Konu: 30.04.2021 - Otis, Max McWilson MetaGaming, Cümlede kısaltım.  (Okunma sayısı 96 defa)

#0 - 30.04.2021 18:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Otis_McWilson @isot0 Max_McWilson @mert6177

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cris_Beky(ben)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:40 30.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

Oyun içerisinde /PM kanallarından ya da /B kanallarından yapılan bilgi paylaşımları, bir mal alıp satma, herhangi bir rol değeri taşıyan paylaşım ise /b ve /PM gibi kanallar OOC kanallar olduğu için kişi Metagaming kuralını ihlal etmiştir, bu durumda yüksek bir cezaya tabii tutulabilir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

--

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: MetaGaming, Rol içi kısaltma

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Şahıslardan biri benimle tanışmadan adımla sesleniyor. Cümlelerinde kısaltım, küçük harfle başlama gibi hatalar var.

#1 - 30.04.2021 18:55
Merhabalar!
arkadaşlar benim OOC arkadaşım olur. Gerekli rol desteklerini alıyorlar ama böyle bir hata yapmışlar. Onlar adına sizden özür dilerim, rol desteklerini veriyor oyuna bağlı kalmalarını sağlıyorum. Lütfen bu hatalarını görmezden gelin, tekrarı gerçekleşmeyecektir. Oyuna yeni başladılar ve bu hatadan dolayı ceza alırsalar oyuna devam edeceklerini zanletmem. Sizden şahsi olarak şikayeti geri çekmenizi rica ediyorum. Sizin kararınız fakat bu ricamı geri çevirmezseniz çok makbule geçer. Yeni olduklarından dolayı forumu da yeni keşfediyorlar, bu yüzden savunmalarını ben yazdım.
Vice ile kalın iyi günler, iyi roller!!!  :vice:

#2 - 30.04.2021 20:22
 :palmiye:şikayet geri çekildi

#3 - 01.05.2021 17:48
K&A