Hizmet Ödülü (12 Ay)Tarih: 10.05.2022Bu etiketleyeceğim arkadaş sözde kolaj yapacaktı ama hâlâ yapmadı, ona kırgınım ve o yüzden dile kolay bir yıl diyebilir miyiz? @Lord Xuneity Spoiler: GösterGizleO kolajı hâlâ bekliyorum ve istiyorum, bütün her şey sendeydi. Yaparsın artık.
Alıntı yapılan: keyfeymIs - 10.05.2022 00:22Hizmet Ödülü (12 Ay)Tarih: 10.05.2022Bu etiketleyeceğim arkadaş sözde kolaj yapacaktı ama hâlâ yapmadı, ona kırgınım ve o yüzden dile kolay bir yıl diyebilir miyiz? @Lord Xuneity Spoiler: GösterGizleO kolajı hâlâ bekliyorum ve istiyorum, bütün her şey sendeydi. Yaparsın artık. İşlemler Kayıtlı 0 0 0 8 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Tepki yok 100 tepkisini veren kullanıcı(lar): Linna, Tepki yok Tepki yok Like tepkisini veren kullanıcı(lar): Lord Xuneity, Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
Hizmet Ödülü (12 Ay)Tarih: 10.05.2022Bu etiketleyeceğim arkadaş sözde kolaj yapacaktı ama hâlâ yapmadı, ona kırgınım ve o yüzden dile kolay bir yıl diyebilir miyiz? @Lord Xuneity Spoiler: GösterGizleO kolajı hâlâ bekliyorum ve istiyorum, bütün her şey sendeydi. Yaparsın artık. İşlemler Kayıtlı 0 0 0 8 0 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Tepki yok 100 tepkisini veren kullanıcı(lar): Linna, Tepki yok Tepki yok Like tepkisini veren kullanıcı(lar): Lord Xuneity, Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok
Spoiler: GösterGizleGene Huff'n ilk HOTEL devriyesi diyebilir miyiz? Deriz, her şeye havadan hakim olmak iyiymiş. Adamı iyice joker yaptık, her büroya gidiyor. with @Wostar.
Gene Huff'n ilk HOTEL devriyesi diyebilir miyiz? Deriz, her şeye havadan hakim olmak iyiymiş. Adamı iyice joker yaptık, her büroya gidiyor. with @Wostar.