Konu: Emily_Flossie Do yu yanlis kunlanim  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.05.2021 19:52
Kanitta gordugunuz gibi e rp rolu yapmak icin izin istiyorum gayet normal bir sekilde kisi /do troll yapma diyor bu ooc kanaldan söylenir do dan degil geregi yapilsin.

Sikayet Eden Kisi : John_McCallister
Sikayet Edilen Oyuncu : Emily_Flossie
Sikayet Kaniti : https://resimyukle.io/r/9eh6SZ3G55

#1 - 13.05.2021 20:04
Öncelikle merhabalar orada rolsel sevgilim olan ve ileride evleneceğim resimdede gördüğünüz gibi Albert Caserich. Orada do yu yanlış kullandığımı biliyorum bunu farkındaydım ama maksat rolu bölmeyeyim dedim arkadaşı pm den uyaracaktım uyarmaya vaktim olmadı ve orada arkadaşın yaptığı Troll'e giriyor fark ettiyseniz. Albert Caserich rol arkadaşımda farkındaysanız derdin ne demiş. burada bir cezalık hata olduğunu sanmıyorum do'yu yanlış kullandığım içinde özür diliyorum hatamı kabulleniyorum bir daha olmaz diyerek konunun kapatılmasını istiyorum iyi günler.

Açıklama : Bir iki kişi rol yaparken direk ortaya atlayıp ERP izni istiyor arkadaş resimdede görüldüğü gibi tekrardan iyi günler.

#2 - 14.05.2021 13:52
Artı olarak arkadaş şablona uygun açmamış ve trol için sunucuya geldiği belli şikayeti düzgün bir şekilde açarsa savunmamı tekrar en iyi şekilde yapacağım. :uzi:

#3 - 14.05.2021 17:50
Erotik RP diye tabir edilen şey sunucuda yasaklı. Yapamazsınız. Tekrarlamayın. Hatalı emote kullanmayın.