Konu: Jessie_Lincoln | Car Jack  (Okunma sayısı 90 defa)

#0 - 04.05.2021 16:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jessie_Lincoln | @Jeff_Lincoln

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/05/2021   16:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jacking (CJ)

Tamamen rol dışında olarak araçtan birini atarak aracı çalmaktır. Yani single player oynarcasına gidip, adamı F tuşu ile araçtan atıp araca binmektir. Düzgün bir şekilde rolü yapılırsa, araç öyle çalınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana PM üzerinden yaptığım şeyin bir kural ihlali olduğunu söylüyor ve konuşma sırası bana geldiğinde ise araçtan inip car jack yapıyor ve kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://r.resimlink.com/HREk.png

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.05.2021 15:26
Gün içinde savunmanızı ekleyin. @Jeff_Lincoln

#2 - 05.05.2021 19:52
Öncelikle motor karakterime ait. Olayı anlatayım. Motordan inmiştim ve motor bir anda benden kaybolmuştu (rapor da attım ama yetkililer o sırada meşguldü sanırım) benim bilgisayardan kaynaklı bir problem olabilir. Aracı göremiyordum bu yüzden kilitlemeye fırsatım olmadı. /araclarim komutu ile aracın kullanıldığını farkettim. Sonra arkadaşa pm attım "sende mi motor?" diye evet dedi. "Bug oldu aracı göremediğim için kilitleyemedim getirir misin" dedim çünkü elimde olmayan bir nedendi. Sonra tekrar aynı konuma geldi ben de kendi motorumu almak için F tuşuna bastım. Sanırım bu kadardı bütün olay.
« Son Düzenleme: 05.05.2021 20:01 Jeff_Lincoln »

#3 - 06.05.2021 23:43
Öncelikle merhaba, kişinin anlattığı gibi bir olay olmadı. Kişi Pawnshop bölgesinde hırsızlık yapıyordu ve eşya satıyordu, Support ekibine sorduğumda ise rolünü yaparak aracı çaldığınızda sıkıntı olmayacak denildi ve kişi eşya satarken motoru çaldım. Bana PM üzerinden ulaştığı doğrudur fakat böyle bir durumda Sürekli RP kurallarına uymamız gerekmektedir. Car Jack atıp kaçmak Sürekli RP kurallarına uymamaktadır. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#4 - 10.05.2021 15:00
İhtimaller üzerine yürüyemeyiz, yetersiz kanıt. K&A