Konu: Araç vergileri  (Okunma sayısı 643 defa)

#20 - 03.05.2021 16:09
Tam destek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 12.05.2021 04:39
Up up
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 12.05.2021 12:13
Arkadaşlar, bazı kişiler yanlış anlamış anlatmak istediğim şey şu, meslek yaptım yaptım güzel bir araba aldım. 7/24 rol yapan bir tipsen bir çok şeyini yerine oturduksan sonra mesleklerin yüzüne bakmazsınız, ama bu vergilendirme, motor bakım sistemi sizi hala meslek yapmaya zorluyor. eskiden payday ile vergiyi rahat çıkartabiliyorduk. şu an o da yok, hem maaş azaldı hem vergi arttı böylece mesleklere tekrardan yavaş yavaş akın edilmeye devam ediniyor. hiç olmadı günde 4-5 kere meslek yapmak zorunda kalıyorsun orta bütçeli 90-160k aralı bir aracın varsa.
Çok haklı bir isyan. Birikmiş belli bir paranız olduğunda araç alıyorsunuz, daha çok rollerinize odaklanmak isterken aldığınız araç size vergi ve motor tarafından güzel bir geçirme yapıyor. Kenarda olan paranız zamanla eriyor, cebinizde tamire sokacak para bile kalmadığında mecburi olarak mesleklere yönelmek zorunda oluyorsunuz. Belli bir süre kasıyorsunuz, saatlik trucker'dan maksimum taş çatlasın, çok iyi araç sürdüğünü, hiç hız kesmediğini düşünürsek ve seviyeniz 20/20 ise sefer başı Mule kamyonundan $790 alırsınız. Sekiz tur yaptığınızı düşünürsek saatlik maksimum $6320 kaldırırsınız. Ayrıca payday'den gelen $150 üstüne eklendiğinde bir saatlik kazanç $6470 olur. $6470 para $160.000 fiyatı olan bir aracın vergisine ve motor masrafına anca yetişir. Aracınızı bir saat sürdüğünüzü düşünelim. %100 motor ömrü olduğunda yola çıktınız, bir saatin sonunda kalan motor ömrü %80 olarak gördünüz. $160.000 fiyatı olan aracın burada motor masrafı $3200 olacaktır. Bir saat sürdüğünüzde vergiyi sıfırladığınızı, yeni eklenen verginin $160 olduğunu varsayalım. Aracın sunucudan çıktıktan sonra ne zaman tam olarak spawn noktasına giderek gizlendiğini bilmiyorum, iki saat diyelim. Vergiyi ödemediniz, oyundan çıktınız ve iki saat sonrasında spawn oldu. $320 vergi üste eklendiğinde $480 vergi borcunuz aracınızı spawn noktasına çıkarttığınızda karşınıza gelecek. Cebimizde $6470 paramız vardı, $3200 dolar paramız motor masrafına gitti, benzinimizi hesaba katmıyorum. Bir saat emek verdik, masrafımızdan kalan paramız $3270 oldu. Bir sonraki oyuna girişimizde cebimizde kalan para $3270 olacak. Pekii ben her gün bir saat meslek yapmak zorunda mıyım? Eğer o aracı kullanmak istiyorsam sunucunun dengesi beni her gün zorunlu olarak bir saat mesleğe yöneltiyor. Sunucuda geçireceğim iki saat varsa, bir saati kesinlikle meslek yapmak oluyor. Saatlik payday düşmüş, pek fazla kazandırmıyor duruma göre tabii... Vergiler de düşürülerek daha ideal vergilendirme sistemine geçilebilir. $160.000 aracın saatlik vergisi $160 ve her motor yüzdesinde yüzde bir düşüş $160. Bu fiyat $80'a çekilebilir. Kesinlikle bu konuyu destekliyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Mirmanu,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 12.05.2021 13:20
Bence lüks araçlar herkesin binmemesi gereken araçlar, orta ve düşük bütçeli araçlar için bir düşürme olacaksa destekliyorum. Bir sokak serserisinin aracına saatlik 40 dolar vergi ödemesi yanlış çünkü 100 dolar için adam bıçaklayacak tiplerin yüksek vergi ödemesi rolsel olarak saçma
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
ba2handro, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 17.05.2021 17:24
Destekliyorum  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 17.05.2021 18:15
Destekliyorum,  oldukça fazla.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 17.05.2021 20:53
Burası roleplay sunucusu trucker sürmek istesek gider kamyoncu oyunları oynamalıyız lüx arabaların rollerimize katkısı iyi olur o yüzden düşürülmeli
Destekliyorum :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 17.05.2021 22:16
Biraz gerçekçi düşünelim. Altınızda şu anki halinizle gerçek hayatta Range Rover olduğunu düşünün sadece. Bunun muayenesiydi vergisiydi para yetiştiremiyorsunuz. Ar-Ge açıp vergileri düşürün mü diyeceksiniz? Hayır. Ya daha fazla para kazanmanın yolunu bulacaksınız ya da aracınızın modelini düşüreceksiniz. Bu kadar. Huntley değil Landstalker sürün? Eğer karakteriniz buna para yetiştiremiyorsa niye ısrar ediyorsunuz? Yalnızca bir araba sürme oyunu mu bu? Yaşam seviyesi diğerlerinden üstte olan insanlar lüks araçlara biner, altta olanlar daha alt segmentlere... RP diye her şeyi yapabilmemiz bence saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 17.05.2021 22:17
Bir çok rol ile para kazanabilirsiniz, araç vergileri ile ilgili daha önce bir kaç arge daha açıldı fakat onaylanmadı. Ne kadar desteklenirse desteklensin, onaylanacağını sanmıyorum. Herkesin altında Infernus/Bullet/Turismo görmektense, böylesi daha iyi. Parası olan ile olmayanın ayrımı bu şekilde daha anlaşılır. Özetlemem gerekirse, paran varsa lüks araç alırsın ve kullanırsın. Ha yok, paran yoksa da lüks araçlar yerine daha ucuz araçları tercih edersin. Desteklemiyorum, oyuncuların neden sürekli bunu üstelediğine de hâlâ ama hâlâ anlam veremiyorum.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
stock,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#29 - 18.05.2021 04:05
Destekleyip, desteklemeyeceğimin kararını tam veremedim.

Aslında bakarsak amerika yaşam standartları gibi değil de türkiye standartları gibi bir vergi gibime geldi.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Roarin, Mirmanu,
Tepki yok
Tepki yok