Konu: Kasheen_Simmons, Timothy_Green, Maske_18636/ Baskın kural ihlali.  (Okunma sayısı 254 defa)

#0 - 12.05.2021 00:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kasheen_Simmons @ben atay Timothy_Green @kalux59 Maske_18636

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jeffrey_Curson @sshenyy Denzel_Pickens @scox

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Baskın kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: üç dört kişi hood onaylı mahallede rol çevirirken, üç kişi korkusuzca hood anaylı bölgeyi basıyor. Gerekeğin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 12.05.2021 00:50
Şikayeti ve şahitliğimi onaylıyorum, iyi forumlar
« Son Düzenleme: 12.05.2021 01:48 sshenyy »

#2 - 12.05.2021 01:14
durduk yere gelip ateş açtılar, kişilerin cezalandırılması iyi olur. Sahitliğimi onaylıyorum
« Son Düzenleme: 12.05.2021 10:38 scox »

#3 - 12.05.2021 05:06
Selamlar iyi forumlar öncelikle Maskeli olarak belirtilen kişi Doran Simmons @copshop adlı kullanıcıdır. Bu savunmayı grubum adına yapıyorum. Öncelikle dün sabah Christian Desmond karakteri Doran Simmons ve Timothy Green adlı karakteri "kendi hoodları(Banton)'da silahla vurarak yaralıya düşürmüşlerdir." Bunun üzerine Banton Brims olarak karşı bir misilleme harekatında bulunduk. Takdirinizdir ki illegal birliklerde bu tarz şikayetler çok fazla olduğundan dolayı videoya alarak bu tarz rolleri gerçekleştiren bir ekibiz. Ekte ki video'yu inceleyebilirsiniz.

Video da görüldüğü gibi herhangi bir kural ihlali olmaksızın 4 kişi Manana(1)[0:02 saniye] Sultan(3) (birlik kurallarına bakıldığı zaman en az 3 kişi ve onaylı hooddan sayıca üstün olmamız gerekiyor ki siz zaten 3 kişi şahit yazımşsınız.) Biz de kendi düşüncemize ve görüşümüze göre kural ihlali olmadan bu misillemeye sürdürdük.  Manana'yı süren birlik üyemiz fırsat bulamadığı için araçtan inip ateş açamadı ki zaten bizler de silahla haşır neşir olup, vurdulu kırdılı rol yapmayı seven bir grup değiliz bu nedenledir ki yaklaşık 10-15 saniye içerisinde tek şarjörü boşaltana kadar ateş ettik. Hasbel kader bir kişi yaralı durumuna düştü, rolü yapmamızda ki amaç yapılan misillemeye karşılıktı. Savunmamıza karşın yazacağınız yazılar için, tekrar bir güncelleme yapabiliriz. Saygı ve sevgilerimizle @copshop @atay @kalux59 @MehmetOGU

Kural ihlali yaptığımızı düşündüğünüz birlik kuralı alıntıdadır.

2) ÇATIŞMA
Onaylı bir bölgede çatışma başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz.
Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler." Sizin hood bölgenizde görünen "afk oyuncuları" da dahil edersek yine üstün oluyoruz, bir tane daha afk arkadaşınız var sanırım onu da şahit olarak yazmışsınız.
« Son Düzenleme: 12.05.2021 05:18 ben atay »

#4 - 12.05.2021 05:12
Selamlar iyi forumlar öncelikle Maskeli olarak belirtilen kişi Doran Simmons @copshop adlı kullanıcıdır. Bu savunmayı grubum adına yapıyorum. Öncelikle dün sabah Christian Desmond karakteri Doran Simmons ve Timothy Green adlı karakteri "kendi hoodları(Banton)'da silahla vurarak yaralıya düşürmüşlerdir." Bunun üzerine Banton Brims olarak karşı bir misilleme harekatında bulunduk. Takdirinizdir ki illegal birliklerde bu tarz şikayetler çok fazla olduğundan dolayı videoya alarak bu tarz rolleri gerçekleştiren bir ekibiz. Ekte ki video'yu inceleyebilirsiniz.

Video da görüldüğü gibi herhangi bir kural ihlali olmaksızın 4 kişi Manana(1)[0:02 saniye] Sultan(3) (birlik kurallarına bakıldığı zaman en az 3 kişi ve onaylı hooddan sayıca üstün olmamız gerekiyor ki siz zaten 3 kişi şahit yazımşsınız.) Biz de kendi düşüncemize ve görüşümüze göre kural ihlali olmadan bu misillemeye sürdürdük.  Manana'yı süren birlik üyemiz fırsat bulamadığı için araçtan inip ateş açamadı ki zaten bizler de silahla haşır neşir olup, vurdulu kırdılı rol yapmayı seven bir grup değiliz bu nedenledir ki yaklaşık 10-15 saniye içerisinde tek şarjörü boşaltana kadar ateş ettik. Hasbel kader bir kişi yaralı durumuna düştü, rolü yapmamızda ki amaç yapılan misillemeye karşılıktı. Savunmamıza karşın yazacağınız yazılar için, tekrar bir güncelleme yapabiliriz. Saygı ve sevgilerimizle @copshop @atay @kalux59 @MehmetOGU

Kural ihlali yaptığımızı düşündüğünüz birlik kuralı alıntıdadır.

2) ÇATIŞMA
Onaylı bir bölgede çatışma başlatacaksanız, bölgenin sahibi olan oluşumdan daha kalabalık ve en az 3 kişi olmalısınız. Ayrıca onaylı bir bölgeyi günde en fazla BİR kez basabilirsiniz.
Çatışma esnasında sistemsel ölen kişiler, aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler." Sizin hood bölgenizde görünen "afk oyuncuları" da dahil edersek yine üstün oluyoruz, bir tane daha afk arkadaşınız var sanırım onu da şahit olarak yazmışsınız.

Ek olarak video kaydını izlediğiniz zaman başta bir Manana hood içinde bekliyor, karakterimin mesajlaştığı kişi birliğimizde ki Doe. Video başlarında, ortalarında ve sonlarında sürekli olarak mahalleyi kontrol edip bize anlık olarak bilgi sağlıyor. Bu rolün yapılma sebebi Christian Desmond ve Kyrie McKenzie karakterlerinin sabaha karşı bizleri(Doran ve Timothy) vurması üzerine yapılmış olan bir misilleme rolüdür.

Video kaydında isim olarak net göremezseniz diye bir ekran görüntüsü bırakıyorum bu da video içinden alınmış bir kesittir, yavaşlatıp kontrol edebilirsiniz.

« Son Düzenleme: 12.05.2021 05:18 copshop »

#5 - 13.05.2021 23:30
@erdo @sshenyy @scox Sanırım eklemek istediğiniz başka bir şey yok sonuçlandırılmasını bekleyelim.

#6 - 14.05.2021 14:38
Eklemek istediğim bir şey daha var. Hood onaysız birliklerden birisiniz, üç kişi geliyorsunuz ancak eylemi sadece iki kişi gerçekleştiriyor. Diğer oyuncu sadece oturuyor. Şikayet sonuçlanabilir, teşekkür ediyorum.

#7 - 14.05.2021 23:46
Eklemek istediğim bir şey daha var. Hood onaysız birliklerden birisiniz, üç kişi geliyorsunuz ancak eylemi sadece iki kişi gerçekleştiriyor. Diğer oyuncu sadece oturuyor. Şikayet sonuçlanabilir, teşekkür ediyorum.

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim fakat videolu bir şekilde size kanıt yolladık 4 üyemizin de ateş etmesini gerektiren bir durum yok, arkada bizimle gelen bir Manana var daha ne kadar net bir şekilde kanıtları gösterebilirim bilmiyorum. 4 üyemiz var, sizden sayı olarak üstünüz ve onaylı hoodunuzu vurduk yukarıda savunduğunuz kuralı size attım. Okumanızı ve gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum, videoyu baştan izleyin yazdıklarımı lütfen okuyun.  :sampanya:

#8 - 15.05.2021 00:51
Yetkililerin gereken şeyleri yapacağını düşünüyorum. O zaman haklı haksız ortaya çıkar. Bunu söylemiş olmam kendini haklı bulduğumdan değildir. Her iki taraf için konuşuyorum. İyi roller dostlar.  :sampanya:
« Son Düzenleme: 15.05.2021 00:54 erdo »

#9 - 15.05.2021 23:41
Şikayette problem bulunmuyor. Atışma başlatmadan savunma/yanıtlama yaptığınız için teşekkürler, şikayet kapatıldı.