Konu: Marshall Wolfhard / DM / 19.05.2021  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.05.2021 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marshall Wolfhard @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry Martinez @Squik

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar öncelikle şahıslar bize ağır dm atıyordur videoda gördüğünüz gibi şimdi arkadaş igs ye geliyor araçtan iniyor bizi tarıyor ve bir tane bile rol yapmadan binip gidiyor gerçekten çok saçma bu yaptıkları arkadaşlara en kısa sürede rol dersi verilmesini ve bu yaptıkları ihlalden dolayı disarm ve jail atılmasını talep ediyorum şahidimde bu yöndedir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Disarm Ve Jail Yemelerini talep ediyorum

#1 - 20.05.2021 14:56
 Şahitligimi onaylıyorum. Gerekli cezaları almasını taleb ediyorum.

#2 - 20.05.2021 15:47
Öncelikle merhaba, şahıslar seri üretime geçti yalanlayarak ceza alacağımızı falan sandılar galiba, her neyse konuya geçelim...

Aslında savunma yapmama bile gerek yok ki açtığım veya bana açılan şikayetlerden nasıl bir husumet olduğunu anlarsınız. Birkaç ss bırakacağım.

Spoiler: GösterGizle

Bu şahıslar yönetimi kandırmaya teşebbüs edip olayları çarpıtmaya, ceza almamızı sağlamaya çalışıyor ama yemezler, sslerde her şey apaçık ortada.
Birlik hooduna girip birlikteki bir kişiye yumruklarla hood içerisinde saldırıyorsunuz, daha neyin DM'inden bahsediyorsunuz siz? Rica ediyorum boş şikayet açmayın. Birkaç ss daha bırakıyorum, iyi bakın.

Tekrar diğer şikayetlerde söylediğim gibi, sadece biz değil. Bu rahatsız edici roller, troller sadece bize yapılmıyor. Şahısın sicili aşırı derecede kabarık, videoda bile görebiliyorsunuz, adamın yanında arkadaşını vuruyoruz kahkaha atıyor, fear rp yapmıyor. Savunmam bu kadar.

#3 - 20.05.2021 18:23
Öncelikle şunu diyim attığın sslerin 4./3 ü Keyshawn ile iligili ve şikayeti ben açıyorum gördüğün gibi benim senle bir husumetimin olması demek video kaydında görüldüğü gibi idlewooda gelip araçtan indiğin gibi sıkıp sonr araca tekrar binip gitmen demek değildir vice rolepaly yetkililerine sesleniyorum burda apacık dm vardır gördüğünüz gibi videodan herşey belli oluyor şahısın benle olan husumetinden dolayı idlewooda gelip rolsüz bir şekilde direk sıkıp gitmesi demek vice roleplay discordunda destek açtığımda bile tüm yetkilierl böyle söylüyor eğer rolsüz sıkarsa dm ye giriyor diyor VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ DM KAPSAMINDA DEĞRLENDİRİP DİSARM + JAİL ATILMASINI talep ediyorum iyi günler

#4 - 20.05.2021 20:11
Öncelikle şunu diyim attığın sslerin 4./3 ü Keyshawn ile iligili ve şikayeti ben açıyorum gördüğün gibi benim senle bir husumetimin olması demek video kaydında görüldüğü gibi idlewooda gelip araçtan indiğin gibi sıkıp sonr araca tekrar binip gitmen demek değildir vice rolepaly yetkililerine sesleniyorum burda apacık dm vardır gördüğünüz gibi videodan herşey belli oluyor şahısın benle olan husumetinden dolayı idlewooda gelip rolsüz bir şekilde direk sıkıp gitmesi demek vice roleplay discordunda destek açtığımda bile tüm yetkilierl böyle söylüyor eğer rolsüz sıkarsa dm ye giriyor diyor VİCE ROLEPLAY YETKİLİLERİ DM KAPSAMINDA DEĞRLENDİRİP DİSARM + JAİL ATILMASINI talep ediyorum iyi günler
Aramızda IC husumet var kardeşim, Keyshawn benim IC olarak en yakın arkadaşlarımdan birisi, ona yardıma gidebilirim. Değil mi? Beni ilgilendirmesi gerektirmiyor, sen bana karşı da kötü laflar ediyorsun daha ne kadar anlatabilirim? Ayrıca şöyle birkaç ss daha atıyorum, yalanlamayı belki kesersin :)

Şu an olduğum birliğin yöneticisinin aracını çalıyorsun, karakterim buna kızıyor, bu konuda da Sally Sanders'a yardım ediyor. Yalanlamayı kesecek misin?

#5 - 20.05.2021 21:06
Saçmalamaya başladın daha savunma yapmocam yetkili bekliyorum

#6 - 20.05.2021 21:23
Saçmalamaya başladın daha savunma yapmocam yetkili bekliyorum
Savunmayı ben yapıyorum zaten, ağız yapını da düzeltmeni öneririm.

#7 - 20.05.2021 21:25
Yani ben burda dm videsu için şikayet paylaşıyorum keyshawndan başladın sally e geldin o kadar karıştıyırosunki jail yeme diye yani ne bileyim neyse yetkiler görecek bunları

#8 - 21.05.2021 14:56
Savunma yeterli görüldü.

Arkadaşlar niye bu kadar birbirinize kinlendiniz? Sürekli niçin şikayette aynı iki isim görülüyor? Birbirinize özel mesaj yoluyla ulaşıp halletmeye çalışın, kötü izlenim yaratıyorsunuz. Tekrarlamayın.