Konu: [21.02.2021 - Rauf_Stanislav]  (Okunma sayısı 424 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.05.2021 17:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rauf_Stanislav @croxzy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ida_Odelya @Berkay09x , Kane_Myers @Misterio'

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal polise sığınamaz.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba kişi bizim gym'den motorumuzu çalıyor. Biz bu kişiyi sürekli takip halindeyiz yaklaşık 20 dakika yakın mesafeden takip ediyoruz. En sonunda bizi kaybediyor ve vcpd'nin önünde çaldığı motor ile bekliyor. Biz oraya gittiğimizde ise merkeze girip polis yardım edin diye bağırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Burada kişiyi takip ediyoruz https://www.hizliresim.com/muqug0h Burada polis merkezinde yardım çağırıyor https://www.hizliresim.com/c26vb5f Kişinin illegal olduğunun kanıtı https://www.hizliresim.com/gvpzygx
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.05.2021 17:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.05.2021 17:24
Üstüne üstlük bizim ceza yiyip onun yememesi gerçekten süper olay, her neyse şahitliğimi onaylıyorum sunucudan yasaklanması faydalı olur

#3 - 21.05.2021 17:33
Bu Rauf denen şahıs bana cj atıyor üstüne kane ve james'e de cj atıyor, cj attığı yerde gym( yani güvenli bölge) sonrasında kaçıyor bir saat boyunca kovalıyoruz bu esnada olay yakkında "adam cj attı kaçtı" diye rapor da atıyoruz." Sonrasında adam pd önünde kaza yapıyor ve havada uçuyor, (normal hayatta olsa yaşama imkanı yok) devamında adam pd'ye Usain Bolt gibi koşarak kaçıyor(PD sığınma) Lobide bize saldırıyor bunun üzerine bizimkiler adamı düşürüyor.Sonrasında YUTOALPHA( @yutoalpha ) adlı admin ne olduğunu soruyor, daha cevap vermeden bize jail atıyor, sorgulamadan. Diyeceklerim bu kadar...

Yaptığı ihlaller: CJx3,PD sığınma, Yaralı rolü ihlali, Non-rp driving, GBİ ihlali.
« Son Düzenleme: 21.05.2021 17:39 Jessejames »

#4 - 21.05.2021 18:40
Öncelikle, ben kişiden 300 dolar karşılığında motoru kiralıyorum. Ve SS'lerdede motoru çaldığıma dair bir kanıt görünmemektedir.

İkinci olarakda sicilimde Polisi öldürme tarzında suçlar yok. Sadece polisten kaçma suçum var.

Üçüncü olarakda Jessejames'in şahitliğini onaylarken dediği şey; Bu Rauf denen şahıs bana cj atıyor üstüne kane ve james'e de cj atıyor, cj attığı yerde gym( yani güvenli bölge) sonrasında kaçıyor bir saat boyunca kovalıyoruz bu esnada olay yakkında "adam cj attı kaçtı" diye rapor da atıyoruz." Sonrasında adam pd önünde kaza yapıyor ve havada uçuyor, (normal hayatta olsa yaşama imkanı yok) devamında adam pd'ye Usain Bolt gibi koşarak kaçıyor(PD sığınma) Lobide bize saldırıyor bunun üzerine bizimkiler adamı düşürüyor.Sonrasında YUTOALPHA( @yutoalpha ) adlı admin ne olduğunu soruyor, daha cevap vermeden bize jail atıyor, sorgulamadan. Diyeceklerim bu kadar...

Agam birinci olarak CJ attığımın kanıtı yok, ikinci olarakda Havada uçuyor demişsin bununda kanıtı yok.

#5 - 21.05.2021 18:45
Ek olarakda ben orada Departmana girip yardım diyerekten bağırdım fakat bu kişilerdeSSlerde göründüğü gibi gelip GBIDA PD DEPARTMANINDA BENİ DÖVÜYORLAR, BURADA KİŞİLERDE KENDİNİ AÇIK ETTİ VE KİŞİLERDE GBI YAPIYORLAR.

#6 - 21.05.2021 18:56
Evet, polisten kaçmak ta illegal' olduğunu kanıtlar. PD sığınamazsın. Motoru çaldın. Çalmadığını idda ediyorsun çalmasan bile biz seni kovalıyoruz pd kaçamazsın

#7 - 21.05.2021 18:58
Öncelikle, ben kişiden 300 dolar karşılığında motoru kiralıyorum. Ve SS'lerdede motoru çaldığıma dair bir kanıt görünmemektedir.

İkinci olarakda sicilimde Polisi öldürme tarzında suçlar yok. Sadece polisten kaçma suçum var.

Üçüncü olarakda Jessejames'in şahitliğini onaylarken dediği şey; Bu Rauf denen şahıs bana cj atıyor üstüne kane ve james'e de cj atıyor, cj attığı yerde gym( yani güvenli bölge) sonrasında kaçıyor bir saat boyunca kovalıyoruz bu esnada olay yakkında "adam cj attı kaçtı" diye rapor da atıyoruz." Sonrasında adam pd önünde kaza yapıyor ve havada uçuyor, (normal hayatta olsa yaşama imkanı yok) devamında adam pd'ye Usain Bolt gibi koşarak kaçıyor(PD sığınma) Lobide bize saldırıyor bunun üzerine bizimkiler adamı düşürüyor.Sonrasında YUTOALPHA( @yutoalpha ) adlı admin ne olduğunu soruyor, daha cevap vermeden bize jail atıyor, sorgulamadan. Diyeceklerim bu kadar...

Agam birinci olarak CJ attığımın kanıtı yok, ikinci olarakda Havada uçuyor demişsin bununda kanıtı yok.
Öncelikle loglardan bakınca gözükebilecek şeyler, forumda yalan perma ban sebebi diye biliyorum, loglardan bakılsın.

#8 - 21.05.2021 19:00
Ek olarakda ben orada Departmana girip yardım diyerekten bağırdım fakat bu kişilerdeSSlerde göründüğü gibi gelip GBIDA PD DEPARTMANINDA BENİ DÖVÜYORLAR, BURADA KİŞİLERDE KENDİNİ AÇIK ETTİ VE KİŞİLERDE GBI YAPIYORLAR.
Hala savunmanı yapmamışsın, benim yanıtıma cevap vereceğine savunma yapman gerekir, tekrardan dediğim gibi forumda yalan söylemenin cezası büyüktür.

#9 - 21.05.2021 19:02
Olaya bende şahitim önüne gelene car jack atıyor