Konu: Ronny Santiago/Car Surfing/13.05.2021  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2021 20:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronny_Santiago @Berkay09x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.24/13.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlevood tamirhaneye aracımı tamir ettirmek amacıyla gidiyordum.Ronny Santiago karakteri premier aracının bagajının üstünde car surfing yapıyordu sonra tamircide durdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.05.2021 20:44
/sdo'dan "bagajdadır" emote'si verdim bu birliğin bana 15. şikayeti OOC kin yapıyorlar.

#2 - 13.05.2021 20:52
Öncelikle bizi OOC kin ile suçlaman ağır bir itham, bu düşünceni bir kenara bırakmanı tavsiye ederim. Ayrıca forumda günde bir sürü kişiye şikayet açılıyor sende bunlardan birisisin. Sürekli hakkında şikayet açılması bizim sana OOC kin tuttuğumuz anlamına gelmez dostum. Senin kuralları ihlal etmen benim veya oluşumumuzla ne alakası olduğunu pek çözemedim.

Savunmana gelirsek, /do bagajdadır emotesi kaçırma rollerindeyken geçerli sadece sen ise birlik üyelerinle birlikte gezmek için bagajda emotesi vermişsin. Ayrıca Premier marka araçta bunun için emote kullanamazsın kuralda açık şekilde ''bobcat,sadler tarzı araçlarda Car Surfing yapılabilir.'' diyor. Bu yüzden bu OOC kin lafını tekrar düşünmeni istiyorum dostum.İyi roller dilerim. :vice:
« Son Düzenleme: 15.05.2021 14:33 rakibardagi »

#3 - 15.05.2021 22:48
Merhaba,

kaçırma olayı olsa bile bagajda birini taşıyamazsınız, yasak. Kişi ceza alacak.