Geçtiğimiz günlerde sınavlar nedeniyle birkaç günlüğüne de olsa OOC pasifliğe geçtiğimiz hakkında ufak bir yazı yazmıştım, yine bilgilendirme amaçlı birkaç şey daha yazacağım. Öncelikle tanıtıma yazdığınız güzel şeyler için teşekkür ederim, sanırım yirmi sayfa önce en son bununla ilgili bir şey yazmıştım. Konumuza dönecek olursak pasifliğimiz bu gün itibariyle bitti, yine de bu süreçte elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz. Bunların dışında tanıtım da ufak birkaç değişim yaptık. Rory's Bar süreci ile ilgili ufak bir yazı hazırlandı ve ana hikaye de ufak düzeltmeler yapıldı.
Birliğin kendimizce hazırladığımız hikayesi üzerinden hala ilerlemeye devam ediyoruz, elimizde ki oyuncu sayısından dolayı yavaş yavaş ilerliyoruz. Çünkü doğruyu söylemek gerekirse elinizde bir hikaye, konsept vesaire bir şey kalmayınca postlarınız artık elinizde silahlar, yüzünüze kırmızı bir yuvarlak ve fiyakalı sözlerden oluşan garip şeylere evriliyor. İlk günümüzden son günümüze kadar bu çizgimizi bozmayacağız. Hikaye konusunda ise önümüzde ki haftaya muhtemelen revize etmiş olacağız, etmezsek bile zaten birlik içerisinde güzel bir şekilde yedirilip tanıtıma post olarak geri dönecektir (yavaş yavaş dönmeye başladı bile), bu şekilde yine takibi yapılabilir. Yine de vakti olmayanlar için kısaca bahsetmek istiyorsam IRA (şu aşama için sadece adı geçilecek), Reagan'nın abisi Brian MacRory ve ekibin çevresinde gelişen bir olay örgüsü üzerine ilerleyecek.
Eğer aramız da kendinize bir yer edinmek istiyorsanız @bosshit @Sberia ve @Lightnight kullanıcılarına özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Görülmesi adına bir süre kilitli tutacağım, herkese iyi akşamlar dilerim.