Konu: Alessandro_Luciano - [Birden fazla kural ihlali]  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 21:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alessandro_Luciano @Alessandro_Cartel

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jeff_McQueen @Driver00

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.05.2021 20:46
[/d][/d]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBI + Noob DM + Trolling

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi videoda gözüktüğü gibi durup dururken Ocean barda gelip bize vurmaya başladı. GBI kuralını geçtim, kişi vururken emote bile vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin OOC ceza kaydına baktığımda çok fazla ceza kaydının olduğunu gördüm. Çoğu oyuncuya rahatsızlık vermekte, sunucudan yasaklanmasını istiyorum. Yapacağımız bar rolünü baltaladı ve devam edemedik.

[]

[]

#1 - 03.05.2021 06:42
Ayrıca bizden sonra  GYM'e geçti ordada spor yapanlara saldırdı yetmedi tekrar ocean bara geldi orda birilerini yumrukladı sonra q attı, Hesabının yasaklanmasını istiyoruz.
Spoiler: GösterGizle

#2 - 03.05.2021 12:08
Konuyla alakam yok ancak aynı işlemleri bana da uyguladı rol bilgisi sıfır arkadaşın, rol baltalayıp rolleri bölüyor ben de şikayet oluşturdum şahıs hiçbir şekilde savunma yapmıyor, kişinin ıc ve ooc scillerine bakılacak olursa da ciddi anlamda sadece sunucuya milleti rahatsız etmek için gelmiş kişinin yasaklanmasını talep ediyoruz..
« Son Düzenleme: 03.05.2021 12:11 Tivorlu »

#3 - 09.05.2021 18:00
Merhabalar, şikayet incelendi ve Alessandro karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 09.05.2021 18:03 warg »