Konu: gene huff n oğlu shin huff  (Okunma sayısı 19186 defa)

#380 - 19.10.2021 00:15
Mükemmel
1
Haha
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
kanye west,
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#381 - 19.10.2021 01:33

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
METEHAN,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#382 - 19.10.2021 01:39
en büyük rakibin sevdiğin kadın bro
Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#383 - 19.10.2021 01:55

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#384 - 20.10.2021 00:57

@LordXuneity ::)
seninle cidden taş fırın erkeği haluk-light erkek selami gibiyiz, bunun kadar cuk diye oturan çok az şeye rastladım
« Son Düzenleme: 01.11.2021 13:28 keyfeymIs »
Mükemmel
1
100
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fevzi,
Tepki yok
Fevzi, Lord Xuneity,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#385 - 20.10.2021 03:38
TAŞ FIRIN ERKEĞİ HUFF.

Haha
1
Tepki yok
Tepki yok
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#386 - 20.10.2021 08:11
:thumbsdown:
Hmmm
1
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
kanye west,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#387 - 20.10.2021 17:00

Evettt, 40'ıncı sayfaya ayağımızı bastık. Edit yaptığım 160'ıncı fotoğraf, onu da böyle taçlandırmak istedim. Biliyorsunuz ki karakterimin giriş sayfasında herhangi bir hikayesi yok. Bir keyfeymIs klasiğidir, bilen dostlarım-kardeşlerim bilir. Tekli bir karakter oluşturuyorsam asla bir hikaye yazmam, ufaktan bahsederim belki. Tanıtımı tamamen dizinin bölümleriymiş gibi oluştururum, karelerde yansıtırım. Zaman zaman paylaştığım karelerin üstünde OOC açıklamalar yaparım, detaylandırmaya çalışırım ya da şu an yaptığım gibi "iç ses-düşünce" rolü yaparım. İllegal bir birlik söz konusuysa onun için hikaye yazmak durumunda kalıyorum, daha önce birden fazla kez yapmışlığım var. Hatta fazla legal rol yapan bir geçmişim yoktu, yaptıysam sadece polis rolü yaptım. Polis rolü kadar uzun soluklu bir legal karakter yönetmedim, kısa sürdü. Bu sunucuda da legal kalıp sadece polis odaklı rol yapmayı düşünüyorum, o yüzden gittiği yere kadar devam. Şunun da altını çizmek isterim, rol hayatımda oluşturduğum ve keyif aldığım en iyi karakter Gene Huff oldu. Başlarda bir alt yapı ve hikaye üstünde oluşturulup doğaçlama ve plansız şekilde yönetilen benim açımdan en iyisiydi, kendi öz eleştirimi böyle yapmak isterim. Rollerimde "Pantoja" rolü dışında OOC açıdan anlaştığım hiçbir şey bulunmamakta, tamamen kendiliğinden sürükleyici. Bu ismi de kendisi gibi zıpır olmasından ve çevresi tarafından lakaplar oluşturulmasına müsait olmasını istediğim için seçmiştim, lakapların hikayelerini de kısa süre önce ilk sayfada paylaştım. Gene Huff ismiyle alakalı birden fazla IC-OOC soğuk şaka yapan arkadaşlarım vardı, onların fotoğraflarını çekmiştim fakat dikkatsizlik sonucu o dosyayı da sildim. Belki ilerleyen zamanlarda denk gelirsek ilk sayfada ayırdığım son kısmı da onunla dolduracağım. Bu platformda tanıdığım ender isimler var ama hepsini say say bitmez, platform içinde-dışında tanıdığım ya da tanımadığım herkese yorumlarından, rollerinden ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Durmadan devam. :)

Karakter gelişimiyle alakalı da bir OOC açıklama yapmak isterim. Otuz yaşına bastı, görevinde beşinci yılını dolduruyor. Şef ve IA pozisyonunda, çevresinde hiç akrabası kalmadı. Anne tarafıyla uzaktan-yakından bağlantısı yok, sadece annesinin adını ve son konuşmasını biliyor. Onun hayatıyla alakalı hiçbir şeyi hatırlamaz. Tek çocuk, babasına sadıktı ve seviyordu. Baba tarafından da bildiği (belki rollerin gidişatına göre Story RP tadında bir şeyler gelebilir) hiç kimse yok. Ciddi ilişkisi olmadı ve yok, hayatına aldığı tek Laura Ronald vardı ama onunla da zaten olmayacağını ilk günlerden beri biliyordu. Hayatında gördüğü tek değişiklik belki de yeni bir kadın, başka hiçbir şey görmüyor. Önündeki kariyer basamaklarını ve yollarını biliyor, sadece yükselmeye ve işine odaklı. Alkol-sigara bağımlılığı başladığı için kendini dizginlemeye çalışıyor, bu yüzden bir kadına ihtiyaç duyuyor. Yorgun bir şekilde döndükten sonra bir kadın elinin değmesini, ona iyi gelmesini ve toparlamasını istiyor. Belki de bu sayede sağlığına döneceğine ve düzenli bir hayatı olacağına inanıyor fakat ciddi ilişki konularında hala güvenini kırmış değil ama en azından artık deneyip şans veriyor mantıklı bir şekilde yürüterek. Yakınlarında tek Laverty ve Lavinia'yı görüyor, kollarındaki boşluklar için yeteceğini düşünüyor. İkisini de koluna alarak gidebildiği kadar onlarla beraber gidebilme peşinde, önem verip sürüklerse sadece bu ikiliyi sürükler peşinde. Onlara değer veriyor ve düşünüyor. Maddi anlamda borçlarını kapatmış, sıfıra sıfır. Marina için biriktirdiği parayı Rebecca Radiance'den kalan eve harcadı. İçini ve dışını tamamen değiştirdi, daha iyi bir hale getirdi. Mobilyaları ve eşyaları ucuz yollu halletti, ucuz olsun diye ahşaptan döşettirdi. Evi tam memur kafası yaptı. Mevduata attığı paraya dokunamıyor, bankada da üç-beş bozuğu kaldığı için öyle hareket ediyor. Genel olarak parayı sivilde yiyor, eve yemek sokmuyor yemediği için. Dengesiz ve düzensiz bir şekilde dışarıdan besleniyor. Evde sadece içeceğe ve mini barındaki alkollere önem veriyor. Ara ara akşamları yakın arkadaşlarını orada toplayıp bilardo ve benzeri etkinlikler yapıyor, kafa dağıtıyor. Genelde hep mesaide, para ve kafa dağıtmak için gece mesaisine kalıyor. Onun dışında alkol-sigara yapıp sızıyor. Şef ve IA sorumluluğunu seviyor, Lavinia ile fazla iş yapıp eğleniyor. İşinden gayet memnun, bu döngüde ve çizgide devam ediyor.

İncelenmesi adına kısa süre kilit, iyi forumlar. :) :-* :vice:

"Bedenim beden değil yürüyen bir ceset."

« Son Düzenleme: 20.10.2021 20:28 keyfeymIs »
100
14
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Lord Xuneity, Jagermeister, sevenbad, METEHAN, eternaI, AllMighty, Rone, Levithian,
handolenn, Avocado, Akbay, bec19101, Fevzi, Always,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#388 - 20.10.2021 21:40

Yine, yeni, yeniden. Eğlence başlıyor, heh heh. O:-)

Hmmm
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
AllMighty, Fevzi,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok