Alıntı yapılan: keyfeymIs - 12.12.2021 04:21Ayın 15'ine kadar offline. Herhangi bir sebep yok, tamamen keyfi bir pasiflik. Mayısın başından bu yana aynı karakterimle devam ediyorum, bir-iki günlük girmemeler dışında hep aktiftim. Bazen birkaç saat bile olsa girdiğim oluyordu. OOC olarak dinleneceğim, biraz rolü de özlemiş olurum. Bu dinlenmeyi de nikah/balayı rolüne bağlamam IC açıdan güzel oldu, oraya gelecek olursak karakterimizin hikayesi ortada. 8. yılına girdi, Los Angeles ve Vice dışında herhangi bir şehir/ülke görmedi-tatile hiç çıkmadı. Tırnaklarıyla kazıyarak geldi, yıllık iznini hiç kullanmadı. Babasının ölümü/ziyareti için bile Los Angeles'a günübirlik gitmişti. İlk defa yıllık izin kullanarak tatil yapıyor ve bahsi geçen iki şehir dışında farklı bir yere-ülkeye gidiyor. IC olarak tamamen reset çekecek kendine, keyif çatıp mental yenileyecek ve rahatlayacak. Ayın 15'inde akademi kayıtları sonlanıyor, o zaman geri dönüş yapacak çünkü bu dönem akademide eğitim veriyor. Tamamen fresh kafayla devam edecek. Bunca yaşanmışlığın ve yılın/ayın üstüne üç gün bile olsa IC-OOC açıdan çok tatlı gelecek, balayından birkaç kare gelir.
Ayın 15'ine kadar offline. Herhangi bir sebep yok, tamamen keyfi bir pasiflik. Mayısın başından bu yana aynı karakterimle devam ediyorum, bir-iki günlük girmemeler dışında hep aktiftim. Bazen birkaç saat bile olsa girdiğim oluyordu. OOC olarak dinleneceğim, biraz rolü de özlemiş olurum. Bu dinlenmeyi de nikah/balayı rolüne bağlamam IC açıdan güzel oldu, oraya gelecek olursak karakterimizin hikayesi ortada. 8. yılına girdi, Los Angeles ve Vice dışında herhangi bir şehir/ülke görmedi-tatile hiç çıkmadı. Tırnaklarıyla kazıyarak geldi, yıllık iznini hiç kullanmadı. Babasının ölümü/ziyareti için bile Los Angeles'a günübirlik gitmişti. İlk defa yıllık izin kullanarak tatil yapıyor ve bahsi geçen iki şehir dışında farklı bir yere-ülkeye gidiyor. IC olarak tamamen reset çekecek kendine, keyif çatıp mental yenileyecek ve rahatlayacak. Ayın 15'inde akademi kayıtları sonlanıyor, o zaman geri dönüş yapacak çünkü bu dönem akademide eğitim veriyor. Tamamen fresh kafayla devam edecek. Bunca yaşanmışlığın ve yılın/ayın üstüne üç gün bile olsa IC-OOC açıdan çok tatlı gelecek, balayından birkaç kare gelir.
Alıntı yapılan: keyfeymIs - 12.12.2021 15:13Alıntı yapılan: keyfeymIs - 12.12.2021 04:21Ayın 15'ine kadar offline. Herhangi bir sebep yok, tamamen keyfi bir pasiflik. Mayısın başından bu yana aynı karakterimle devam ediyorum, bir-iki günlük girmemeler dışında hep aktiftim. Bazen birkaç saat bile olsa girdiğim oluyordu. OOC olarak dinleneceğim, biraz rolü de özlemiş olurum. Bu dinlenmeyi de nikah/balayı rolüne bağlamam IC açıdan güzel oldu, oraya gelecek olursak karakterimizin hikayesi ortada. 8. yılına girdi, Los Angeles ve Vice dışında herhangi bir şehir/ülke görmedi-tatile hiç çıkmadı. Tırnaklarıyla kazıyarak geldi, yıllık iznini hiç kullanmadı. Babasının ölümü/ziyareti için bile Los Angeles'a günübirlik gitmişti. İlk defa yıllık izin kullanarak tatil yapıyor ve bahsi geçen iki şehir dışında farklı bir yere-ülkeye gidiyor. IC olarak tamamen reset çekecek kendine, keyif çatıp mental yenileyecek ve rahatlayacak. Ayın 15'inde akademi kayıtları sonlanıyor, o zaman geri dönüş yapacak çünkü bu dönem akademide eğitim veriyor. Tamamen fresh kafayla devam edecek. Bunca yaşanmışlığın ve yılın/ayın üstüne üç gün bile olsa IC-OOC açıdan çok tatlı gelecek, balayından birkaç kare gelir.