Konu: Thomas Allegri  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 15.05.2021 12:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Allegri @pallaopiedee

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

Türkçe Terim:

Alıntı
-

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Chatlog'da her şey net.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 16.05.2021 21:30 cheesy »

#1 - 16.05.2021 19:09
herhangi bir kural ihlali göremiyorum

#2 - 16.05.2021 21:29
herhangi bir kural ihlali göremiyorum
Tamamdır, sonuçlanabilir.

#3 - 16.05.2021 22:09
Merhaba açmış olduğunuz şikayetleri inceledim ve ikinci kez bir kural ihlali olmaksızın şikayet açmışsınız muhtemelen burada "gevşek" lafına takıldınız. Yanlış anlaşılma olmasın ben sizi aşağlamadım, yönettiğiniz karakteri aşağıladım. Herhangi bir türkçe kelime kullanmadım. Gevşek bildiğiniz üzere ghetto'da yada normal yaşantı da "loser" olarak adlandırılan kelimeyle eş anlamlı, aynı anlama gelmektedir. Kindar davranmayı bırakmanızı tavsiye ediyorum ufkunuz açılır. :sampanya:

#4 - 17.05.2021 12:45
Spoiler: GösterGizle
Merhaba açmış olduğunuz şikayetleri inceledim ve ikinci kez bir kural ihlali olmaksızın şikayet açmışsınız muhtemelen burada "gevşek" lafına takıldınız. Yanlış anlaşılma olmasın ben sizi aşağlamadım, yönettiğiniz karakteri aşağıladım. Herhangi bir türkçe kelime kullanmadım. Gevşek bildiğiniz üzere ghetto'da yada normal yaşantı da "loser" olarak adlandırılan kelimeyle eş anlamlı, aynı anlama gelmektedir. Kindar davranmayı bırakmanızı tavsiye ediyorum ufkunuz açılır. :sampanya:

Benim cümlemin hemen üstüne yazılan bir yazı olduğu için ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Karşı taraf bana söylemediğini söylüyor, bu durumda benim için sorun yok. Şikayet arşive taşınabilir.

#5 - 17.05.2021 14:37
K&A