Konu: Christopher_Martinelli [29.04.2021]  (Okunma sayısı 417 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2021 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Martinelli @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lewis_Sylwia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Metagaming, Non-Rp sürüş, Retarted-Rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda gidiyordum, sağa dönücektim Christopher karakteri ben sağa dönerken önümü kırdı ve şedirime girip bana çarptı ve üstelik IC olarak hakaretler savurdu, hiç sağa dönmese o soldan gitsen yine çarpmadan giderdik ve sorun yaşamazdık, polis geldi role girdik Christopher karakteri kontağı kapatmadan aracımın arkasına vurup bagajı kırdı, sonra aracın bagajına bakınıp nitro var gibi kelimeler söyledi, bir insan aracın bagajına bakıp noss olduğunu görmez üstelik noss aracın bagajında olmaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 29.04.2021 18:06
Lena'nın şahitliğini onaylıyorum, şahıs ters şeritten gelip Non-Rp sürüş yaptı, üstelik aracın bagajına bakarak sistemsel olan bir şeyi role döküp Metagaming yaptı.

#2 - 29.04.2021 18:38
Öncelikle selamlar, iyi forumlar.

Rolde ilk çarpıştığımız anda bagajın benim ekranımda kırıldı, orada bilerek çarpma söz konusu değil fark ettiysen yanlışlıka çarpıp hemen geri gidiyorum. Eğer bir polis ile role girdiysen fark etmişsindir çoğu polis sultan model aracın nitrosunu cam arkasında değil bagajda olarak belirler ((./do kanalından belirtmediysen)). Rolsel  olarak kırık bagajında gördüğüm nitroyu polise bildiriyorum. Bundan yola çıkarak polise (İl-legal) bir  araç sürücü olduğunu ve aracında nitro bulunduğunu belirtiyorum rolde kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum.((./do kanalından belirtmediğin için role devam ediyoruz)) Şahıs burada ./do kanalından belirtseydi aracın nitrosu bagajda değil diye veyahut PM üzerinden beni uyarsaydı rolü ona göre şekillendirirdim. Çoğu polis ve oyuncu nitroları bagajda varsaydığı için o tarz bir emote verdim.

./do kanalından emote verme şansı varken veya pm üzerinden uyarma şansı varken rolü kabul edip devam ediyor.

Gerçek hayatta nitrolar nerede bulunur öğrenmelisin.

Şikayet sonrası şikayetim için asıl toplamam için oyun içerisinden soru atıyorum ve  rolsel varsayılan olarak bagajda olduğu söyleniyor.

« Son Düzenleme: 29.04.2021 20:05 Pasha »

#3 - 29.04.2021 19:12
Lena'nın şahitliğini onaylıyorum, şahıs ters şeritten gelip Non-Rp sürüş yaptı, üstelik aracın bagajına bakarak sistemsel olan bir şeyi role döküp Metagaming yaptı.
Nitro eğer sadece sistemsel bir şey ise neden gidip rol ile taktırıyorsun veya neden araç alıp satarken nitrosu var mı diye soru soruyorsun?

Yönetici kararını bekleyebiliriz.
« Son Düzenleme: 29.04.2021 19:22 Pasha »

#4 - 30.04.2021 14:45
Nitroyu istediğin yere koyabilirsin sadece bagajda olmaz, bunu öğrenmelisin. ''aracın bagajına bakıp nitro öğrenmek ne ihlaline girer?'' sorduğumda, sistemsel bir şeyi role dökmek ve Metagaming'e girer dedi, sunucu bilgilerine tekrar göz atmanı tavsiye ederim.

#5 - 30.04.2021 18:09
Nitroyu istediğin yere koyabilirsin sadece bagajda olmaz, bunu öğrenmelisin. ''aracın bagajına bakıp nitro öğrenmek ne ihlaline girer?'' sorduğumda, sistemsel bir şeyi role dökmek ve Metagaming'e girer dedi, sunucu bilgilerine tekrar göz atmanı tavsiye ederim.

Tekrardan selam, iyi forumlar.

/do kanalından belirtmeliydin genel olarak polisler ve oyuncular bagajda var saydığı için o tarz bir emote verdim. PM üstünden veyahut do kanalı üstünden birşey yazmadığın için rolü kabul ettiğini düşünüp role devam ediyorum.Roldeki öfkeni gerçete yaşamadan PM üstünden belirtseydin orada değil diye ona göre rol yapardım. Kaçıncı söyleyişim bilmiyorum ama nitro sadece sistemsel bir şey değil rolsel bir eklenti diğer oyuncular bu eklentiyi görebiliyor rolde. Ayrıca sistemsel olarak arka koltuğun ortadaki camın arkasında bulunuyor rolsel bagajda var sayılıyor genellikle eğer gizleme veya başka bir yerde emotesi vermediyse. Demek istediğim şey şu dostum, ortada emote yok hiç birşey yok ama aracında nitro bulunuyor(konumu belirsiz), sen bunu bile bile role devam edip do kanaldından belirtmezsen ben nitronun nerede olduğunu bilemem sana göre. Rolsel bagajda olduğu söyleniyor (varsayılan) bende aracının kırık bagajına bakıp bunu polise söylüyorum bunda MG'lık bir durum şahsen yok herşeyi rolüne göre tek tek emotesini vererek yaptım. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

« Son Düzenleme: 30.04.2021 19:23 Pasha »

#6 - 30.04.2021 23:24
Bunu tabii ki yapabilirsin ama ben senin nitroyu nereye koyduğunu bilmem, belirtmen gerekirdi do kanalından. Bende belirtmediğin için varsayılan olarak bagajda varsaydım. Ayrıca NON-RP Sürüş videoda göremiyorum senin duracağını düşünüp oradan geçmeye çalışıyorum sende benim önüme kırıyorsun ve çarpışıyoruz.
« Son Düzenleme: 01.05.2021 00:42 Pasha »

#7 - 01.05.2021 20:45
Kendi şeridimden geliyorum önünü kırdığım yok sen benimkini kırıyorsun ayrıca, nerde olduğunu merak etseydin /do üzerinden sorabilirdin.

#8 - 01.05.2021 21:15
Kendi şeridimden geliyorum önünü kırdığım yok sen benimkini kırıyorsun ayrıca, nerde olduğunu merak etseydin /do üzerinden sorabilirdin.
  Yanıtın için teşekkürler.

Gerçek hayatta ve çoğu oyuncu, polisin bagajda olarak varsayması üstüne sorma gereğinde bulunmamıştım, fark ettiysen ./soru attığımda supporter arkadaşta bu yanıtı veriyor. Genel olarak varsayılan bir durumu sen farklı olarak ayarladıysan belirtmen gerekirdi ./do üzerinden belirtmeliydin. Sonuçta ben senin neyi farklı kullandığını bilmem maalesef ki. Pm üzerinden ve do üzerinden belirtip beni uyarmadığın için emotemi düzeltmiyorum ve role devam ediyorum. Aracında nitro neredeydi? Rolsel nereye koyduğunun bir screenshotu var mı? Yoksa direk bagajda olarak varsayabiliriz sonuçta nitroyu taşıma rolü yapmamış oluyorsun. Rolde belirtmedin, nitroyu taşıma rolü yapamadan nitrom gizli yerde veyahut bagajda değil diyemezsin. Standart duruma göre rol yaptım emote veya uyarmadiğin için. Şikayet açarken lütfen tam kanıt sağlayın kafanıza göre benim aracımın nitrosu başka yerde diyemezsiniz.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 13:14 Pasha »

#9 - 03.05.2021 13:15
Sonuçlanmayi bekliyor.