Konu: Marshall Wolfhard / OOC - PM Tehdit / 20.05.2021  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2021 22:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Wolfhard @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gördüğünüz gibi video kaydındanda anlaşılan arkadaş beni banlatmaya çalışıyor pm den tehtid ediyor lütfen gereğini yapın

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını talep ediyorum

#1 - 20.05.2021 23:19
Öncelikle merhaba, şahısla daha önceden IC den bir husumetimiz bulunmakta. Şahısın yaptığı taciz rolleri vesayre bile beni rahatsız etmeye başladı, şahıs bana OOC olarak kinli. Seni banlatırım gibi bir şey demedim her şeyi toplayıp şikayet açsam ban yemeni sağlayabilirim dedim. Şahıs isteyerek şikayet açmıyorum, açtığım şikayet daha dün iki şikayet yani başka bir şey yok. Seni ne tehdit ettim, ne seni OOC'de kinimle bıktırmaya çalıştım. Geldin karakterimi taciz ettin, yapmadığın şey kalmadı.
Bir sürü OOC sicilin var, şu kadar sicille üstüne bir de 3 şikayetle sence ne yapmayı planlıyorsun arkadaşım? Ben sana yeri geldim dedim barışalım diye bana küfür ettiniz. Hatırlıyor musun deli gibi tır kasarken bu konu hakkında konuşmuştum karakterimin gelip ailevi değerlerine küfür etmiştin. Gerçekten üzücü bir durum.

SSleri buraya bırakıyorum, şahısın sicilleri ve şikayetlerinden dolayı. Yetersiz rol bilgisinden de şikayet açacağım. Sizin artık mileti oyundan soğuttuğunuz yetti bence. Seslide hala gidiyorsun olayı çarpıtıyor diyorsun. Gerçekten üzücü.

Ve tekrar diyorum, ortada tehdit gibi bir olay yok. Ben seni banlattırırım demedim, banlanmanı sağlayabilirim dedim, tehdit gibi bir durum kesinlikle yoktur. Şahısa iyi de yaklaştım, uzlaşalım dedim beni red etti, ticket açtım zaten taciz rolünden dolayı, seslide yetkililer vardı onlarda açıkladı Luis'e karakter banı yersin diye, göreceğiz.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 21.05.2021 11:34 Thomp »

#2 - 21.05.2021 00:32
Öncelikle bu attığın ss ler seni ilgilendirmez şikayet eden ben ve admin arasındadır benim isterse 100 tane sicilim olsun bu yine seni ilgilendirmez ayrıca pm den tehtid ediyorsun benle ooc kin tutuyorsun yetkililerden tek talebim şahısın gereken cezayı görmesi teşekkürler

#3 - 21.05.2021 00:59
Öncelikle bu attığın ss ler seni ilgilendirmez şikayet eden ben ve admin arasındadır benim isterse 100 tane sicilim olsun bu yine seni ilgilendirmez ayrıca pm den tehtid ediyorsun benle ooc kin tutuyorsun yetkililerden tek talebim şahısın gereken cezayı görmesi teşekkürler
Geçen muhabbet sicilinle alakalı, bu sicillerden dolayı ban yiyebilirsin demeye çalışıyordum.

#4 - 21.05.2021 10:57
Savunma yapıcaksan beni şikayet açıtğım şeye yap saçma saçma başak şikayetlerle karar değiştirmeye çalışma

#5 - 21.05.2021 14:56
Burada kişi sizi bilgilendirme amaçlı PM göndermiş. Direkt olarak foruma girip şikayet de açabilirdi fakat kişi erdemlik gösterip PM üzerinden size ulaşmış ve yaptığınızın hata olduğunu düşünerek size özel mesaj yoluyla ulaşmış. Benim ve ekip arkadaşlarımın en büyük önerisi de şikayet açmak yerine ilk önce PM yoluyla kişiyle iletişime geçip sorunu halletmeye çalışmanız. Eğer anlaşamazsanız şikayet oluşturmalısınız. Ceza uygulanmayacak.