0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MECLİSTE YENİ İSİMLER, L.H.P BAŞKANININ YEMİNİ! 9 Mayıs 2021 Pazar günü Adalet Partisi'nden, Liberal Halk Partisi'nden ve Serbest Meclis Üyesi olarak birçok meclis üyesinin katılımıyla yeni bir meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis toplantısında Liberal Halk Partisi'nden kişiler de katılarak Liberal Halk Partisi Genel Başkanı Sonny Damico, kürsüde Başhakim Kareem Doyle'ın eşliğiyle meclis yeminini ederek meclis oturumu başladı. Meclisin yeni oturumunun dikkat çeken konularından bir tanesi son yaşanan eylem ve protesto olaylarından dolayı Başkan Kasparov'un emniyetinin sağlanması üzerineydi. Açıklaması ise geçtiğimiz günlerde VCPD lobisinde gerçekleşen Vice News yayınında Hot News Genel Müdürü Sherman Schweiger'ın söylediği VCPD'den Başkan Kasparov'a koruma gönderilmesi için açıklama yapmasıyla benzerdi. Yüzbaşı Kennedy, konuşmalarına şöyle başladı;Alıntı yapılan: Yüzbaşı Kennedy'in Konuşması"Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sayın Başhakim, denetleme konularından önce söylemek için uygun bir zaman olacağını düşünüyorum... Geçtiğimiz günlerde yaşanan protesto olayları ve bazı güvenlik zaafiyeti nedeniyle, Bir süredir burada tartışılan bir silah ruhsatı yasası varmış. Biliyorsunuz birkaç gün önce, Bölge Savcısı McGregor çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Departmanımıza ilettiği bir yazıda da, Başkan Hanıma dört adet silah ruhsatı bulunan yakın koruma için özel bir yetki ile karar çıkartılacağından bahsetti. Korumalar polis departmanı tarafından eğitimden geçirilip yakından izlenecek. Bu meclis bu konunun üzerinde çok fazla durduğu için bu konuda bilgi vermek istedim. Aklınızda olması adına. Yakın koruma adaylarını Başkan Kasparov'dan alıp teste sokacağız. Ancak henüz resmi karar gelmedi."Mecliste diğer dikkat çeken konulardan bir tanesi ise uyuşturucu tüketicileri ve üreticileri hakkında oldu. Mecliste birçok kişi Yüzbaşı George Kennedy'in uyuşturucu tüketenleri iyileştirmek yerine, uyuşturucu satıcılarını bitirmenin daha uygun olacağı konusunda kendisine katıldı. Bazıları ise duruma kısmen katıldığını, uyuşturucu tüketicilerini iyileştirip, bilinçlendirmenin daha doğru olacağını belirtti. Sosyal Hizmetler ile alakalı bir konuda konuşma yapan Başhekim Snezhana Valachi, bu konuda VCFMD'nin de görev üstlendiğini belirtti. Yüzbaşı Kennedy'in bu konuşma üzerine cevabı aşağıda olduğu gibiydi;Alıntı yapılan: Yüzbaşı Kennedy'in Konuşması"Uyuşturucu içen pisliklere yardım edip fon yaratmak yerine, departmanımıza yapacağınız destekler ile, uyuşturucu satışını engellememizi sağlayabilirsiniz. Bu pisliğe bulaşan birisi çoktan kafasını yakmıştır. Bir kere deneyen bir daha bırakamaz. Bu yüzden siz değerli meclis üyelerine tavsiyem, elbete ki ben pek siyasetten anlamam ama... Onları kurtarmaya çalışmak yerine, onları yok etmektir. Yıllardır edindiğim tecrübe bu oldu, teşekkür ederim.Mecliste geçen bu konuşmaların ardından da Yüzbaşı Kennedy başkalarının konuşması esnasında ikili diyaloga girerek Başhakim Kareem Doyle tarafından nazik bir dille uyarıldı. Daha sonrasında ise Yüzbaşı George Kennedy, kendisini ilgilendiren konuşma esnasında kürsüye ve kişilere hiç bakmadan sağ tarafında duran duvara bakarak görmezden geldi. Meclisin yeni oturumunda geçen bu tartışmalar ise yeni gündem maddelerinin görüşülmesiyle son buldu.Bizi Sosyal Medyadan Takip Etmek İçin Tıkla!
"Öncelikle herkese iyi akşamlar. Sayın Başhakim, denetleme konularından önce söylemek için uygun bir zaman olacağını düşünüyorum... Geçtiğimiz günlerde yaşanan protesto olayları ve bazı güvenlik zaafiyeti nedeniyle, Bir süredir burada tartışılan bir silah ruhsatı yasası varmış. Biliyorsunuz birkaç gün önce, Bölge Savcısı McGregor çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Departmanımıza ilettiği bir yazıda da, Başkan Hanıma dört adet silah ruhsatı bulunan yakın koruma için özel bir yetki ile karar çıkartılacağından bahsetti. Korumalar polis departmanı tarafından eğitimden geçirilip yakından izlenecek. Bu meclis bu konunun üzerinde çok fazla durduğu için bu konuda bilgi vermek istedim. Aklınızda olması adına. Yakın koruma adaylarını Başkan Kasparov'dan alıp teste sokacağız. Ancak henüz resmi karar gelmedi."
"Uyuşturucu içen pisliklere yardım edip fon yaratmak yerine, departmanımıza yapacağınız destekler ile, uyuşturucu satışını engellememizi sağlayabilirsiniz. Bu pisliğe bulaşan birisi çoktan kafasını yakmıştır. Bir kere deneyen bir daha bırakamaz. Bu yüzden siz değerli meclis üyelerine tavsiyem, elbete ki ben pek siyasetten anlamam ama... Onları kurtarmaya çalışmak yerine, onları yok etmektir. Yıllardır edindiğim tecrübe bu oldu, teşekkür ederim.