Bok çukuruna dönüşmüş Vice'tan selamlar demiyorum..siktirin gidin diyorum. İkisini de dene, tarafını seçme. Çünkü hangi tarafı seçersen seç "HAİN" sen olursun.
İDDİA 1 Bir yandan mevcut iktidar diğer yandan muhalefet parti şehri KAOS'a sürüklüyor. Şuan canlı yayınlarda gövde gösterisi yapan muhalefet partisinin işgüzarları, kendilerini aklamak için mevcut iktidarın illegal örgütlerle iş birliği içinde olduğunu savunuyor. Üstüne üstlük kendi yandaşlarını alevlendirerek belediyeyi yangın yerine çeviriyor, içeride rehineleri tutuyor. Bunlarda yetmiyor, köpeğin işemeyeceği suratlara yağ çekiyor. Ve bizde bunları laf diye yiyoruz.
BAŞA SAR BAŞA ...zıng...zıng...zıng... ŞŞŞT SESSİZ OL, SENLE BEN KALDIK SADECE!
İDDİA 2 Şeref yoksunu dediğimiz illegal örgüt lideri, küçük göğüslerini ömür boyu silikonla şişirmeye makhum sözde masum eşi ile şehrin güzel insanlarını acımadan sikiyor. Şehirdeki silahlanmanın artış sebebi olarak bu iki insan israfı sorumlu tutuluyor ve tutulmalıdır. Buna binayen şehri KAN GÖLÜNE çevirerek belediyedeki gelirleri el altından kendi kasalarına aktarıyorlar. Yani senin benim paralar güzelim. Bunlar olurken de senin ruhun bile duymuyordur, eminim.
SONUÇ...
GERÇEK HANGİSİ?
**Anonim bir hesaptan yazıldığı farkediliyor.**