Öncelikle selam, iyi forumlar.
Yaptığın rolü detaylı bir şekilde açıklasaydın keşke, neyseki olayın videoları elimde var. Öncelikle belirteyim; karakterim savaşta olan bir birliğin üyelerinden, aktif olarak her saniye tehdit altında hissediyor ve sen karakterimi takip ediyorsun. Takibi geçtim olayın ne olduğunu sormak için yanına gelmeye çalışıyorum canıma kastedermişcesine aracını önüme kırıp duruyorsun. Bunu tehdit olarak algılamam gayet normal bence, bu olayı bir kere yapsan neyse der geçerim fakat atacağım videoları yöneticilerde izlerse yaptığının non rp driving kuralını ihlal olduğunu anlayacaklardır. Sana gelip neden çarpıp duruyorsun dediğimde ise agresif bir şekilde cevap veriyorsun, karakterim dayanamıyor ve silahını afişleyerek seni sorgulamaya çalışıyor. Fakat rolün ortasında pm'den rolümü sorgulayarak rolü bölüyorsun. Ben de olay yerinden uzaklaşıyorum. Rol tamamen senin non rp driving yaparak karakterimin hayatını tehlikeye atmandan oluşmuş bir rol.
Bu videoda beni takip ettiğinizi farkediyorum, bir süre sonra sağa çekip olayı sormak için duruyorum. Beni takmayıp ilerliyorsunuz bende tamam diyip sizi sollamak için hızlanıyorum.
Bu videoda ise hızlanıp yanınızdan geçecekken arabayı önüme kırıyorsun, resmen non rp driving kuralını ihlal ediyorsun. Bir kere yapsan tamam anlarım fakat birden fazla yapıyorsun ve karakterim artık bunu bir tehdit olarak algılıyor. Olayı güvenli olmayan bir bölgede başlatıp güvenli bölgeye kadar taşıyorsunuz. Durduğunuzda ise olayı sorgulayacakken agresif bir şekilde cevap alıyor. Dayanamayıp silahımı çekiyorum ve ateş etmiyorum. Amacım sadece özür almak fakat aldığım şey pm'den rol sorgusu.

Rolün ortasında pm'den böyle şeyler yazarak rolü bölmen hiç hoş bir davranış değil, zevk falan kalmıyor.
Kişilerden yaptıkları non rp driving ve ramming ihlalinden şikayetçiyim.