Konu: Jermanie_Lyles / Jaydee Griffin - DM / NON-RP  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2021 22:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jermanie_Lyles / Jaydee Griffin (Forum hesaplarını bulamadım)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Herzberg Weinstein / Arsen Luan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/05/21 - 21:55 - 22:00 Arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, oluşumumuzu açalı sadece iki gün bir süre geçti hatta daha yeni oluşum tanıtımımız onaylandı. Köşemizde takılıyorduk ve bir anda iki arkadaş gelip "aşağlayıcı emote" kullanarak silahlarını ateşledi. Gereksiz yere şahısları tanımamamıza rağmen durduk yere ateşlendik. Aynı zamanda emote üzerinde bulundukları birlikleri dahil ederek aşağlayıcı yazılar bulundurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Birliğimizin il-legal yasağı mevcut "10" gün dolmadığı için bunu do üzerinden belirttim.

#1 - 07.05.2021 22:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.05.2021 22:47
Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 07.05.2021 23:10
Non-rp kanıtları yok, günceller misin kanıtları?

#4 - 08.05.2021 00:17
Hoodumuzun yanında rol yapıyorsunuz üç gün önce bizim birlikte ki kişilere hakaret etmişsiniz, bizde o gün sizi aradık ama bulamadık. Sizi gördüğümüzde bunlar mı diye düşündük ve ateş ettik. Tanıtım açtığınızı bilmiyorduk, görmedik.

#5 - 08.05.2021 00:17
Ayrıca non-rp yapmadık yaptıysak kanıtları güncelleyin.

#6 - 08.05.2021 11:14
Şimdi Hoodumuz yakında diyorsunuz? (Emote'de gösterdiğiniz Brystal) Şimdi hoodunuzun İdlegas tarafında olması gerekiyor diye tahmin ediyorum.

Hangi arkadaşlar hakaret etti ise kanıtları ile sunarsanız veya isim verirseniz o konuda anlaşabiliriz, iftira kötü bir şeydir arkadaşlar.

Araştırmamın ve bakınmamın sonucu bir hoodunuz mevcut değil, hatta birliğinizin 10 gün yasağını geçtiğini bile düşünmüyorum.

Non-RP ap açık zaten ortada belli oluyor ss'ler zaten mevcut "Emote'de aşağlayıcı ve başka birliğin yazısını yazıyorsunuz". Kendinize biraz çeki düzen verin arkadaşlar oyundayız yani sakin olun. Oyunun gerektiği kuralları ile oynamayı öğrenin "Herkes gibi".

#7 - 17.05.2021 14:58
Merhabalar,
kişiler hatalı emote ve DM'den dolayı ceza alacak, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.