Konu: [16.05.2021]Timur_Lebedev  (Okunma sayısı 356 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.05.2021 14:43
Birincisi öyle kör felan diyemezsin ağzını topla. İkincisi Pedro sana diyorum bak attığın sste de var ben sana Kadirov burda bilgin olsun diyorum bunu dıyerek sizden önce buraya geldik biz rol yapıyoruz diyorum sen orda bana oruspu çocuğu diyorsun benim bildiğim herşeye küfür edenler 12 yaşında çocuk oluyor ki sanırım sende öylesin. Sen bana arkadaşıma söyle diyorsun arkadaşına diyorum o da küfür ediyor. İllegal olmak böyle bir şey değil siz daha bunu kavrayamamışsınız. Refuse rp felan yok sana diyorum sen arkadaşıma de diyorsun arkadaşına diyorum yönetimi kandırmaya çalışıyorsun şuanda. Ayrı olarak benim illegal yasağım yok. Sizin var illegal yasağınız varken böyle rol yapamazsınız

#11 - 16.05.2021 14:45
Kavga ediyorken kamyona atlayıp kaçmak gibi bir rol sergilememişiniz sergilediğiniz rol saçma bir rol sonra kendiniz ilk lafı atıyorsunuz ssde de gözüküyor sonrada benim arkadaşıma şikayet açıyorsunuz Rol bilginizin olduğuna emindiniz değil mi?
"ilk lafı atıyorsunuz" Şimdi buna bir açıklık getirelim, eğer gözlerin iyi görüyorsa o ilk spoilerde ki sste neler olduğuna bakabilirsin, son bir ekleme daha yapacağım arkadaşının avukatı olmana gerek yok o kendisi yazabilir, konu yetkililere devredildi.

Ve illegel yasağımız var gibisinden birşeyler söylemişsiniz illegel yasağı birliğe verilir görünürde birliğin falanda yok yalan söylemeyi bırakmanızı öneririm dostum.
Daha birlik daha yeni sistemsel oluşturuldu, yetkili aktif olmayınca girilemiyor maalesef. Biraz daha yazmaya çalışırsanız size özel şikayet açacağım.
Bugünkü olayda şahit eklediğin arkadaşın da yoktu az daha devam ederse bende ona şikayet açacağım

#12 - 16.05.2021 14:52
Pedro ayrı olarak sen o birliğe dahil bile değilsin senin yasağın yok benim de yok o olaylardan sonra sabah seninle atıştık yaptığımda kural ihlali göremiyorum yönetimi kandırmaya çalışma

#13 - 16.05.2021 14:56
Bu sadece bir oyun, arkadaşın tüm mesajlarını okuduktan sonra karar verirse yetkili adminler için daha iç açıcı olur.

#14 - 16.05.2021 15:01
Son kez söylüyorum sen bir birliğe üye değilsin, benim de yasağım yok aramızda tartışma geçti bunda da ihlal yok. Senin arkadaşlarının birliğinin yasağı varken ettiği küfürlerin haddi hesabı yok onlara da oluşum şikayeti açıldı, kararı adminlere bırakalım.

#15 - 16.05.2021 15:03
Şahitliğimi onaylıyorum, şimdi bak güzel kardeşim son iki üç gündür sen arabayla bizim yanımızdan geçip " Kadirov artık burada haberiniz olsun" "Buradan gitmezseniz silah patlayacak" gibi laflar dersen ve bunu iki üç defa daha yaparsan en sonda ıc olarak tepkiyide görürsün. İllegal yasağımızın olduğunu biliyorsun. O zaman niye tehditkar konuşuyorsun, sonra sana tepki konuluncada ağlıyorsun ve ilk siz başlattınız diyorsun attığın sste yine sen yazmışsın " KADİROV ARTIK BURADA DİYE" körsen gözlük takmanı tavsiye ediyorum.  8) Ayrıca roleplayda fear rp diye birşey var 7 kişi karşısında araçla geçip tehditkar konuşursan sonrada tabikide doğal olarak tepkiyi görürsün.
sende o üslubunu düzelt ağlamak kör felan sen hayırdır dostum? babamın oğlu değilsin kendine gel. bugünkü olayda da bir alakan yok yazmaya devam edersen şikayet açacağım.

#16 - 16.05.2021 16:49
Şahitliğimi onaylıyorum, şimdi bak güzel kardeşim son iki üç gündür sen arabayla bizim yanımızdan geçip " Kadirov artık burada haberiniz olsun" "Buradan gitmezseniz silah patlayacak" gibi laflar dersen ve bunu iki üç defa daha yaparsan en sonda ıc olarak tepkiyide görürsün. İllegal yasağımızın olduğunu biliyorsun. O zaman niye tehditkar konuşuyorsun, sonra sana tepki konuluncada ağlıyorsun ve ilk siz başlattınız diyorsun attığın sste yine sen yazmışsın " KADİROV ARTIK BURADA DİYE" körsen gözlük takmanı tavsiye ediyorum.  8) Ayrıca roleplayda fear rp diye birşey var 7 kişi karşısında araçla geçip tehditkar konuşursan sonrada tabikide doğal olarak tepkiyi görürsün.
sende o üslubunu düzelt ağlamak kör felan sen hayırdır dostum? babamın oğlu değilsin kendine gel. bugünkü olayda da bir alakan yok yazmaya devam edersen şikayet açacağım.

Sen kime had bildirmeye çalışıyorsun, beni şahit olarak göstermiş bende yazıyorum senin mi haddine düştü bunu sorgulamak her şeye şikayet açacağım her şeyde zırlıyorum diyorsan oynama birader? bu kadar basit. Yalanlarınla konuşursan bende tabiki doğruları söylerim, bunun sakıncası yok.

#17 - 16.05.2021 17:02

Sen kime had bildirmeye çalışıyorsun, beni şahit olarak göstermiş bende yazıyorum senin mi haddine düştü bunu sorgulamak her şeye şikayet açacağım her şeyde zırlıyorum diyorsan oynama birader? bu kadar basit. Yalanlarınla konuşursan bende tabiki doğruları söylerim, bunun sakıncası yok.

Açılan şikayetle senin bir alakan yok olayda da yoksun sen neye şahit oldun

#18 - 16.05.2021 18:01
Şikayeti geri çektim, iyi forumlar.

#19 - 19.05.2021 05:23
K&A