Konu: Alberto Rasguedo ve yandaşları (Mixing)  (Okunma sayısı 426 defa)

#10 - 06.05.2021 10:28
Gereken savunmalar yapıldı, karşı savunmalar yapıldı mixing yapmadığımızı kanıtladık ki karşı tarafta güzel bir şekilde kanıtladığımızı bunu biliyor. Gereken kararı vermesi için yetkiliyi bekleyebiliriz. Yetkili kişi karşı tarafın mixing kanıtına dair hiç bir şey olmadığını göz önünde bulundurursa sevinirim.

kalıcı hasar rolüne göre John karakteri uygun bir rol gerçekleştirmezse dediğimiz gibi CK olması için tarafımızca şikayet açılacaktır iyi forumlar dilerim herkese.

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#11 - 06.05.2021 12:44
Merhabalar, ben BiA...

Oncelikle şikayeti dikkatli bir sekilde inceledim, ortada bir "Mixing"'e dair yeterli kanıtınız bulunmamakta. Belkide uzerinde rolsel olarak GPS var, bunu bilemeyiz, imkansız diye bir sey yoktur, belkide şans faktoru sizi buldular bilemeyiz. KISACASI şikayette Mixing'e dair yeterli kanıt bulunmamakta.  Iyi gunler, iyi roller dilerim...
« Son Düzenleme: 06.05.2021 13:03 ProfosorV »

#12 - 06.05.2021 12:59
Öncelikle sizin yönetici havasına bürünüp şikayet red demenizi görmezden geliyorum. Arkadaşınızı savunurken bize bir kanıtınız yok diye ısrarla savunma yapmanıza da gerek yok. Sizin mix yapmadığınıza dair bir kanıt var mı ki?  Şimdi de ortaya asıl sizin kanıtı olmayan hayal ürünü GPS cihazınız mı çıktı? Olasılıklardan bahsedip bizi bulma konusu da bir hayli komik. Daha fazla gereksiz savunmalarda bulunup konuyu irdeleyip kendinizi küçük duruma düşürmeyi bırakın. 

Ek olarak; attığınız fotoğraflarda da gördüğün üzere pm ve ooc kanalından rolü kimin baltaladığı belli oluyor.

#13 - 06.05.2021 13:15
Merhabalar, ben BiA...

Oncelikle şikayeti dikkatli bir sekilde inceledim, ortada bir "Mixing"'e dair yeterli kanıtınız bulunmamakta. Belkide uzerinde rolsel olarak GPS var, bunu bilemeyiz, imkansız diye bir sey yoktur, belkide şans faktoru sizi buldular bilemeyiz. KISACASI şikayette Mixing'e dair yeterli kanıt bulunmamakta.  Iyi gunler, iyi roller dilerim...

Yetkili havasına bürünüp şikayet ''RED'' yazısını da sonradan değiştirmeniz bir hayli komik, lütfen konuyu irdelemeye bir son verin ve sadece yöneticinin kararını bekleyin.

OOC yalan söylemeye devam ettiğiniz sürece de oyundan ne kadar zevk alabilirsiniz bu konu tartışılır eğer ki mafyanızın liderinin üzerine çok önceden yerleştirilen bir GPS cihazı varsa bunun önceden gerçekleştirilmiş bir rol dahilinde saat ve tarihin belli olduğu bir fotoğraf ile destekleyip kanıtlayabilirsiniz ve bu rol tarih ve zamana bakılarak önceki chatlog kayıtları incelenip doğrulanır hayal ürünü GPS cihazınıza veya olasılıklarınıza kimsenin mantık çerçevesinde yaklaşmasını beklemeyin. Yaptığınız açıklamalar doğrultusunda olayı kendi gözlerimle incelediğimdeyse İspanyol rolleri yapmaktansa arkadaşlarınızla beraber küçük bir falcı dükkanı açıp oyun içerisinde kahin rollerine başlamanız daha mantıklı olurdu çünkü bu konuda bir hayli yetenekli olduğunuzu göz ardı edemeyeceğim, edilemeyecek kadar da mucizevi eğer olurda kahin rolleri yapmaya başlarsanız yönetici ekibinden destek alacağınızdan ötürü hiç bir kaygım yok geleceği görme konusunda fazlasıyla başarılısınız.

#14 - 06.05.2021 14:00
Gerekli savunmalar yapılmıştır. Şikayeti açan şahıslar OOC kin'e doğru gitmektedir.

@Thorin the dealer
@Heavenly

Şahıslar OOC kin beslemeye başladığı için yetkili kişileri etiketliyorum. Dediğim gibi savunmamızı yaptık. Karşı tarafın mix yaptığımıza dair hiç bir kanıtı bulunmamaktadır. John karakterine kalıcı hasar bıraktığımız için bu tarz söylemler'de bulunuyor.

#15 - 16.05.2021 20:01
Kişi hile sebebiyle sunucudan yasaklandı... : )

#16 - 20.05.2021 18:28
Savunma yeterli, K&A