Konu: [16/05/2021] Lynden_Boyd  (Okunma sayısı 59 defa)

#0 - 16.05.2021 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @isotcuberkant Lynden_Boyd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/05/2021, 17:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NoobDM-NonRP-Emotesiz Saldırı-OOC Yalan

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Binco taraflarında takılıyordum, açık bir araç gördüm, emote verip etrafa bakındım kimsenin olmadığından emin olur araca atlar yazdım. Sonra arkadaşlar beni görme rolü yapmışlar, sorun değil, araçlarını çalarak dövülmeyi göze almış oluyorum zaten. Bir anda bincoda karşıma çıktı, olayın üstünden uzun süre geçmemişti. Bir anda emote vermeden saldırmaya başladı, yaralı konumuna düşürdü. Neden emote atmadığını sorduğumda, izinsiz /b ve Polise sığınmaktan şikayet açacağını söylemeye başladı. Daha yerden kalkmadan polise sığındığımı söylüyor umarım ss vardır, çünki burda bir ooc yalan söz konusu. Arkadaşın olayı bile yok bana vurduğunu emote ile göstermediği için NonRP kavramını ihlal etmiş oluyor, daha ne diyeyim. Sunucuda oynamak için yetersiz rol bilgisine sahip olduğunu düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle roller gerçekten saçma, arkadaşın benim gibi bir sürü kişinin rolünü baltalayacağını düşünüyorum, umarım yakın zamanda yasaklanır.

« Son Düzenleme: 16.05.2021 18:03 ketçap »

#1 - 16.05.2021 20:08
:D evet oyunu emotesiz onuyorum. 13 yaşında çocuk mu?  clash#0933 discord adresine yaz oradan sesli şekilde sana forum kurallarını güzelce okurum.

Emotesiz saldırdığımın kanıtını at

#2 - 17.05.2021 00:35
:D evet oyunu emotesiz onuyorum. 13 yaşında çocuk mu?  clash#0933 discord adresine yaz oradan sesli şekilde sana forum kurallarını güzelce okurum.

Emotesiz saldırdığımın kanıtını at
Kanka seninle laf dalaşına girmiycem, yaralıdayım beni sen düşürdün. Loglardan bakılabilir, karakter yeni bir karakter maksimum 3 kere düşmüştür. Bir daha yanıt atmayıp yönetici yanıtı bekleyelim.

#3 - 17.05.2021 03:40
Merhabalar,
şikayetteki kanıtların yetersizliğinden şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.