Merhabalar. Savunmama geçmeden önce belirtmek istediğim bir şey var. Açıklamanızı okudum ve gördüm ki, kullandığınız cümleler gerçeği yansıtmıyor. Durumu sizin lehinize gösterecek şekilde konuşmuşsunuz. Neyse ki görüntülerimiz var.
DM: @WroxyHere - Steven Patrizio adlı arkadaşımızın törenine gitmiştik. Bildiğiniz gibi VCPD güvenli bölge. Onca polisin arasında yanımızda oturmakta olan Matthias McQueen karakteri, arkadaşım Fico'a bir sebep yokken ''Homo'' dedi.

Güvenli bölgede olmamıza rağmen, karakterlerimiz hiç tanışmıyor olmasına rağmen, ve departman töreninde olmamıza rağmen arkadaş sebepsizce ''Homo'' diyor. Bu
RETARTED RP ihlalidir. Buna karşılık, kendisi ile bu konuyu tartışmak istedik ve aldığımız cevap şu oldu.

Görüldüğü gibi kişi alaycı tavırlarına devam ediyor. Daha da sonrasında, arkadaşı departman yanındaki garajın yakınında görüp yanına gidiyoruz. O ne kadar alaycı bir tavırla yaklaşıyor olsa da, biz anlaşmaya çalışıp konuyu noktalamayı deniyoruz. Bakınız

Biz kendisi ile ne kadar yapıcı konuşmaya çalışsak da, alaycı tavırlarını sergilemekten çekinmiyor. Tersine bagajından UZI model silahını çıkartıyor. Hatırlatıyorum, departman yanındayız. Konuşmayı noktalayıp bölgeyi boşaltıyoruz. Tehdit yok, vurma yok, silah yok. Sonrasında arkadaşı yolda görüyoruz ve peşinden gidip durmasını söylüyoruz. Durunca yine yapıcı bir şekilde konuşmaya çalışıyoruz. Kişinin söyledikleri şu şekilde

Bu konuşmanın ardından basıp gidiyor.
Yönetim ekibine soruyorum, biz daha ne yapalım? Kişiye beni dinlemesi ve anlaşabilmemiz için yalvarayım mı? Adam hakaret ediyor, neden yaptığını soruyorum alay ediyor, yolda görüp yanına gidiyorum konuşalım diyorum tersliyor. Bu hareketleri sergileyen birisinin illegal yasağı olacağı aklımın ucundan geçmedi. Biz buna rağmen kişi ile çatışmayacaktık. Ta ki o bize silahını gösterene kadar. Kişiyi yaralı konumuna düşürdük ve orada bırakıp gittik.
Ortak Nezaket: Üst tarafta belirttiğim gibi. Arkadaşın sergilediği roller ortada. Yaptıkları çatışmayı doğurdu. Yaralı konumuna düştü. Sonrasında PM yoluyla ''Bizim illegal yasağımız var, neden böyle bir role girişiyorsunuz?'' diyor. Kusura bakmasın da, illegal yasağı olması onu benden üstün yapmaz. İllegal yasağın varsa ona göre hareket etmelisin. Burada ihlal göremiyorum. Kişiye yaptığı rolün sonucunun, kendisini ilgilendireceğini belirttim.
NON-RP: Bu ihlalin konumuzla ne alakası olduğunu anlamadım.
EK AÇIKLAMA: Hile kullanıp kendini diğer oyunculardan üstün kıldın. İki defa yaptın bunu. Hile kullandığını ispatlamak adına uğraşıp yüklediğimiz videoları bize şikayet açmak için kullanıyorsun. Gerçekten, yerinde olsam utanç duyardım. Üstelik senin cezalandırılmanı sağladığımız için bize kin besliyorsun. Daha ağır bir cezayı hak ettiğini düşünüyorum. Yetkililere ve diğer oyuncu arkadaşlara iyi forumlar diliyorum.
GÖRÜNTÜLERİN ASLI:Bize sebepsiz laf attığı görüntü.
Departman yanında onunla konuşmaya çalıştığımız ve onun UZI çektiğinin görüntüsü.
Başka bir konuşmaya çalıştığımız görüntü. Bize konuşmamız için on saniye veriyor.