Öncelikle merhaba, şahısla daha önceden IC den bir husumetimiz bulunmakta. Şahısın yaptığı taciz rolleri vesayre bile beni rahatsız etmeye başladı, şahıs bana OOC olarak kinli. Seni banlatırım gibi bir şey demedim her şeyi toplayıp şikayet açsam ban yemeni sağlayabilirim dedim. Şahıs isteyerek şikayet açmıyorum, açtığım şikayet daha dün iki şikayet yani başka bir şey yok. Seni ne tehdit ettim, ne seni OOC'de kinimle bıktırmaya çalıştım. Geldin karakterimi taciz ettin, yapmadığın şey kalmadı.
Bir sürü OOC sicilin var, şu kadar sicille üstüne bir de 3 şikayetle sence ne yapmayı planlıyorsun arkadaşım? Ben sana yeri geldim dedim barışalım diye bana küfür ettiniz. Hatırlıyor musun deli gibi tır kasarken bu konu hakkında konuşmuştum karakterimin gelip ailevi değerlerine küfür etmiştin. Gerçekten üzücü bir durum.
SSleri buraya bırakıyorum, şahısın sicilleri ve şikayetlerinden dolayı. Yetersiz rol bilgisinden de şikayet açacağım. Sizin artık mileti oyundan soğuttuğunuz yetti bence. Seslide hala gidiyorsun olayı çarpıtıyor diyorsun. Gerçekten üzücü.
Ve tekrar diyorum, ortada tehdit gibi bir olay yok. Ben seni banlattırırım demedim, banlanmanı sağlayabilirim dedim, tehdit gibi bir durum kesinlikle yoktur. Şahısa iyi de yaklaştım, uzlaşalım dedim beni red etti, ticket açtım zaten taciz rolünden dolayı, seslide yetkililer vardı onlarda açıkladı Luis'e karakter banı yersin diye, göreceğiz.