerekten bağırdım fakat bu kişilerdeSSlerde göründüğü gibi gelip GBIDA PD DEPARTMANINDA BENİ DÖVÜYORLAR, BURADA KİŞİLERDE KENDİNİ AÇIK ETTİ VE KİŞİLERDE GBI YAPIYORLAR.
İllegal rol iznimiz vardı kanka ne yaşıyon? Ona rağmen jail yedik süper olay  :o

#14 - 21.05.2021 19:12
OOC yalan falan söylediğimiz yok Tony karakteri ile gym'de diyologa giriyorsunuz Kane'nin veya bizden başka birinin motoruna atlayıp kaçıyorsun biz de seni yakalıyoruz ondan sonra tony motoru alıyor sen bana cj atıyorsun sonra benim motorumla kaçıyorsun sonra tekrardan düşürüyoruz seni aynı şeyi James'e yapıyoruz sonra seni kaybettikten sonra pd sığınıyorsun benim 300 dolar muhabbetinden haberim yok ayrıca

Senin motoruna binmedim, siz CR attınız bana ve 3ümüzde düştük sonra ben tekrardan motora bindim ve gittim bennerden bileyim orda 4 tane motor var 3üde siyah renk. Bindim önümde ki motora kaçtım. Ek olarakda sizden çaldığım motor ile kaçtım diye birşey yok. Yukarda arkadaşınızda diyor ben 300 dolar karşılığında kiraladım o motoru yani çalmadım. Ek olarakda allah çarpsın ki Tony'i ben GYMde görmedim hatta ben Tonyi siz beni kovalarken gördüm yani GYMde ben Kaneden motoru kiraladım sonra GYMe uğramadım bilene.

#15 - 21.05.2021 19:13
Ek olarakda ben orada Departmana girip yardım diyerekten bağırdım fakat bu kişilerdeSSlerde göründüğü gibi gelip GBIDA PD DEPARTMANINDA BENİ DÖVÜYORLAR, BURADA KİŞİLERDE KENDİNİ AÇIK ETTİ VE KİŞİLERDE GBI YAPIYORLAR.
İllegal rol iznimiz vardı kanka ne yaşıyon? Ona rağmen jail yedik süper olay  :o

İllegal rol izninizi kim verdi?  Ek olarakda sürekli rp diye birşey var. Polis Departmanında 4-5 kişi elinizi sallayarak giriyorsunuz ve beni dövüp düşürüyorsunuz. Orada o an gerçek insan PD yoksa bile güvenlik, nöbetci PD var.

#16 - 21.05.2021 19:19

İllegal rol izninizi kim verdi?  Ek olarakda sürekli rp diye birşey var. Polis Departmanında 4-5 kişi elinizi sallayarak giriyorsunuz ve beni dövüp düşürüyorsunuz. Orada o an gerçek insan PD yoksa bile güvenlik, nöbetci PD var.
Dostum biz hatasızız demedik LÜTFEN KONUYU SAPITMA SENİN BURADA PDYE SIĞINMAN YASAK AYRICA DİYELİM Kİ MOTORU ÇALMADIN ÖYLE BİR ŞEY YOK AMA BİZ SENİN İLE KOVALAMACADAYIZ KAÇAMAZSIN PDYE

#17 - 21.05.2021 19:19

Öncelikle sürekli rp'nin anlamını öğrenmeni tavsiye ederim, ikincisi hala şikayete savunmanı yapmadın.

#18 - 21.05.2021 19:59

Öncelikle sürekli rp'nin anlamını öğrenmeni tavsiye ederim, ikincisi hala şikayete savunmanı yapmadın.

Aga bi kere huntley ile PD önünde CJ atıp motor ile uçuran ben değilim, ve sonrada şikayetede kişiye motor ile çarptık ve uçtu kaza rolü yapmadı diyerek boş yapanda ben değilim. İlk önce düzgün ve yalan konuşmamayı öğren sonrada gel burada bana rol öğret. İkinci olarakda ben orada savunmamı yaptım. Savunmam bitti. Olayda bile yoktun yalan şahitlik. Ben burada yaptığınız CJlerin konusunu bile açmıyorum. Bana rol öğretmeden önce git kendin rol öğren.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 20:09 croxzy »

#19 - 21.05.2021 20:00

Dostum biz hatasızız demedik LÜTFEN KONUYU SAPITMA SENİN BURADA PDYE SIĞINMAN YASAK AYRICA DİYELİM Kİ MOTORU ÇALMADIN ÖYLE BİR ŞEY YOK AMA BİZ SENİN İLE KOVALAMACADAYIZ KAÇAMAZSIN PDYE

Agam ben sizden kaçtım ve PD önünde MP3 JUİCEDEN şarkı dönüştürüyordum. Hatta afkdım sonra oyuna bi döndüm 10sn sonra huntley ile gelip CJ attınız. Savunammı yaptım