Konu: Zakar Badvagan - Yaralı kural ihlali  (Okunma sayısı 272 defa)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#10 - 17.05.2021 23:52
Her ne olsada ssler beni bağlamıyor, şikayetin konusunu başka yerlere çekmezsen sevinirim. Senin yaptığın bir ihlal bu kadar.

#11 - 17.05.2021 23:54
Zakar’ın vurulduğu bir ss göremiyorum, Jackie’nin ss de kafasına mermi yediği gözüküyor. Gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle şikayet ile bir alakan olduğunu düşünmüyorum, senin yorum yapman gereksiz.
İkincisine gelirsek karakterinin adını bir kere bile duymadım, tanımıyorum ki düşmanlığımız oluyor? Düşmanlığımız varsa buraya bir kanıt yollayabilirsin diyorsan benim eski karakterimdeki şeyi bu karakterime yansıtıyorum orasını da sen bilirsin ihlale gelirsek ben bir kere düştüğümde rklı oluyorum. Rkyı bilmiyorsanız ben o zaman düşeyim iki dakika sonra gelip size sıkayım bu bir ihlale giriyor yaptığın şey tamamen bir ihlal. Daha da bir şey yazmaya gerek yok şikayet uzamasın admin kararını bekleyelim şikayet ile alakası olmayan arkadaş tekrardan yazmazsa sevinirim
Yönetimi kandırmanın cezasının ne olduğunu biliyorsundur umarım :)

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#12 - 17.05.2021 23:56
Khosrov karakteri ile bir düşmanlığımız var, bunu yalanladığım yok. Purad Apetnakov karakterinde senin ile düşmanlığım vardı senin bu karakterinin adını bile bilmiyorum ki yönetimi kandırmaya çalışan sensin

Ryu

*
#13 - 18.05.2021 00:25

Sivil bir karakterde illegal rol yapıyorsun, eski karakterlerine bakarsak zaten Purad Apetnakov'da gözüküyor kısmen yaptığın OOC Kin
Şikayet daha da uzamasın, iyi bir gece geçir.
« Son Düzenleme: 18.05.2021 00:27 ryuweon31 »

#14 - 18.05.2021 11:20
Kardeşim IC olarak Khosrov karakteri benim yakın dostum sana sıkan adam IC olarak yakın dostum olduğu için hani sana sıkıyor ya bende sana ondan sıktım OOC kin yok işin içinde haberin olsun sonra siz bize atak yaptıktan sonra hakkını verdim hani anladın mı?

#15 - 18.05.2021 11:22
IC olarak ona yardım etmek durumunda kalıyorum belki anlarsın biraz rolden diye düşünüyorum :)   Bana göre boş bir şikayet ama yönetici arkadaşlarımız belirleyecek suçluysam gereken cezayı alırım ben zaten sen kafana takıp bir ton yalan uydurma yönetimi kandırmaya da çalışma IC düşmanlık olarak tüm kanıtlar ortada çünkü

Ryu

*
#16 - 18.05.2021 13:24
Belli bir şekilde yürüyen ihlalsin, neyi kandırmaya çalışıyorum? Bir defa vurursun anlarım ikincisi de gelmez her ne olsada birlikte değilsin illegal rol yapıyorsun sivil olmana rağmen gelip adam vuruyorsun hakkını verdim demen de biraz komik olmuş her ne olsada dün gece karşılığını aldınız yaptığın ihlalin konusunu değiştirmeyelim iyi günler  ::) ::) ::) ::)
Daha da şikayet uzamasın, yönetici kararı
« Son Düzenleme: 18.05.2021 13:29 ryuweon31 »

#17 - 19.05.2021 23:57
Zakar karakteri yaralı rolü yapan bir karakteri 8 saat kuralını çiğneyerek vurmuş ve RK ihlali gerçekleştirmiş, yaralı kural ihlali kapsamında ceza alacak. Seviyeli tartışma için teşekkürler.