Konu: GBİ + DM + Türkçe Terim  (Okunma sayısı 290 defa)

#10 - 20.05.2021 03:08
Öncelikle selamlar ve iyi forumlar.

Savunmamı iletmek adına yazmaktayım. Zaten olay anında yayındaydın, kendi savunmam ise DM(Sebepsiz veyahut yeterli sebep olmadan birini sistemsel öldürme)
kuralı ile ilgili. Savunmam ise çok basittir, karakterim şehre yeni geldi ve abisinin içinde bulunduğu Bright suç ailsesinden biri, başka birileri ile kavga ediyor ve karakterim küçüklüğünden beri dövüş sporları ve ağır fitness yapmaktadır ve bu konuda öz güveni oldukça yerindedir. Bu olaylar birleşince abimin gözüne girmek için olaya müdahale oldum yani sebepsiz yerine birine saldırmadım. Yani burada aslında DM ihlali bile yok, başlık eğer ihlal olsaydı Noob-DM adı altında açılmalıydı.

İlgili klibi bırakıyorum:https://clips.twitch.tv/ObliviousDepressedSandstormBCouch-pPLAJ4xj7nt2pwZw
Dip not: Eğer bahsettiğiniz ihlaller olsaydı adminlerin olay anında müdahale edeceğini düşünmekteyim.

Son olarak iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.

Dostum, olay anında yayında olman ve bu klibi "sözde DM" adı ile göndermen zaten başlı başına DM yapıldığını yeterince kanıtlamıyor mu zaten? Vice News gibi devlete ait bir kanal olan yerde "suç aileleri, kişinin dövüş sporları ve ağır fitness yapması, özgüveninin yerinde olması(?)" gibi şeyler geçerli olmaz. Devlet, her şeyden üstündür. Abinin gözüne girmek için yaptığın hareket ne olursa olsun bir kural ihlalidir. Bu rolleri yaparken kurallara uymanız gerekiyor. Ve burada ayrıca kelime oyunu yaptığınız da görülüyor. Noob-DM dediğiniz bir şey aslında oyun kurallarında olmayan bir şey. DM Yani DeathMatch'in sadece silahla yapılan bir şey olduğunu düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. DM her türlü DM'dir. Bunun noob'u veya pro'su olmaz.

#11 - 20.05.2021 03:14
Öncelikle selamlar ve iyi forumlar.

Savunmamı iletmek adına yazmaktayım. Zaten olay anında yayındaydın, kendi savunmam ise DM(Sebepsiz veyahut yeterli sebep olmadan birini sistemsel öldürme)
kuralı ile ilgili. Savunmam ise çok basittir, karakterim şehre yeni geldi ve abisinin içinde bulunduğu Bright suç ailsesinden biri, başka birileri ile kavga ediyor ve karakterim küçüklüğünden beri dövüş sporları ve ağır fitness yapmaktadır ve bu konuda öz güveni oldukça yerindedir. Bu olaylar birleşince abimin gözüne girmek için olaya müdahale oldum yani sebepsiz yerine birine saldırmadım. Yani burada aslında DM ihlali bile yok, başlık eğer ihlal olsaydı Noob-DM adı altında açılmalıydı.

İlgili klibi bırakıyorum:https://clips.twitch.tv/ObliviousDepressedSandstormBCouch-pPLAJ4xj7nt2pwZw
Dip not: Eğer bahsettiğiniz ihlaller olsaydı adminlerin olay anında müdahale edeceğini düşünmekteyim.

Son olarak iyi forumlar iyi oyunlar dilerim.

Dostum, olay anında yayında olman ve bu klibi "sözde DM" adı ile göndermen zaten başlı başına DM yapıldığını yeterince kanıtlamıyor mu zaten? Vice News gibi devlete ait bir kanal olan yerde "suç aileleri, kişinin dövüş sporları ve ağır fitness yapması, özgüveninin yerinde olması(?)" gibi şeyler geçerli olmaz. Devlet, her şeyden üstündür. Abinin gözüne girmek için yaptığın hareket ne olursa olsun bir kural ihlalidir. Bu rolleri yaparken kurallara uymanız gerekiyor. Ve burada ayrıca kelime oyunu yaptığınız da görülüyor. Noob-DM dediğiniz bir şey aslında oyun kurallarında olmayan bir şey. DM Yani DeathMatch'in sadece silahla yapılan bir şey olduğunu düşünüyorsanız yanlış düşünüyorsunuz. DM her türlü DM'dir. Bunun noob'u veya pro'su olmaz.

Şimdi anlamadığım şey yayında olmama ve bunu "Sözde DM" adı altında göndermem nasıl bir kanı bu ayrı bir şey ama fark edersen ben chatimden birine rica ediyorum ve klibi o alıyor, yani bu ismi tercih eden ben değilim odur. Klipte klibi alan kişinin adı görünmektedir. Dostum, DM konusunda anlamadığın şey benim bir sebebim var. Burada DM yok çünkü bir sebebim var anlayabiliyor musun? Sebebim belki sana göre yeterli değildir... Admin kararına bırakıyorum. 

#12 - 20.05.2021 03:19
Türkçe terim konusuna gelirsek basit bir translate;

Bu duruma kişisel yorumumu belirtmem gerekirse İngilizce'yi bildiğim kadarıyla bir kişiye "Fatherly!" gibi bir cümle veya hitap kurmazsın, kurulmaz yani. Yıllardır İngilizce dili ile iç içeyim, belki çok nadir anlarda cümlenin içine ek olarak "Fatherly" kelimesi kullanılabilir. Ama direkt olarak bir kişiye "Fatherly!" diye seslenildiğini hiç görmedim ve duymadım. Kendi düşüncem, belki İngilizce'yi benden daha iyi bilen bir kişi çıkıp beni yalanlayabilir, beni aydınlatabilir.

#13 - 20.05.2021 14:27
Türkçe terim konusuna gelirsek basit bir translate;

Sizin mantığınıza göre :

#14 - 20.05.2021 15:14
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

:garip:

#15 - 20.05.2021 18:36
İncelendi. Kişiler cezasını almışlar, ekstrasına gerek yok. K&A