Konu: (14.05.2021) Gervasio Casilas-Meslek aracını kişisel kullanım.  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2021 13:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gervasio Casilas @LyonCros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.05.2021 13:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracını kişisel kullanım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herşey ss'de mevcut pek bi açıklamaya gerek yok. Arkadaş 20 lvl olup başka oyunculara örnek olmak yerine meslek aracını kişisel kullanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşı pm üzerinde uyarıcaktım fakat uyarı almaktan sıkılıp pm'ini kapatmış sanırım.

#1 - 14.05.2021 15:21
Olayı inkar etmiyorum, truckerdaydım ve aracım spawn oldu. Gym hakkıma 10 dakika vardı ve hızlıca çıkmam gerekiyordu savunmam budur.
Kendi aracım zaten var kullanmak zorunda kaldım o an yani bu olayı yalanlayamam.
•Pm kapatma olayı trucker sürerken pm kapatıp F7 yi kapıyorum o yüzden arkadaşın yazdıklarını görmedim yani o aksini söylese de uyarı almaktan falan değil.
Aracım spawn olmasa böyle bir yola kalkışmazdım diyeceklerim bu kadar iyi roller.
Ek olarak geldiğim yer truckerdan spor salonudur yani gidip de o araçla gezmedim aracımın spawn olmasından dolayı spor hakkımın çöpe gitmesini riske almadım.
Taxi çağırsaydın vs diyecek arkadaşlar taxi en az 5 dakika'da falan geliyor ve süre uzasın diye yavaş kullanıyor çoğu taksici. Gym haklarımın çöpe gitmesini istemedim hepsi bu, bir kural ihlali işleme amacım yoktu yani.
Daha önce hiç böyle bir şeye de ortak olmadım, yani suçlama yapmadan önce biraz düşünmenizi isterim, oyunda zamanla yarışıyoruz o gym hakkı çöpe gitmesin diye bunu yaptım.
Yetkililere bunu açıklamak istedim yoksa o araca zaten ihtiyacımın olmadığını bilmenizi isterim, İyi roller.
« Son Düzenleme: 14.05.2021 15:29 LyonCros »

#2 - 14.05.2021 15:39
Dostum öncelikle bi ihlal yapman gym hakkından daha önemlidir diye düşünüyorum,herkez düşünüyordur.Truckerdan zıplayarakda gelsen yetişebilirdin aracının spawn olmaması meslek aracını kullanabiliceğin anlamına gelmiyor malesef.4 kere kas kasmışsın kasmamışsın ne farkeder dostum?

#3 - 14.05.2021 15:51
4 hak dediğin 1 saat demek, yani 1 saat süreyi küçümsüyor olabilirsin ama benim için değerli.
Bu olayı bile isteye yapsam sesim çıkmazdı ama aracımın spawn olmasından ben sorumlu değilim herhalde?
Daha fazla uzatmayacağım, yetkililere açıklamamı yaptım iyi roller.
« Son Düzenleme: 14.05.2021 16:01 LyonCros »

#4 - 14.05.2021 16:21
Selamlar herkese iyi forumlar. Çoğumuzun başına böyle şeyler gelebilir . Arkadaşımın savunmasındanda anlaşılıyorki bilerek yapmamış. Bir yerlere yetiştiğini söylüyor zaten, kendi fikrimi söyleyeyim dedim. Tekrardan herkese iyi roller.

#5 - 14.05.2021 17:22
Acelesinden kastı gym çalışmakmı?
https://www.hizliresim.com/o9xoe63
Ganton gym'e zıplayarak gitse en fazla bir iki dakika gecikirdi,gecikmesi meslek aracını kişisel kullanabiliceği anlamını taşımıyor. Her neyse dostum şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim.

#6 - 14.05.2021 17:45
Ceza alacak.