Konu: 12.05.2021 - Tunny_Beknov - GBİ  (Okunma sayısı 95 defa)

#0 - 12.05.2021 02:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tunny Beknov @Heavy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Drogmir Montana @PatatesFx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.05.2021 02:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölgeler
a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Drogmir Montana karakterine dövüş ayarlıyordum. Tunny Beknov karakteri ben dövüşürüm dedi ve ringe geçtik. Ben hakemdim ikisi dövüşe başladı ve Tunny Beknov'un galibiyeti ile sonuçlandı. Ben de kazanırsa Tunny Beknov'un alacağı 3000 doları Drogmir Montana'dan almak için ringe çıktım. Drogmir Montana ile Elias Vega karakterleri arasında gerçekleşen para transferi sırasında Tunny Beknov screenshotta göstermiş olduğum emote vererek bir anda Elias Vega karakterine saldırmaya başladı. Hiçbir konuşma ve rol olmamasına rağmen böyle bir hareket gerçekleştirildi. Kural ihlalinden dolayı kişiden şikayetçiyim gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.05.2021 02:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 14.05.2021 18:12
@Heavy 6 saat içerisinde savunma yapın.

#3 - 14.05.2021 18:44
Birincil olarak şahıslar GYM içerisinde geldi, dövüşmek isteyen var mı dediler ve bende kabul ettim. Şahısları güreş yaparken yere serdim. Burada 1 tek SS ile hatalı şikayet açıyorlar. Kendileri teklif etti ve IC olarak güreş yaptık, normal olarak kazandım. Burada şikayetlik bir durum görmüyorum.
İyi günler, iyi forumlar.

#4 - 14.05.2021 20:06
Ben screenshotta ve açıklamamda gerekli şeyleri sundum, şahsın olayın bu şekilde gerçekleştiğine yönelik bir kanıtı var ise sunsun aksi taktirde yazarak bir yere varamayız.

#5 - 15.05.2021 02:51
Görüntüde Elias karakterinin hakem olduğu apaçık belli oluyor, ona saldırmak için geçerli bir sebebiniz yok. Apaçık bir şekilde, sebepsizce kişiye saldırmışsınız, ceza alacaksınız.