Konu: [02.05.2021] Luis Miler, Harry Martinez.  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2021 09:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luis Miler @AloneSafa Harry Martinez @Squik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Emma Cruze @ceto2741

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noob DM+Trolling+GBİ+ Emotesiz işlem.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların seviyeleri düşük, büyük ihtimalle trollemek için oynuyorlar. Yasaklanmalarını talep ediyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 02.05.2021 15:00 WroxyHere »

#1 - 02.05.2021 13:54
Dostum beni ringe çağırıyorsun ve ölüncede şikayet açıyorsun şakamısın nesin sen anlamıyorum.Spor yaparken bizi ringe çağırıyorsun ve orada yaptığımız rolu Trolling diyorsun şakamısın nesin.

#2 - 02.05.2021 14:38
Dostum Şahıs Seni Ringe Çağırmadı Rolsel Olarak Boş Boş Konuşuyordun Bende Seni Ringe Davet Ettim Şahıs Orda Afk'ydı Siz Geldiniz İkiniz Noob_DM Yaparak Beni Düşürdünüz Ardından Adam Oyuna Döndü Burda Noluyor Dedi Ve O Anda Zaten Adama Noob_DM Yaparak Dalmaya Başladınız Ve Agresif Rol Sergilediniz Şahısa Karşı Hiçbir Şekilde Adamla Bi Rolün Olmamış Ve Direk Adama Gelip Çık Burdan,Burası Seni Aşar,Senide Döveriz Vb Cümleler Kuruyorsun Şahısların Ceza Almasını Taleb Ediyorum. "İyi Günler,İyi Roller Dilerim"

#3 - 02.05.2021 14:41
Orada biz ringdeyiz emma cruze ile ringe mac yaptık sende izliyodun zaten sonra noluyo fln dedin biz 2kısıyız ve seni cıkman icin uyardık ve sen cıkmadın ztn spor alanın dısında emma cruze ile sen bizi ringe cagırdınız ölüncede troll den forum acmıssın ve ayrıca emma cruze adama orda afk dı demis aktif rol bölgesinde afk kalmaması lazım aktif rolde afk kalmıs o da onun hatası
« Son Düzenleme: 02.05.2021 14:43 Squik »

#4 - 02.05.2021 14:48
Şahıs Aktif Rolde Afk Kalmadı Ortada Bi Aktif Rol Yoktu Ve Şahıs Orda Afk'idi Biz O Ortama Girdik Ayrıyeten Şahıs Sizi Ringe Çağırmadı Çağırdıysa Ortaya Kanıdınızı Dökün Sizi Sadece ben Ringe Çağırdım.

#5 - 02.05.2021 14:56
Her şeyi kanıtlarda gayet net şekilde gösterdiğimi düşünüyorum, bana karşı bir şikayetin varsa farklı bir konu olarak açabilirsin. Ayrıca ringe çağırdığımı söylüyorsun, eğer elinde bir kanıtın varsa atabilirsin. Emma karakterini yerde gördüğüm için "Ne oluyor?" dedim ve ardından saçma sapan cümleler kurup dövdünüz. Ortada emote bile yok. Pek savunması yok gibi, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 02.05.2021 18:17
Sunucun kurallarında :  Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

#7 - 02.05.2021 18:18
Dostum bu attığın ss lerden herşey belli olmuyor eğer video kaydın varsa konuş yoksa boşuna uğraşma burda ringe davet ediyorsn zaten oraya girince birbirimize vurmak gerekiyor çünkü ring rolü yapıyoruz nabıcaz öpücük ilemi savaşıcaz sende bunu Noob DM olarak algılıyorsun ss lerden anlaşılamaz eğer video kaydın varsa sun yoksa boşuna uğraştırma bizi hem kendisi yapıyor hem bizi uğraştıyıro

#8 - 02.05.2021 21:11
Dostum Ss'lerde herşey Anlaşılıyor Buna Siz Karar Veremessiniz Bırakın Buna Admin Karar Versin + Olarak Şahıs Aktif Rol Bölgesinde Afk Attı Diyorsanız Ayrı Bir Konu Paylaşarak Şikayetinizi Belirtebilirsiniz Bir İnsan Gym'ye Geldi Diye Ona Argo Konuşup Agresif Rol Sergileyerek Vuramassınız Biraz Kuralları Göz Önünde Bulundurarak Rol Sergileyin Şahıs Bizi Ringe Davet etti Diyorsanız'da Ss'leri "https://hizliresim.com/" Bu Site Dahilinde Konu'ya Paylaşabilirsiniz Ve Sizin Bir Şahısa Sebepsiz Bir Yere Vurmanız Noob_DM'e Girer Buda Aklınızda Bulunsun.

#9 - 02.05.2021 21:12
Savunmam Bitmiş Bulunmaktadır Şikayet Açıklanırsa Çok Memnun Olurum. "İyi Günler İyi Roller Dilerim."