Konu: Vice Social Karakter Yüzleri / Tartışma  (Okunma sayısı 2766 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#40 - 04.11.2021 12:27
Ben photoshopla takır takır yapıyorum IC karakterimi, renjiro7... ooc karakter koymak gereksiz bence
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 04.11.2021 12:46
OOC fotoğraf atmak bana kalırsa saçmalık. OOC'de atılan fotoğrafın ortamı-manzarasıyla IC'de olan uyuşmuyor, hadi bu çok önemli değil. Lakin, OOC vücut-yüz ile IC zaten uyuşmuyor ve her şey burada başlıyor. Herkesin mükemmel olmasına zaten bir şey demiyorum, kusurlu bir rol yapanı piyasada bulmak çok zor.

Mesela, Vice Social kullanıcılarının çoğu kadın karakter yöneticilerinden oluşuyor ve ana sayfamız sadece kadınlarla dolu. IC'de kimin kaç parası var ya da yok bunu çok bilmiyorum fakat OOC bir fotoğraf attığı zaman bunun rolünü IC'ye yansıtanı hiç görmedim. OOC'de bir sürü cilt bakımları, makyajlar, saç bakımları, ıvır-zıvır vesaire yapmıştır ama oyun içine geldiği zaman kadın rolünde bunu yansıtan kimseye rastlamadım Vice ortamında. Erkeklerin tek yansıttığı şey genelde "karizmatik, kaslı, fit ve benzeri" şeyler olması. Vice Social kullanmayan birisi orayı görmediği müddetçe oyun içinden bunu zaten fark edemiyor çünkü karşı taraf bunu yansıtmıyor. Bana kalırsa fotoğraf atılmak için atılan bir platform, o açıdan OOC saçma geliyor bana. Neticede orası da bir rol platformu ama nedense hiç rolü yansıtılmıyor. Karakterlerin fiziksel görünüşleri oyun içine vurulmuyor ya da Vice Social'da yapılan roller oyun içine aktarılmıyor.

En başından beri söylüyorum, karakterlerin bu kadar "mükemmel" olması bana enteresan geliyor. Oyun içinde sistemsel olarak hiçbir imkanı yok, parası yok ama Vice Social'da kraliçe/kral gibi. Bir yerinde kusur bulamazsın, ben profilimi sadece IC'den çektiğim fotoğraflarla ya da içeriklerle dolduruyorum. İnanın bana, çok daha zevkli oluyor ve uyuyor. En azından OOC bir profil-fotoğraf bulma çabasına girmiyorsunuz. IC'de neyi görüyorsanız o. Kusurlu bir karakter yönetmenin hiçbir dezavantajı yok, aksine daha keyifli. Karakterinizde cilt problemi olabilir, korkuları olabilir, fiziksel görünüşü normal ya da kötü olabilir. Gerekirse bunu rolle ya da bir çabayla düzeltirsiniz ama herkesin doğuştan efsaneymiş gibi takılması açıkçası cringe bulduğum şeylerin başında geliyor.

Kimisinin özel kostümü var ya da yok. Herkes birbirini oyun içindeki kostümleriyle görüyor. OOC fotoğraf paylaşan birisi karşımıza çıktığı zaman onu öyle mi hayal etmeliyiz rol yaparken? Bence hayır, bu da saçma ve bir süre sonra iş OOC boyuta çok kayıyor ve istemediğimiz sahneleri kafalarında canlandırıyorlar.

Bu benim kendi şahsi görüşüm, tabii ki de isteyen istediği şekilde sürdürebilir. Bunun için bir kural ya da politika yok, herkes kullanım konusunda özgür. Genel sohbet içeriği olduğundan dolayı yorum katmak istedim, iyi forumlar. :)

Bir de şunu eklemek istiyorum, özel teşekkür niteliği taşıyabilir. Lola Grande'nin karakter yöneticisi olan @Luna'ya bu konuda teşekkürler. Vice ortamında gördüğüm iyi bir kadın karakter yöneticisi. Detaylar her zaman önemlidir, kadını kadın yapan şey detaylardır. Cildi, makyajı, saçı, başı ve benzeri unsurları yansıtmaktır. Bundan ziyade kadın psikolojisini de iyi yönetmektir. Kadın hissiyatını karşı tarafa aktarmaktır, birkaç kez rolüne denk geldim ve dışarıdan da gördüm. Bu işte başarılı ve dışarıdan hiç absürt durmuyor. :o
« Son Düzenleme: 04.11.2021 12:52 keyfeymIs »
Mutlu
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
Luna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 04.11.2021 14:41

keşke bende fit ve yakışıklı olsam da sociala foto atsam.
Haha
7
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
marcus61, kanye west, eyeser6, Rousseau, oflu, Myrtle, piperslittlecigar,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#43 - 04.11.2021 16:08
Şu Vicesocial'de kullandığınız kızların instagram hesaplarını paylaşın da, gözümüz-gönlümüz şenlensin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 11.11.2021 00:17
Kesinlikle katılıyorum, Vice Social'e sadece IC fotoğraflar eklenmeli.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 12.11.2021 16:25
 Tekrardan gündeme getirilmiş. Bu sefer düşünülür bir ara fikrim değişmişti., yeni yorumları okuyunca fikrimi sürdürüyorum.

Üstte de belirtildiği gibi Instagram'da dolaşıyormuş gibi hissediliyor artık, IC fotoğraflar atmak şartıyla kısıtlandırılmalı.

Skinin mi yok, oyuna mı yükletemiyorsun?
VK'da binlerce rellenmiş skin var, istediğini CODSMP ile kullan.

Animasyonlar mı eksik?
Tarayıcında binlerce animasyon modları olacaktır, bunları dene.

Oyun görüntün fotoğraf çekmek için elverişli mi değil?
O halde rolsel olarak kendine bir fotoğrafçı tut, rolleri canlandırır.

:o :o :o :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 13.11.2021 11:58
@keyfeymIs O halde kanka sen hiç @Hill ve @Ahesta 'nın rollerine denk gelmedin :ddddddddddddddd
>:( >:( >:(
« Son Düzenleme: 13.11.2021 12:51 Hill »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 13.11.2021 12:08

:sampanya: Yapana kolay.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
piperslittlecigar,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 13.11.2021 12:48
yılların eskitemediği konu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 13.11.2021 20:16
OOC fotoğraf atmak bana kalırsa saçmalık. OOC'de atılan fotoğrafın ortamı-manzarasıyla IC'de olan uyuşmuyor, hadi bu çok önemli değil. Lakin, OOC vücut-yüz ile IC zaten uyuşmuyor ve her şey burada başlıyor. Herkesin mükemmel olmasına zaten bir şey demiyorum, kusurlu bir rol yapanı piyasada bulmak çok zor.

Mesela, Vice Social kullanıcılarının çoğu kadın karakter yöneticilerinden oluşuyor ve ana sayfamız sadece kadınlarla dolu. IC'de kimin kaç parası var ya da yok bunu çok bilmiyorum fakat OOC bir fotoğraf attığı zaman bunun rolünü IC'ye yansıtanı hiç görmedim. OOC'de bir sürü cilt bakımları, makyajlar, saç bakımları, ıvır-zıvır vesaire yapmıştır ama oyun içine geldiği zaman kadın rolünde bunu yansıtan kimseye rastlamadım Vice ortamında. Erkeklerin tek yansıttığı şey genelde "karizmatik, kaslı, fit ve benzeri" şeyler olması. Vice Social kullanmayan birisi orayı görmediği müddetçe oyun içinden bunu zaten fark edemiyor çünkü karşı taraf bunu yansıtmıyor. Bana kalırsa fotoğraf atılmak için atılan bir platform, o açıdan OOC saçma geliyor bana. Neticede orası da bir rol platformu ama nedense hiç rolü yansıtılmıyor. Karakterlerin fiziksel görünüşleri oyun içine vurulmuyor ya da Vice Social'da yapılan roller oyun içine aktarılmıyor.

En başından beri söylüyorum, karakterlerin bu kadar "mükemmel" olması bana enteresan geliyor. Oyun içinde sistemsel olarak hiçbir imkanı yok, parası yok ama Vice Social'da kraliçe/kral gibi. Bir yerinde kusur bulamazsın, ben profilimi sadece IC'den çektiğim fotoğraflarla ya da içeriklerle dolduruyorum. İnanın bana, çok daha zevkli oluyor ve uyuyor. En azından OOC bir profil-fotoğraf bulma çabasına girmiyorsunuz. IC'de neyi görüyorsanız o. Kusurlu bir karakter yönetmenin hiçbir dezavantajı yok, aksine daha keyifli. Karakterinizde cilt problemi olabilir, korkuları olabilir, fiziksel görünüşü normal ya da kötü olabilir. Gerekirse bunu rolle ya da bir çabayla düzeltirsiniz ama herkesin doğuştan efsaneymiş gibi takılması açıkçası cringe bulduğum şeylerin başında geliyor.

Kimisinin özel kostümü var ya da yok. Herkes birbirini oyun içindeki kostümleriyle görüyor. OOC fotoğraf paylaşan birisi karşımıza çıktığı zaman onu öyle mi hayal etmeliyiz rol yaparken? Bence hayır, bu da saçma ve bir süre sonra iş OOC boyuta çok kayıyor ve istemediğimiz sahneleri kafalarında canlandırıyorlar.

Bu benim kendi şahsi görüşüm, tabii ki de isteyen istediği şekilde sürdürebilir. Bunun için bir kural ya da politika yok, herkes kullanım konusunda özgür. Genel sohbet içeriği olduğundan dolayı yorum katmak istedim, iyi forumlar. :)

Bir de şunu eklemek istiyorum, özel teşekkür niteliği taşıyabilir. Lola Grande'nin karakter yöneticisi olan @Luna'ya bu konuda teşekkürler. Vice ortamında gördüğüm iyi bir kadın karakter yöneticisi. Detaylar her zaman önemlidir, kadını kadın yapan şey detaylardır. Cildi, makyajı, saçı, başı ve benzeri unsurları yansıtmaktır. Bundan ziyade kadın psikolojisini de iyi yönetmektir. Kadın hissiyatını karşı tarafa aktarmaktır, birkaç kez rolüne denk geldim ve dışarıdan da gördüm. Bu işte başarılı ve dışarıdan hiç absürt durmuyor. :o

@keyfeymIs O halde kanka sen hiç @Hill ve @Ahesta 'nın rollerine denk gelmedin :ddddddddddddddd

Güzel yorum, fakat Lydraen Reeves (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=95533.0) karakterimi incelemeni tavsiye ederim. Farklı bir bakış açısı oluşturabilir sende. @keyfeymIs

Spoiler: GösterGizle

Ufak bir tanıtım;
Şehire geldiğinde, sadece basit bir aracı (Glendale) ve Idlewood'da bir evi vardı. Meclise girdi, direktörlük yaptı. Şehirdeki bir çok isimle tanıştı ve kendi PUB'ın kurup şehirin en iyileriyle bir arada oldu. Belirli bir mal varlığına ulaştıktan sonra egosu istemsizce arttı. Buna rağmen yanıma gelen her karakterle rol yapmaya çalıştım. Benim açımdan güzel bir karakter gelişimiydi, ilgini çekebilir diye söylüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok